vineri, 25 aprilie 2014

Dor de blog, dor de voi


Dragile mele,

Iată-mă din nou scriindu-vă cu drag. Sper să vă găsesc sănătoase și voioase. Mi-a fost foarte dor și, deși știu că perioada următoare nu va fi plină de momente libere, vreau să mă ocup mai mult de blog. Știu, știu, mereu spun așa, dar dorința e mai mare de data asta.

De la sfârșitul lunii ianuarie, de când nu am mai scris, multe s-au întâmplat. Să nu credeți cumva că nu am mai citit bloguri de beauty, că nu am mai cumpărat produse noi, că nu am mai consumat din ce aveam. Ba chiar da, la toate da!

Am descoperit produse noi și minunate, am terminat unele pe care le voi recumpăra - deja pregătesc postarea cu produse terminate, că geme sacoșa de câte recipiente goale am adunat în ea. Plănuiesc o reorganizare a postărilor, introducerea unor rubrici, simt nevoia să fie mai clar pe blog ce vreau să vă împărtășesc și mai ușor pentru voi, desigur, să citiți.

În rest, m-am plimbat câteva zile la sfârșitul lunii februarie, când am dat o fugă până la mama, în Nantes. Vestul Franței era deja înflorit și înverzit. Ploios, dar totuși. Am lăsat munții de zăpadă din București pentru câteva zile și m-am bucurat de plimbări, castele, tarte, brioșe și mult timp minunat petrecut alături de mama.

La întoarcere, în primele zile din martie, am fost acceptată la un job - primul meu job fulltime și de atunci timpul meu liber s-a diminuat simțitor. Dar nu face decât să mă motiveze să mă organizez mai bine și să vreau să fac și mai multe. Jobul e ok, dar trebuie să recunosc că nu mă văd foarte mult timp aici. Deocamdată însă, profit să învăț cât mai multe despre domeniu, care e nou pentru mine și, mai ales, să îmi evaluez opțiunile pentru ce îmi doresc în continuare.

Pregătirile pentru nuntă decurg firesc, ieri am comandat invitațiile și la sfârșitul lui februarie mi-am comandat rochia de mireasă. Zilele acestea caut accesorii și rochie pentru cununia civilă, idei de coafuri și machiaj. Din păcate, nu vă voi arăta nimic deocamdată, vreau să fie surprize pentru iubitul meu, căci știu că îmi citește blogul.

A fost o perioadă lungă de absență, dar simțeam nevoia de o scurtă și ușoară aducere la zi a lucrurilor din perioada aceasta, căci vreau să transform acest loc într-unul tot mai personal. Vreau să vă scriu și despre alte lucruri din viața mea, lucruri care țin tot de frumos - alegeri în materie de mâncare, sport, suplimente nutritive, cărți și filme. Poate îmi mai dați și voi idei despre ce ați vrea să citiți aici, despre ce vă mai strârnește curiozitatea zilele acestea.

Până una alta, vă îmbrățisez și vă mulțumesc că ați continuat să mă mai vizitați, printre picături. 

Ne citim curând, 
Milena

4 comentarii:

Anonim spunea...

Te asteptam cu noi postari pe blog :) Salutari Anca A

Milena spunea...

@Anca A: multumesc mult, o sa scriu cat de des pot!

Ioana spunea...

Miss, aștept cât mai multe postări :D Și dacă tot pui problema așa, vreau să citesc despre nuntă - atunci când vei vrea să scrii despre: invitații, poze, muzică, de unde te-ai inspirat, toată povestea :D Și despre suplimente și cărți (mă gândeam și eu să scriu despre cărți la un moment dat). Welcome back :*

Milena spunea...

@Ioana: multumesc. da, o sa scriu despre nunta. daca e scriu pe parcurs, am notate o gramada de chestii si in agenda speciala pentru nunta, am si un folder intreg cu treburi pe laptop :)
si despre restul la fel, ma organizez cat pot eu de bine sa scriu des si util. te imbratisez, multumesc!!!

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...