miercuri, 23 ianuarie 2013

La mulți ani de ziua blogului!


La mulți ani tuturor celor care îmi citesc blogul! Această zi este una specială - dragul meu blog face un anișor. Deci e mai mult un bloguleț, mai ales că nu am reușit să scriu atât de des cât mi-aș fi dorit. Parcă timpul a trecut atât de repede că nu pot crede faptul că deja scriu de un an pe blog. 

Am început acest blog dintr-o pasiune veche și frumoasă pentru cosmetice și nu numai. Mă pasionează în general informațiile despre o viață sănătoasă, frumoasă în toate aspectele ei. Că doar frumusețea nu constă în creme și mai ales în niciun caz în machiaj - stă în încrederea și în liniștea sufletească pe care le ai doar atunci când te apropii câtuși de puțin de un echilibru. 

Deși am început să scriu pe blog într-o perioadă foarte agitată - anul trecut pe vremea asta abia mă decideam asupra temei de licență și eram în penultima mea sesiune din facultate, mă bucur că m-am ținut de el totuși - chiar și mai rar uneori. După licență lucrurile s-au derulat rapid, am încercat eu să scriu cât de des, dar să zicem că am avut o scuză - mutarea. În orice caz, a fost un prim an de blog frumos, dar îmi doresc să evoluez și mai ales să aduc cât mai mult din mine însămi pe blog. 

Asta înseamnă să vă scriu mai multe despre viața mea aici, despre ce obiceiuri de beauty am observat în Franța până acum. Am tot zis să aștept, să nu trag concluzii pripite. Dar e mai bine să scriu când am ideile, să nu las să treacă timpul gândidu-mă că voi avea o viziune mai clară mai încolo. Doar așa pot să-mi dau seama și de felul în care îmi evoluează percepțiile și gândurile. Uitându-mă înapoi, deși nu v-am scris decât de vreo 2-3 ori despre viața din Franța, am avut un ecou pozitiv, așa că voi continua. Și vreau și să vă spun mai multe despre cum încerc să reevaluez lucrurile despre beauty în general și despre cosmetice propriu-zis, încerc să mă dezvolt și în alte privințe și sper să vă placă lucrurile pe care vi le voi împărtăși.

O să mă organizez mai bine pentru asta. Și pentru că e important să avem și instrumente de organizare, i-am cumpărat blogului meu drag un cadou pe care îl vedeți mai jos. Nu e mare lucru din punct de vedere financiar, dar sper să mă ajute să pun în practică toate ideile care îmi vin și care fug uneori și mai repede decât mi-au apărut în minte. Agenda e simplă, dar eu o ador! De azi îmi propun să scriu în ea, deja am pus la punct un mic sistem și sper să funcționeze. Îl voi reevalua constant să văd ce schimb. 





Cam atât vă spun astăzi, dragele mele. O zi plină, dar frumoasă se va încheia cu o sesiune de răsfăț cosmetic - tot în cinstea aniversării unui anișor de blog! Vă povestesc altă dată de asta. Până atunci vă puteți delecta cu o postare recentă a Georgianei, căreia îi mulțumesc mult că m-a încurajat acum un an să dau curs unei vechi dorințe.

Închei însă prin lucrul cel mai important - mulțumindu-vă că mă citiți, că îmi lăsați sau nu comentarii, că mi-ați trimis mailuri și v-ați apropiat de mine într-un mod atât de natural și frumos, că m-ați urmărit mai mult sau mai puțin, după timpul fiecăruia. Sper să îmi rămâneți alături în continuare și vă îmbrățișez strâns și cu bucurie pe toate care citiți aceste rânduri. 

PS: vă place agenda pe care i-am luat-o dragului meu blog? :D

42 comentarii:

cris spunea...

La multi ani blogului tau! E foarte draguta agenda :)

Milena spunea...

@cris: multumesc mult! la multi ani si tie!!! :D

Deea spunea...

La multi,multi ani!! Te pup!

Milena spunea...

@Deea: multumesc, si tie!!! pup back :)

Beauty and others spunea...

