joi, 1 martie 2012

Preferatele lunii februarie


În primul rând, vă doresc tuturor celor care citiți aceste rânduri o primăvară cât mai frumoasă, cu zile senine și însorite și cu experiențe cât mai diverse și plăcute! Eu una abia aștept să se încălzească în adevăratul sens al cuvântului în București ca să renunț la hainele de iarnă. Deși azi am avut o zi plină, la momentul postării mă las înveselită de mirosul buchetelor de zambile primite azi pe care le-am așezat în vază chiar lângă laptop și nu-mi vine a crede cât de repede a trecut februarie și că trebuie să lucrez mai susținut la lucrarea de licență. Dar, revenind, luna care tocmai a trecut am petrecut-o mai mult acasă - mare parte blocată în casă și săptămâna trecută în Franța, așa că am avut timp destul să folosesc mai multe cosmetice. Pe unele le-am terminat, dar le voi menționa.


La secțiunea demachiere, am folosit destul de multe produse: 


- demachiantul bifazic de la Balea (da, știu că e plină blogosfera de beauty de păreri despre el, dar rămâne printre favoritele mele) - îl folosesc doar de o săptămână și până atunci am folosit demachiantul bifazic de la Yves Rocher care mi-a plăcut, însă îl aveam pe cel de la Balea de rezervă;
- loțiunea micelară de la Bioderma - o ador! - o folosesc la îndepărtarea peliculei de la demachiantul de ochi și uneori, când am un machiaj foarte discret sau deloc pe post de demachiant pentru toată fața;
- demachiantul cu ulei de migdale de la Rivadouce - o firmă franțuzească - nu cred că livrează în afara Franței; mi l-a adus mama și îmi place, e foarte delicat și lasă o senzație fresh. De obicei iarna folosesc și demachiant cremă pentru că simt că are tenul nevoie.
- spumă de curățare Boots Expert - e aproape pe terminate, dar din fericire mai am una de rezervă (nu știu ce îmi iau după, trebuie să încep research-ul). Îmi place mult, sunt la al 4lea flacon cred. O folosesc în fiecare dimineață și seară, iar cam de 2 ori pe săptămână adaug și puțin bicarbonat de sodiu în palmă, iar fața rămâne extrem de curată și de fină.Tot la îngrijirea tenului, produsele Paula's Choice pe care le folosesc zilnic:


- exfoliantul chimic lichid cu 2% BHA - îl folosesc de la începutul lui februarie și îmi place mai mult decât gelul exfoliant chimic cu 1% BHA tot de la PC. O să îl mai folosesc încă o lună cel puțin până la review. 
- cremă hidratantă Hydralight Moisture Infusing - o textură extrem de lejeră, oferă o hidratare minunată. În plus, are un miros atââât de plăcut, deși nu conține parfum, dar cred că e de la ceaiul verde or cine știe ce extract conținut. 
- serumul cu antioxidanți Skin Balancing (îl folosesc de vreo 5 zile doar, pentru că mi s-a terminat serumul cu antioxidanți din gama Skin Recovery) - îl folosesc în jurul ochilor și l-am aplicat și pe toată fața, dar parcă mi s-a înroșit cam tare. Acum am făcut o pauză de la asta și îl folosesc doar în jurul ochilor. O să îl aplic iarăși pe toată fața să văd dacă chiar nu mă înțeleg cu el. Are o textură aerată, așa de ușor se absoarbe și chiar matifiază instant. O să revin cu un review al tuturor serumurilor PC după vreo lună de utilizare a acestuia, căci din celelalte am terminat câte un tub. 
- cremă cu SPF 45, nelipsită din rutina mea zilnică de aproape un an. Need I say more? I-am făcut și review aiciLa îngrijirea corpului, luna acesta am folosit din plin:


- uleiul de corp Satin de la Rivadouce - urmează review curând. LE: review aici
- crema de mâini cu arnică Yves Rocher - extraordinară, prevăd o relație lungăăă.
- balsamul de buze Nivea - l-am folosit nonstop luna asta, aproape îl termin - nu-mi vine să cred ce efecte minunate are. Nu mă așteptam. 

După cum vedeți, multe produse sunt și de luna trecută preferatele mele. Sper că nu pare plictisitor. 
V-am pupat!
ps: îmi cer scuze pentru neclaritatea ultimei poze, nu știu ce s-a întâmplat.

4 comentarii:

Iulia spunea...

Si mie-mi place ft mult crema de maini de la Yves Rocher :D.

Milena spunea...

Eu o ador! Mi se pare si spornica, plus ca mirosul e parca de scortisoara si ma incalzeste :)

coco spunea...

abia astept uleiul de corp !

Milena spunea...

urmeaza cat de curand!

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...