miercuri, 18 aprilie 2012

Review - Creme hidratante Paula's Choice pentru ten mixt


Am folosit și testat până acum toate cremele hidratante fără SPF de la Paula's Choice și le-am făcut și review după cum urmează:
- cremele din gama Resist, primele folosite - fullsize
- crema/masca hidratantă Skin Recovery, la fel ca mai sus, tot mostre.

Astăzi vreau să vă spun părerea mea asupra ultimelor două creme hidratante rămase: cele din gamele pentru ten mixt spre gras.





Folosesc această cremă de pe 5 februarie 2012 și mai am cam un sfert din ea. Am folosit-o și dimineață și seara uneori, alteori doar dimineața înainte de crema cu SPF, alteori doar seara după exfoliantul chimic cu 2%BHA, am aplicat-o mereu însă la ochi și eu zic că totuși mi-a ajuns și mai ajunge ceva vreme, deci a fost spornică overall. M-am decis foarte greu asupra ei, însă nu regret că am achiziționat-o în formatul fullsize. Am fost în dubii dacă să o aleg pe aceasta ori pe cea de mai jos, însă mi-a fost teamă că textura cremei de mai jos va fi prea de gel și am rămas la aceasta.

Ca textură, aceasta este foarte foarte lejeră, se absoarbe extrem de repede, are o culoare albă și, deși nu conține parfum, eu am simțit unul tare plăcut, ceva între castravete și ceai verde, extracte pe care le conține de altfel. Datorită faptului că se absoarbe extrem de repede, este nevoie de o cantitate mică de produs la aplicare.

Efectele cremei au fost foarte bune pentru mine, pielea mea a fost hidratată rapid și totuși de durată - cu mici excepții astă iarnă când trebuia să o reaplic pe după-amiază uneori, dar doar dacă ieșeam din casă din nou. După cum spuneam mai sus, am folosit-o și în zona ochilor și mi-am simțit pielea hidratată perfect, inițial credeam că nu va face față - eu am pielea mai uscată sub ochi decât pe restul feței unde am un ten mixt, cu tendințe acneice și cu exces de sebum în zona frunții. În plus, nu mi-a încărcat deloc fața când am aplicat-o dimineața uneori înainte de crema cu SPF, după Brevoxyl, fapt care m-a bucurat, de obicei cu cât aplicam dimineața mai multe produse cu atât aveam tenul mai încărcat și mai shiny. Nu mi-a provocat puncte negre și nici coșuri, iar ingredientele ei sunt foarte bune pentru ten (are printre altele vitamina E, extract de ovăz, rodie, ceai verde, merișor, superoxid dismutază - printre altele aceste ingrediente sunt și antioxidanți excelenți pentru piele).

Produsul poate fi comandat de pe site-ul acesta, pentru 60 de ml prețul fiind de 23, 25 de euro. Puteți comanda și prin intermediul partenerilor Paula's Choice de la noi - o listă găsiți aici .





Din această cremă am avut doar două mostre, dar eu zic că mi-am format o părere despre ea. 
În ceea ce privește textura, nu este deloc așa cum am crezut, una de gel, ci, așa cum spune aici și Katyna, este una tip loțiune ușoară, de culoare albă. În continuare o să mă refer la crema aceasta prin comparație cu cea de mai sus pentru că mi se pare mai util așa, să arăt diferențele și asemănările dintre ele. Culoarea este aceeași, textura însă diferă. Mi se pare mai densă aceasta cremă decât Hydralight și se absoarbe o idee mai greu - nu greu, greu, doar vreau să spun că are o textură mai bogată decât crema de mai sus. În ceea ce privește parfumul, nu am simțit nimic în cazul acesteia.

