marți, 24 ianuarie 2012

Review - Paula's Choice Suncreen SPF 45


Produsul se numește Paula's Choice Extra Care Non-Greasy Sunscreen SPF 45 with antioxidants. Destul de lung titlu produsului, însă atunci cand spune multe și le mai și face pe toate pe deasupra, e minunat. Folosesc zilnic această cremă - după textură mai degrabă loțiune - de la sfârșitul lunii mai anul trecut și sunt momentan la al doilea flacon, al treilea fiind pe drum.
Protecția solară este deosebit de importantă, fiind unul dintre principalele lucruri pe care le putem face împotriva îmbătrânirii cutanate. Bineînțeles că nu este de ajuns doar să protejezi pielea de soare zilnic, ea trebuie curățată, exfoliată și hidratată corespunzător. Pentru life-saving sau mai bine spun skin-saving information, citiți acest blog. Pentru mine personal a însemnat o piele care se simte bine în primul rând, iar apoi arată bine.
Dacă aveți probleme cu tenul, din experiența mea cred că este cel mai important să aveți răbdare și să fiți consecvente. În general, lucrurile astea ne ajută cam în toate situațiile în viață, dar câți reușim să le aplicăm? Povestea tenului meu problematic este momentan în stadiul happy. Nu spun ending pentru că nu se termină niciodată treaba, trebuie să îl îngrijesc zilnic pentru a mă bucura de el.  

Revenind la produsul în cauză:

paula's choice sunscreen spf 45- ce oferă: protecție solară mare (SPF 45, filtre atât UVA, cât și UVB), antioxidanți - extrem de importanți pentru piele
- textură: loțiune de culoare albă, se absoare ușor, pentru tenul meu gras anul trecut și mixt în prezent este potrivită, nu lasă urme albe având în vedere filtrele solare mari. Inițial am avut o senzație ușoară de usturime când am aplicat-o pentru prima oară, senzație care a trecut după vreo 4-5 utilizări (pe site-ul firmei se specifică faptul că homosalate și oxybenzone, substanțe din produs, pot ustura la început pentru persoanele care nu sunt obișnuite cu ele). 
- cum o folosesc: în fiecare dimineață, după ce îmi curăț fața și aplic Brevoxyl, aplic și această loțiune. Nu aplic altă cremă hidratantă, consider că acest produs satisface nevoile tenului meu pentru dimineața. Vara trecută o reaplicam, mai ales când am fost la mare, acum însă, pe timpul iernii, o aplic doar o dată pe zi. 
- cantitate și preț: 118 ml, ambalaj de tip flacon, costă 19,5 euro.
- de unde se poate achiziționa: de aici.

  All in all, am ales această cremă pentru că este un produs bine formulat și pentru că raportul calitate-preț este unul excelent. Primul flacon m-a ținut de pe 31 mai 2011 până pe 25 octombrie același an (da, îmi notez chestiile astea), în condițiile în care am traversat vara și am reaplicat crema des, folosind-o generos și pe decolteu și gât, eu având pielea sensibilă și deschisă la culoare. 

  Informații privind ingredientele și ceea ce pretinde producătorul că face le găsiți pe același site.
  Voi ce produs folosiți pentru protecția solară?

2 comentarii:

simona spunea...

si eu pun etichete pe toate produsele cu data inceperii folosiri... :P

Eu nu am incercat nimic de la Paula's Choice inca, sper sa am si eu ocazia, insa mi se pare prea scump transportul...

Bafta mare cu blogul si inspiratie la scris! :)
Pupici!

Milena spunea...

Bine ai venit! Ma bucur ca-mi scrii. Transportul e intr-adevar scump, insa produsele merita. In plus, poti comanda o data mai multe produse si cum ele sunt foarte spornice, e rezonabil pana la urma. Mai e si varianta de a comanda cu mai multe persoane, caz in care chiar nu mai simti atat de tare costurile transportului. Te pup

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...