miercuri, 24 octombrie 2012

A doua comandă Iherb


Hey! Sunt happy că am găsit astăzi în cutia poștală coletul de la iherb. A fost foarte rapid totul, am comandat pe 14 noaptea, pe 15 octombrie a fost trimisă comanda, iar astăzi era în cutia poștală, deci a ajuns în 9 zile, 7 lucrătoare. Presimt o nouă obsesie, dar voi încerca să fiu cumpătată. Voi face zilele acestea review-uri la produsele comandate prima dată de pe iherb, iar apoi voi continua cu părerile despre produsele luate tura aceasta. Mai jos vedeți ce am cumpărat:






- loțiune de corp Alba Botanica - 7, 18 $. Am cumpărat-o pentru că mai am foarte puțin din loțiunea de corp cu migdale de la Yves Rocher și nu mai aveam niciuna de rezervă. Am început să fiu mai cumpătată, cum vă spuneam. Aceasta este foarte bine formulată, nu are parfum, are o pompița practică și a fost lăudată de Georgiana, așa că nu am putut să nu o comand.
- ulei de sâmburi de struguri de la Aura Cacia - 3, 6 $ pentru 118 ml. Acesta nu era chiar o necesitate, mai am ulei de jojoba, ulei de avocado și de cocos în casă, dar am zis să îl iau totuși. Prețul e foarte bun, sticluța e opacă, sigilată și recipientul se închide foarte bine, îl pot lua cu mine și în bagaj dacă e. Am mai folosit ulei de sâmburi de struguri mai ales pe ten mai demult, de la o altă marcă și mi-a plăcut. 
- deodorant Crystal Essence cu aromă de rodie, 4 $ pentru 100 ml. Am văzut păreri pozitive despre acest deodorant, varianta cu mușețel și ceai verde, așa că dacă tot mai aveam puțin din deodorantul actual am zis să îl iau. Sper să fie eficient și pentru mine, deocamdată nu l-am folosit, dar aroma e foarte faină.
- deodorant Crystal varianta travel size, 1,76 $ pentru 40 g. Pe acesta l-am luat din curiozitate, nu am mai folosit piatra de alaun so far, sper să funcționeze.
- gel de curățare pentru ten Eucerin, 6, 25 $ pentru 237 ml. Recomandat pe beautypedia.com, fără iritanți, are și pompiță, prețul e foarte bun, să vedem cum e. Vă anunț după ce îl folosesc. Abia aștept!
- balsam de buze cu ananas și cocos, SPF 15, de la Kiss My Face, 2, 67 $. Miroase extraordinar de fain, tot Georgiana mi l-a lăudat și nu m-am putut abține să îl iau. New lipbalm love.
- am mai comandat pentru mama niște suplimente care nu apar în poză și am primit cadou o mini-cariocă verzuie de la iherb și mai multe cataloge de produse. Mi-am ales drept cadou o cărticică despre probiotice. 

În total a fost 48 de dolari, transportul fiind gratuit pentru că am depășit suma de 40 de dolari și pentru că m-am încadrat în 1,8 kg. Coletul a venit întreg, produsele foarte bine ambalate, nicio problemă la transport sau primire spre deosebire de prima mea experiență iherb. Mă bucur enorm că am avut curaj să comand, deși mi-e teamă pentru cardul meu de acum încolo...:D 

All in all, totul a fost fără probleme, vă recomand cu încredere acest site pentru varietatea de produse foarte bune și accesibile. Pentru cei care comandă prima oară, primiți o reducere de 10 $ dacă suma este de minim 40 $ și de 5 $ pentru orice sumă totală sub 40, folosind un cod de reducere. Al meu este YOV648. Nu uitați să vă încadrați în 1,8 kg. 

Ce îmi recomandați de pe iherb și la ce produse din cele cumpărate ați vrea să fac review? 

pupici,
Milena

18 comentarii:

Adiana spunea...

Haha am si eu un colet pe drum care contine gelul de curate :D Doamne Ajuta sa ajunga si al meu safe and sound ! Sa le folosesti cu placere! Am si eu un ulei cu jasmin de la auracacia si e super fain

Coconut spunea...

Sa le folosesti cu placere pe toate. Pe mine m-ar interesa niste prime impresii legate de eucerin, vreau sa-l iau si seu, stiu ca e bine formulat, sper doar sa nu usuce pielea (in ultima vreme am folosit doar geluri cu surfactanti mai blanzi si care aveau si aloe vera in compozitie).
Deodorantul travel size il am si eu, il folosesc de putin timp si deocamdata pare eficient. Cel lichid il am in varianta mov, fara parfum, si cu toate ca a fost eficient la inceput, acum nu ma mai protejeaza deloc, nu stiu ce s-a intamplat :(

Alice wonders spunea...

