vineri, 31 ianuarie 2014

Preferatele lunii ianuarie


Ce repede a trecut ianuarie! Pentru mine asta nu înseamnă decât o lună în minus până la primăvară, pe care o aștept cu atâta nerăbdare de nu vă închipuiți. M-am cam dezobișnuit de iarnă, mai ales că anul trecut în vestul Franței am experimentat o iarnă blândă raportat la ce e aici. Ghețarii de prin București îmi dau o stare de nervozitate și nu prea am chef de nimic iarna...Ce să-i faci, I'm more of a summer child :).

Printre preferatele lunii s-au strecurat ceva noutăți, după cum o să vedeți mai jos:


- gelul de duș Rose Addict by U, marcă proprie a lanțurilor de super și hypermarketuri din Franța, e adus de mama când a venit în vacanța de iarnă. Mi l-a lăsat mie când a plecat și eu de atunci mă tot spăl cu el. E foarte spornic și are un miros de trandafiri extraordinar, de obicei nu prea suport aromele de trandafir din comerț, însă acesta e foarte aproape de mirosul real. 
- crema cu sunscreen nu trebuie să lipsească nici iarna, doar știți deja. V-am povestit de ea la descoperirea anului 2013.
- crema roz din gama Moisture Match de la Garnier Naturals am luat-o într-o doară, așa, din supermaket, acum fix o săptămână și îmi place mult de tot. Chiar neașteptat. Să vedem cum decurg lucrurile în continuare.
- parfumul lunii este cu siguranță Comme une evidence L'eau de parfum intense de la Yves Rocher. Are o aromă superbă, mi se pare mult mai faină decât varianta normală. 
- în cutiuța roz se găsește balsamul Tender Care de la Oriflame sau "cutiuța cu minuni" cum i se mai spune. De când am aparat dentar mi se usucă buzele cam des așa că am căutat balsamuri tot mai hidratante și acesta este chiar foarte eficient. Îmi place și că nu are parfum, e foarte emolient și rezultatele sunt de durată, nu trebuie să reaplic la fel de des cum pățeam cu alte produse de genul. Însă, acest produs are un maaaare minus: ambalajul. Deși este drăguț, all soft pink and stuff, e aiurea să bagi degetul în recipient mereu. Eu folosesc un bețișor de urechi ca să iau produs și de asta nu pot să îl folosesc outdoor. Dar ca efecte îl recomand.


La capitolul machiaj nu e nimic nou de precizat, așa că nu am mai încărcat aiurea postarea. Bine că s-a dus ianuarie, să trecem rapid și de februarie, să vină primăvara!!! Voi ce produse folosiți cel mai des iarna?

V-am pupat și weekend plăcut,
Milena

8 comentarii:

Georgiana spunea...

Hm, deci aceasta era crema din supermarket? Ma bucur ca iti prieste, sper sa fie buna si in continuare. Eu folosesc cu mare spor lotiuni de corp, creme de maini si balsam de buze :) Vremea de afara o cere. Te pup!

Très Chic spunea...

hmm, suna foarte bine crema de corp de la Garnier. bine, sunt curioasa sa incerc si faimoasa lotiune micelara, dar pe aici nu am vazut-o inca. te pup!

Milena spunea...

@Georgiana: da, aceasta e. sper si eu sa ma tina macar o vreme. da, stiu cum e, si eu la fel. ba chiar am inceput sa folosesc mai des si ulei de corp - un mix din germeni de grau si borago. pupici!

Milena spunea...

@Très Chic: crema de la Garnier pentru ten e chiar ok so far, sper sa fie asa si de acum in colo. sper sa iti placa micelara daca apuci sa o incerci. te pup!

Alice wonders spunea...

Si eu eram curioasa despre ce crema e vorba, asteptam un review dupa ce iti faci o parere. Hugs!

Milena spunea...

@Alice wonders: mai astept si va povestesc sigur, promit! pupici

Ioana spunea...

Crema aia de la Garnier o vreau și eu :) Sunt fană creme, body butters, loțiuni, orice pentru corp! Aștept review :D

Milena spunea...

@Ioana: ok, ma pregatesc, ca deja aproape am terminat-o :). te pup! ps: multumesc pentru vizita, avand in vedere ca n-am mai scris de o luna si ceva, ma bucura sa vad ca sunt inca persoane interesate pe aici. o saptamana buuuna!

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...