Crema aceasta am folosit-o pe toată fața, inclusiv în zona ochilor și s-a absorbit foarte bine în piele, însă parcă a durat mai mult decât la cea de mai sus și a lăsat câteva minute și un luciu pe tenul meu, fapt care nu m-a deranjat pentru că oricum am aplicat-o doar seara, după exfoliantul chimic cu 2% BHA. Comparativ cu aceeași cremă de mai sus mi se pare mai hidratantă aceasta, lucru care m-a surprins, eu așteptându-mă să fie Hydralight mai bogată. În plus față de Hydralight mi se pare că aceasta are și un efect mai calmant, o fi din cauză că e mai emolientă, nu știu, cert e că parcă a fost ca un balsam pentru tenul meu - am folosit această cremă când erau gerurile în toi. 

Ambele produse ajută la calmarea roșeței, dar pentru zonele uscate parcă într-adevăr Moisture Gel-ul e mai potrivit. Și ingredientele acestei cremei sunt foarte bune pentru ten (glicerină, vitamina B3, extracte din sâmburi de struguri, ceai verde, superoxid dismutază, ulei din germeni de grâu).

La fel ca în cazul cremei de mai sus, crema poate fi comandată de pe site-ul Paula's Choice, pentru 60 de ml prețul fiind de 23, 25 de euro sau prin intermediul partenerilor Paula's Choice de la noi - lista o găsiți aici .


La capitolul hidratare mi se par ambele excelente, texturile fiind cele care diferă mai mult. Cred că aș achiziționa fullsize crema Skin Balancing Moisture Gel, dar totuși aș reachiziționa și Hydralight Moisture Infusing Lotion pentru că a fost excelentă pentru tenul meu (vreau cât mai multe, ce să mai). În plus, ador mirosul celei din urmă, prima fiind complet inodoră. Dacă ar fi să aleg cred că pentru iarnă ar fi totuși mai potrivită Skin Balancing Moisture Gel, iar pentru vară neapărat Hydralight Moisture Infusing Lotion. Cam într-o lună și un pic prevăd că o voi termina și nu știu ce să îmi iau, cred că voi rămâne tot la ea dacă nu cumva voi opta iar pentru Skin Hydrator

Una peste alta, ador toate cremele hidratante Paula's Choice și cred că le voi comanda alternativ la nesfârșit. Voi le-ați încercat pe acestea? Vă tentează? Ce creme hidratante vă plac și care v-au dezamăgit cel mai tare?

PS: în curând voi face un review comparativ serurilor cu antioxidanți Paula's Choice. Stay tuned!:D

7 comentarii:

Adiana spunea...

Abia astept postatea despre serum. Eu tot imi doresc Super Antioxidant Concentrate Serum dar nu prea am gasit pareri despre ea cat sa ma comvinga sa o cumpar. Si cred ca imi face cu ochiul si Balancing Moisture Gel

Milena spunea...

@Adiana: ok, well o sa apara saptamana asta, so sper sa te ajute.:D

fashion doctor spunea...

mersi pentru review, chiar sunt interesata. xooo

Milena spunea...

@modniza: cu placere, ma bucur ca ti se pare util. :*:)

Katyna spunea...

Eu m-am decis sa-l incerc si pe Skin Hydrator, chiar daca tu in review mentionai si de problema cu pompita. Pare sa semene mult cu moisture gel-ul pe care l-am avut, ba chiar mi s-a parut mai laudat.
Eu ma intreb cum de consumi asa de repede produsele :D

Milena spunea...

@Katyna: Skin Hydratorul e foarte foarte fain, mi se pare ca are efecte extraordinare. nu consum foarte repede produsele, primele comandate au fost in mai anul trecut, deci eu zic ca na...plus ca am incercat unele doar mostre. e drept ca mai multe mostre. fullsize am consumat so far asa: 1 resist moisturizer cel normal cum ar veni, 1 skin hydratorul, 1 gel cu bha 1%, doua creme cu spf 45, un ser resist, un ser din gama recovery. acum folosesc hydralight, bha 2% lichid, ultima crema cu spf 45 (a 3a), un ser din gama balancing si gata:D. eu le adooor:X

coco spunea...

nu am folosit inca aceste creme :)

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...