La multi ani bloguletului!

Julie spunea...

La multi ani pe blog! Foarte tare agenda ta, am si eu o agenda pe care o folosesc pt blog dar ideea ta de a o personaliza e f misto, un cadou perfect pt blog. :) Ma bucur ca ti-ai deschis blogul si astept sa citesc cat mai multe postari interesante, chiar despre Franta. Te pup :*

Milena spunea...

@Beauty and others: multumesc! la multi ani si tie de ziua blogului meu!!! :*

Milena spunea...

@Sihaya: hey, multumesc mult! ma bucur ca iti place agenda, am avut ocazia de a personaliza o agenda si nu am stat pe ganduri, am ales ceva pentru blog. multumesc ca ma citesti, o sa scriu si despre Franta! te pup si la multi ani si tie!!!! :*

Dia spunea...

La multi ani!Foarte frumoasa agenda. Chiar e personalizata?

Milena spunea...

@Dia: multumesc, si tie!!! da, e personalizata, am folosit un serviciu online de la un centru tip copy etc. de aici. a fost livrata rapid, puteam alege din tone de coperti sau puteam pune eu o poza, dar am ales una cu tematica de beauty si am ales apoi ce sa scrie pe ea. te pup!

andreeabacau spunea...

La multi ani!foarte frumoasa agenda <3



http://andreeabacau.blogspot.ro

Ioana spunea...

La mulți ani! Să-ți trăiască blogul! E foarte frumoasă agenda, să notezi toate ideile care-ți trec prin cap acolo. Am și eu una pe care o tot port după mine și cum îmi vine ceva pe felie, cum scriu. Te va ajuta mult :) Mi-a plăcut postarea asta și să știi că stalkerul din mine va aprecia mai multe detalii despre viața ta și cum ți-o trăiești. Cât despre obiceiurile de beauty din Franța, abia aștept! Visam, demult, să pot călători prin toooată lumea și să scriu despre obiceiurile de frumusețe din diverse țări și despre stilul de viață al femeilor din diverse culturi. Așa că, treci la scris :p Te pup și keep up the good work!

Raluca L.C. spunea...

La Multi Ani! Sarbatorim impreuna se pare. Si blogul meu implineste azi 1 anisor. Ce frumoasa e ideea cu agenda! Sa stii ca ma gandesc sa o pun si eu in aplicare.
Te pup!

Stefania spunea...

E f frumoasa agenda.Eu nu prea sunt fan agende dar anul acesta in cutia Little box de ianuarie am avut o agenda si la fel am inceput sa-mi notez totul pentru blog..
La multi ani blogului si la cat mai multi.Sa povestesti si despre Franta sa facem o comparatie..lol

Coconut spunea...

La multi ani blogului si a cat mai multe postari! E super tare agenda, la asa blog dragut era cazul sa ai o agenda speciala :)
Abia astept sa citesc mai multe despre viata din Franta (in paranteza fie spus, mie nu prea imi plac francezii contemporani, sa zic asa, dar iubesc limba si cultura lor, tocmai e aceea sunt curioasa care e viziunea ta, train acolo printre ei, poate imaginea mea nu e tocmai cea corecta)

Monica - Pisica albastra spunea...

La multi-multi ani si la si mai multe postari frumoase! >:D<
Te imbratisez virtual si iti marturisesc in aceasta zi speciala ca de fiecare data cand am intrat pe specialbeautynotes am gasit informatii pretioase si bine sintetizate si m-am simtit mereu ca si cum as asculta o veche prietena. Acestea sunt calitati rare si valoroase! Prin urmare, iti mai spun o data "La multi ani!" si sa te bucuri de micul tau coltisor de Internet cat mai mult timp (aah: si sa-l faci sa creasca intr-un an cat altii in 10)! :))

Georgiana spunea...

