miercuri, 21 martie 2012

Prima mea comandă Oriflame


De ceva vreme m-am înscris ca reprezentant Oriflame. Nu comand eu de sume astronomice și am și multe rețineri la anumite produse, însă uneori mai vroiam câte o chestie două, așa că m-am înscris când a apărut ocazia. Înainte să plec la facultate, acum aproape trei ani, am dat comandă de mai multe produse Oriflame la o cunoștință și unele produse mi-au rămas în minte drept bune. M-a apucat și o ușoară nostalgie, așa că am comandat vineri câteva produse pe care le-am ridicat luni de la sediul din Unirii. 
Iată ce mi-am luat:



- corector din gama Studio Artist (nu l-am încercat încă, o să revin cu o părere dacă interesează pe cineva)
- cremă de mâini din gama Swedish Spa (deja am ochit alte creme de mâini din catalogul următor, chiar îmi plac cremele de mâini de la ei și sunt și extrem de avantajoase la preț)
- cremă anticelulitică din gama Swedish Spa (ce să mai, când vine primăvara o iau razna la capitolul acesta și îmi face bine să folosesc un produs de genul acesta zilnic - nu mă aștept la rezultate spectaculoase, nu e posibil, dar repet - face bine la moral:P)
- apă de toaletă Dancing Lady varianta travel-size la 30 de ml (am avut în anul I de facultate acest parfum în sticluța originală de full-size și mi-a plăcut enorm; găsiți aici mai multe detalii - dar da, miroase extraordinar de special și de feminin după părerea mea)
- rimel Power Curl (nu l-am încercat încă, dar la obsesia pentru mascara nu e deloc surprinzător că mi l-am comandat)

Această comandă m-a costat 61, 20 de lei și cred că e foarte rezonabil. Nu am încă o părere despre toate produsele, dar la prima vedere îmi plac. 
Din catalogul următor mă tentează enorm parfumul Precious Moments Red Dream  (miroase cică a măr și magnolie, două dintre my all time favorite scents!!!). Eu am primit mai demult cadou parfumul Precious Moments și îmi place foarte mult și acesta.
Da, am spus că mă potolesc, dar îmi aduc multe bucurii cosmeticele și nu pot să mă temperez lately. Adevărul e că nici nu vreau!!!:) 

Voi ce folosiți sau ați folosit de la Oriflame și ce părere v-au făcut?

11 comentarii:

Ruxandra spunea...

Am folosit o gramada de produse de la Oriflame, nici nu mai tin minte. Imi place corectorul din gama Studio, are o acoperire mica spre medie si imi placa ca si ilumineaza zona, pot sa spun ca imi place mult :D Sunt indragostita mai ales de primer-ul pentru fata tot din gama Studio :D sa le foloseseti cu multa placere :*

Mademoiselle Lorraine spunea...

Super! Eu imediat termin crema anticelulita, si e fft buna! Iar parfumul dancing lady il iubesc! miroase ft frumos si proaspat a orhideee<3 pup

AlinaGav. spunea...

Eu as vrea un review pt corector( ma intereseaza cat de bine acopera si daca se strange in ridulete de sub ochi).
Eu am incercat: rimelul pt volum de la Giordani si mi-a placut mult de tot, gelul de fata Pure Nature(cu tea tree si rozmarin, creioanele pt sprancene si pt buze...cam astora le-am facut review si pe blog in rest nu imi mai amintesc de ceva.
Sa le folosesti cu placere!

Alina spunea...

din tot ce-ai comandat, am avut doar crema de maini, si chiar daca ma inteleg bine cu cremele de maini Oriflame, aceasta a fost un dezastru. am scris si pe blog :) dar multe fete o lauda.

Alina Canura - Anghel spunea...

Trebuie sa recunosc ca nu-s fan Oriflame sau Avon, insa exista cateva produse care imi plac si le recumpar.
De la Oriflame chiar zilele trecute am dat comanda de spray de picioare cu menta, este genial de racoritor. Gama cu arbore de ceai este bunicica, mai ales batonul corector. Imi placea tare mult parfumul Freya si nu se mai gaseste, din pacate. Mai era un balsam de buze ok si nici pe ala nu l-am mai vazut. Ca parfum, mai e ok Elvie (pt iarna, din punctul meu de vedere) si Glacier, pentru partea masculina. In rest, nu prea stiu alte produse.

Milena spunea...

@Mademoiselle Lorraine: Eu deocamdata nu am folosit crema anticelulita, chiar sper sa imi place. O sa revin cu pareri. Iar Dancing Lady deja stiam ca imi place, ma bucur ca l-am prins si la oferta. pup back

Milena spunea...

@MissRux:Multumesc, sper sa imi priasca toate. Am incercat ieri si astazi corectorul comandat si imi place foarte mult, e usor, nu se strange in pliurile ochilor si da, chiar mi se pare ca ilumineaza putin, cum ai spus si tu. Acoperirea e mica spre medie, intr-adevar, dar nu as vrea nici un aspect de masca, desi poate am nevoie de o acoperire mai mare...Ma refer la urme de la cosuri, ca nu prea am cearcane. M-ai facut extrem de curioasa cu primerul Studio Artist, il voi incerca. Multumesc again si te pup.

Milena spunea...

@AlinaGav: Am purtat ieri si azi toata ziua corectorul aplicat pe sub ochi si unde mai am urme de cosuri sau zone cu roseata. Acoperirea este mica spre medie, dar nu se strange inestetic, nu evidentiaza pielea uscata or smt si chiar ilumineaza usor zonele. Foarte fain, il voi recumpara. Sper sa te ajute. Oricum, la pretul atat de accesibil, merita macar incercat. Multumesc si te pup.

Milena spunea...

@Alina: nu ma pot pronunta inca in privinta cremei de maini, doar o data am aplicat-o si mi-a placut. O sa revin cu pareri. Te pup

Milena spunea...

@AlinaAnghel: eu nu am prejudecati privind Avon sau Oriflame, cred ca fiecare firma are produse bune si rele. Mi-au placut si unele chestii de la Avon, asa ca na...Oricum, o sa revin cu pareri si reviewuri aici. Multumesc si te pup.

Milena spunea...

@toate fetele care au trimis comentarii pana acum: scuze ca v-am raspuns tarziu (conform standardelor mele), dar nu am avut internet...:D. Va multumesc pentru pareri.

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...