miercuri, 10 octombrie 2012

Preferatele lunii septembrie


Hey! Știu că e un pic târziu să postez favoritele lunii trecute - iarăși trece timpul repede sau așa a fost mereu? - dar am zis că nu vreau să treacă încă o lună fără să fac asta. În luna august nu am postat favoritele lunii respective, deși e printre lunile mele preferate, fiind ziua mea și a iubitului meu și a multor alți membri ai familiei, pentru că am folosit basically cam aceleași lucruri ca în iulie și oricum a fost atât de cald că nu prea am îndrăznit să aplic prea multe pe piele. 

Dar luna acesta nu a scăpat, so iată mai jos ce am folosit cel mai des și mai cu drag în luna septembrie: 






- gel de curățare solubil în apă Sensibio DS+ de la Bioderma: primit cadou de ziua mea, printre altele, de la Georgiana. E foarte fain, curăță excelent, îmi place faptul că face spumă - mi-era dor de produse de curățare a feței care fac spumă și mai ales, e super spornic - îl folosesc de când am ajuns în Franța - 17 august aproape zilnic, cu mici excepții când am încercat câteva mostre de produse de curățare a tenului de la Paula's Choice și s-a consumat foarte puțin. Nu știu cât costă produsul în România, nu am apucat să mă uit după el în farmacii, pe aici l-am văzut pe la 8 euro, cam așa.
- demachiant bifazic de la Yves Rocher: eficient și accesibil. Am vorbit despre el aici.
- exfoliant cu 10% AHA de la Paula's Choice: am spus care sunt primele mele impresii aici despre acest produs. L-am folosit de 2-3 ori pe săptămână în ultima vreme și îmi place enorm, mai ales în combinație cu produsul de mai jos, care asigură hidratarea optimă după. L-am folosit și pe anumite zone ale corpului și efectele sunt super, nu am mai avut deloc zone uscate și nu văd să reapară soon.
- mască/cremă hidratantă Skin Recovery de la Paula's Choice: o ador! o folosesc pe ten, la ochi, pe decolteu și gât, pe buze. Hidratează super și prevăd reachiziționarea pe termen lung.
- serum Skin Balancing tot de la Paula's Choice: știți părerea mea despre el de aici.
- crema cu SPF 45 e de mult timp printre favoritele mele, am achiziționat recent crema cu SPF 30 Moisture Boost tot de la PC și nu ne prea înțelegem so far, o să îi mai dau câteva șanse, dar crema mea preferată pentru protecție solară rămâne cea cu SPF 45 de la Paula. Review aici.




- base&top coat de la Oriflame: mă ajută să îmi păstrez oja mai mult de 3 zile, ceea ce e un record pentru mine. Review în curând.
- fonduri de ten preferate: Age-Defying de la Giordani Gold Oriflame și Blemish Heal de la Almay. Diferite, dar alternate continuu luna trecută. Îmi plac foarte mult.
- creionul de sprâncene de la Dr. Pierre Ricaud e preferatul meu din iarna trecută, când i l-am subtilizat mamei. Recent am mai luat unul, să am rezerve.
- mascara Yves Rocher - foarte foarte faină, o surpriză plăcută. Mai am unul de rezervă...Observ un pattern obsesiv aici cu rezervele de cosmetice, voi nu?:D
- balsamul de buze cu shea de la Yves Rocher - purtat zilnic, who needs something else?




- cremă de corp cu migdale de la Yves Rocher. Review curând.
- balsam de păr Total Repair de la Gliss. E fabulos!!!! Și da, recunosc, mai am unul de rezervă.
- ulei de cocos Mayam, de care mă declaram îndrăgostită aici. Încă sunt :D.
- ulei de jojoba de la Dessert Essence, cumpărat de pe iherb prin intermediul Georgianei, că eu nu am mai avut curaj după experiența cu Poșta Română. Poșta franceză e un business în adevăratul sens al cuvântului - adică sunt foarte profesioniști și oricum aici aproape totul funcționează prin poștă, așa că mă gândesc să dau iar o comandă pe iherb. Mi-e teamă doar că voi deveni dependentă...:). 


Cam acestea sunt produsele mele preferate din ultimele săptămâni. Pe care le-ați încercat și care vă tentează? Despre care ați vrea să scriu?

pupici,
Milena

7 comentarii:

Allesandra spunea...

Uleiul de cocos este cel care ma tenteaza cel mai tare :D Te pup !

Sadie spunea...

Ma tenteaza mult lotiunea cu AHA10%, am niste semne pe picioare si maini de la firele crescute pe sub piele pe care le-am zgandarit. Oare m-ar ajuta?
Am si eu fondul de ten Almay, este foarte fain!

Milena spunea...

@Alessandra: e foarte fain, o sa iti placa! si eu te pup!

Milena spunea...

@Sadie: eu o folosesc pe corp de cateva zile si mi se pare ca ajuta la problema de care spui tu. daca sunt mai profunde, probabil BHA te-ar ajuta mai mult. eu sper sa ma ajute AHA-ul la celulita, am eu un feeling ca o va face:D Da, fondul de ten Almay e super:)

Sadie spunea...

Nu m-am gandit niciodata la BHA, nu stiu de ce... Chiar am un tub aproape de expirare si n-o sa-l mai folosesc pe fata, il bag pe corp pana il termin. :)

Monique spunea...

m-ai facut curioasa cu samponul de la YR :)

Milena spunea...

@Monique: la care sampon te referi?:D

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...