Sunt curioasa cum e deodorantul acela, chiar as vrea sa scot tot ce nu e natural din rutina de ingrjire a corpului. Sa le folosesti sanatoasa!

coco spunea...

piatra de alaun ma intereseaza tare mult !

Milena spunea...

@Adiana: da, suntem niste micute obsedate:D. multumesc si sper sa iti ajunga cu bine coletul si cat mai repede. uleiul e deja in wishlist, care a ajuns kilomeeetric.

Milena spunea...

@Coconut: multumesc! gelul de la eucerin nu l-am incercat inca, o sa il testez zilele astea. ar fi minunat sa fie eficient deo travel size, e asa mic si cute. si ieftin:D. sper sa nu patesc ca tine cu varianta lichida, cel cu rodie, am mai patit sa nu mai functioneze ulterior deodorantele la mine:(

Milena spunea...

@Alice wonders: multumesc mult! da, si eu vreau sa gasesc produse faine de corp, naturale daca se poate si neaparat eficiente. pentru ten folosesc predominant Paula's Choice si nu vreau sa schimb cu altceva.

Milena spunea...

@coco: si eu sunt curioasa cum o sa imi priasca sau nu, va tin la curent!

Deea spunea...

Hahaha si eu mi-am comandat lotiunea Alba Botamica, abia astept sa ajunga:)...sper curand! Sa le folosesti cu placere!

Milena spunea...

@Deea: pai daca e asa de laudata de Georgiana?:D sper sa iti ajunga cu bine coletul si multumesc mult!

Sadie spunea...

Coletul e venit prin noua metoda de transport? Trebuie sa dau o comanda si nu stiu cum sta treaba cu livrarea.

Milena spunea...

@Sadie: comanda am facut-o dupa ce au intrat in vigoare noile reguli de transport gratuit peste 40$ la iherb. cu toate acestea, nu te pot ajuta cred prea mult, caci eu locuiesc actualmente in nord-vestul Frantei, iar aici cam toate coletele vin fie direct in cutia postala, fie direct la usa, deci in ambele cazuri nu e nevoie sa mergi la posta efectiva. Georgiana si Adiana au comandat prin noua metoda cred, mai bine asteptam sa vedem ce si cum:D.pupici

Monica - Pisica albastra spunea...

Eu sunt foarte-foarte curioasa cum e deodorantul Crystal cu rodie.E si in wishlistul meu, insa nu am fost convinsa inca sa-l pun si-n cos. Am mare nevoie de un deodorant eficient si fara saruri de aluminiu, in ultima vreme am observat ca am inceput sa am reactii proaste la Dove - pe care l-am folosit ani de zile fara probleme :(
Abia astept review-ul tau!

Milena spunea...

@Monica: crede-ma ca si eu sunt super curioasa, ma gandesc la tot felul de teste la care sa supun acest deodorant:D. suna evil, dar e totul cu o cauza nobila. si eu am inceput sa am probleme de la deodorantele din comert, mi se usuca pielea si chiar ma doare uneori. revin cat de repede am ceva clar despre acest produs! :)

Julie spunea...

Ce de bunatati, sa le folosesti cu placere! Si eu astept gelul Eucerin, lotiunea Alba Botanica si un balsam Kiss My Face, abia astept sa ajunga coletul! Uleiul din samburi de struguri e in wishlist, acum m-ai facut curioasa sa inecrc si deodorantul cu rodie, eu il am pe popularul cu musetel si ceai verde. :) Pup :*

Milena spunea...

@Sihaya: multumesc mult! eu am folosit astazi doar balsamul Kiss My Face, miroase ataaat de fain. pup back:)

Georgiana spunea...

Sa le folosesti cu placere! Ma bucur mult ca ai ales produse recomandate de mine si sper sa nu te dezamageasca! Eu mai am cam 1/3 din lotiunea de corp si ma gandeam s-o comand pe cea de 900 gr, sa-mi ajungaaaa :D

Milena spunea...

@Georgiana: multumesc, draga mea! eu sunt incantata de toate, sa vedem si dupa ce le folosesc ce si cum. Wow, o sa iti ajunga ceva daca ti-o iei pe aia:)

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...