Awww, ce postare emotionanta! La multi ani!
Eu imi doresc sincer sa continui sa scrii pe blog, sa o faci in ritmul tau, nu fortata de imprejurari, de un program, pur si simplu natural. Consider ca ai informatii pretioase de impartasit si fetele care te citesc cu siguranta iti apreciaza stilul, cum o fac si eu! :)
Pupici

P.S. : da, e superba agenda! Si eu am una micuta pe birou, imi mai notez idei in ea dar uneori ramane zile intregi nedeschisa.

Milena spunea...

@andreeabacau: multumesc! you too :)

Milena spunea...

@Ioana: multumesc, esti o draguta! chiar sper sa functioneze la organizare pentru blog, am nevoie zic eu.
ok, buna idee. o sa va povestesc ce am observat so far. cu mentiunea ca sunt cam critica de felul meu :P. te pup si la multi ani de ziua blogului meu, sunt sarbatoriti toti cititorii mei dragi!

Milena spunea...

@Raluca L.C.: oh, pai atunci la multi ani si blogului tau! sa ne traiasca aceste coltisoare virtuale! sa ne spui daca pui in aplicare ideea agendei, eu sunt de felul meu organizata - cam obsedata zic unii - asa ca era cazul sa ma ocup si de blog in privinta asta. te pup!

Milena spunea...

@Stefania: da, am vazut agenduta ta. super cocheta si faina, pune-o la treaba! multumesc mult, o sa incerc sa scriu...diferentele vor fi mari mai ales la temperaturi :)))

Milena spunea...

@Coconut: multumesc tare mult, you are so sweet! m-am inrosit...si blogul la fel :D. si mie imi place limba si cultura franceza, iar francezii contemporani sunt foarte diversi. da, unii sunt cam enervanti, dar ce gradina n-are uscaturi?
te pup si multumesc mult, la multi ani si tie!!!

Milena spunea...

@Monica - Pisica albastra: iti multumesc pentru urarile minunate, imi creste inima de bucurie ca am cititoare asa dragute ca tine! iti doresc toate acestea si blogului tau pe care il urmaresc cu drag! te pup si la multi ani de ziua blogului!!! :*

Milena spunea...

@Georgiana: multumesc mult, draga mea!!! la multi ani cu drag si tie de ziua blogusorului meu :D
sper sa folosesc agenda cat mai mult, sunt constienta ca nu e posibil chiar zilnic. da, o sa scriu in ritmul meu, asa cum simt...scriu aici pentru ca imi face placere si vreau sa vada asta cititorii mei dragi!
te pup si te imbratisez!

coco spunea...

multe postari in continuare ! :)

Alina spunea...

la multi ani! :)

Milena spunea...

@coco: multumesc mult! te pup :)

Milena spunea...

@Alina: multumesc frumos, si tie! :*

ABeautyTale spunea...

La multi ani, doamna! Inspiratie multa si multi multi cititori fideli :)
Pups

Milena spunea...

@ABeautyTale: multumesc frumos, doamna! la fel iti doresc si eu in continuare! te pup

Anonim spunea...

La multi ani!!! Blogul tau este unul dintre preferatele mele si iti citesc fiecare articol cu drag, asa ca imi doresc sa scrii cat mai mult timp.
Te pup!

Milena spunea...

@darlyst: multumesc mult! ma simt tare flatata, si mie imi place enorm blogul tau!!! te pup :)

Alina Canura - Anghel spunea...

La multi ani, blogule! Este tare draguta agenda, multa inspiratie iti doresc! Pupici!

Milena spunea...

@Alina Anghel: multumesc mult, la fel iti doresc si eu tie! pupici back :D

fashion doctor spunea...

la multi ani! mult succes! pupp

Milena spunea...

@fashion doctor: multumesc, mult succes si tie! te admir tare mult!!! pup back :)

incognito spunea...

Happy birthday, dear blog of my dearest friend! :) :*

Milena spunea...

@incognito: my blog and me say thank you, my dear! love :*

Monique spunea...

Ce draguta e agenda, clar trebuie sa imi iau si eu una :D

Milena spunea...

@Monique: multumesc, e chiar utila sa stii! te pup

Mihaela Pojogu spunea...

La multi ani blogului!

Milena spunea...

@miha.ela: multumesc mult!

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...