luni, 2 aprilie 2012

Balsamurile de buze - everlasting love


Cine are mai puțin de două balsamuri de buze, mâna sus, vă rog! Eu mereu îmi spun că nu mai cumpăr, dar ce să fac dacă nu mă dau prea în vânt după rujuri și poate chiar și glossuri? Acum folosesc prin rotație aceste 4 balsamuri de buze de mai jos. Am două în geantă - Himalaya Herbals și Balea cu SPF 30, unul în baie - Nivea Essential Care și unul pe birou - evident, Yes to Carrots cu aromă de pepene galben.

Iată și părerea mea despre ele:



1. Balsam de buze de la Himaya Herbals - e foarte spornic, foarte ieftin (în jur de 7 lei cred, nu știu exact prețul, diferă desigur după locul de achiziție - vezi farmacii vs. hipermarket), îmi place ambalajul pentru că e practic și dozează perfect cât vrei, textura e între unt și cremă, foarte bogată. Știu de la Corina că are și ingrediente benefice, mie mi se pare că hidratează foarte bine buzele și mai are și o aromă tare plăcută - de gumă Orbit Kids într-adevăr. Lasă un luciu ușor pe buze, învelindu-le cu un strat protector și face față chiar și gerului (bine că totuși nu mai e cazul). Îl voi reachiziționa la un moment dat sigur.

2. Balsam de buze Balea cu SPF 30 - mai am foarte puțin din el, dacă nu găsesc vreun balsam ok cu SPF, îl voi recumpăra. L-am folosit intens vara trecută și a făcut față caniculei. Mie vara mi se ard tare buzele dacă nu mă dau cu balsam cu protecție solară, sunt tare sensibile, dar balsamul acesta a funcționat bine pentru mine. Dacă aplici prea mult poate lăsa o peliculă slab albicioasă, dar pe mine nu mă deranjează că se estompează rapid. Iarna trebuie să "sufli" puțin în el să se încălzească pentru că se întărește, însă vara evident nu este cazul. Nu lasă un luciu prea evident pe buze și mirosul este inexistent după părerea mea. Prețul e în jur de 5 lei și se găsește în DM.

3. Balsam de buze Yes to Carrots - sunt la al doilea deja, am mai avut și cu mentă și cu fructe de pădure, dar nu m-au dat pe spate, nu știu de ce. Acesta este natural 100%, miroase extreeem de bine, are textura unui unt de buze mai degrabă, hidratează foarte bine buzele și ador să îl folosesc pentru toate aceste calități. Prețul său este în jur de 12 lei și poate fi luat din Sephora. 

4. Balsam de buze Nivea Essential Care - primit mai demult, l-am devorat de când l-am început pentru că mi s-a părut extrem extrem de bun. Miroase specific produselor Nivea după părerea mea, este foarte hidratant, lasă un strat protector lucios pe buze, se consumă cel mai repede din toate - textura e mai volatilă, nu știu cum să explic, nu e atât de "untos" precum cele de mai sus. Prețul e în jur de 11 lei cred și, la fel ca în cazul primului balsam de mai sus, diferă în funcție de unde îl cumpărați.


Cam acestea sunt balsamurile între care mă învârt actualmente, mai am două de la Yves Rocher de rezervă (îmi plac și acelea mult, sunt rebuy-uri) și două de la ChapStick luate recent din Catena - 12 lei ambele, dintre care unul clasic și unul cu SPF (uite că am unul cu SPF de rezervă, eu uitasem deja:P). De ultimele sunt tare încântată deși nu le-am desfăcut încă pentru că le foloseam când locuiam în Londra și le adoram efectiv. Nu mă așteptam să le găsesc la noi, dar eu le recomand. 

După cum vedeți, nu am un balsam de buze preferat, am prea multe!!!
Care este balsamul vostru de buze preferat?

14 comentarii:

Mimoza spunea...

si pe mine ma tenteaza yes to carrots, pt ca pana acum ... nu stiu cum mi-a scapat :)

Milena spunea...

@Mimoza: Sper sa iti placa, sfatul meu e oricum sa eviti varianta cu menta, alege intre pepene galben si fructe de padure, dupa preferinte. :D

Georgiana spunea...

Hehe, am zambit cand am citit la nr.3, si eu am avut fix aceste 3 variante! Cel cu menta mi s-a parut mai degraba racoritor spre iritant, la capitolul hidratare nu mi-a prea placut. L-am preferat pe cel cu pepene galben.

Acum am 3 balsamuri in casa : unul de la Now (primit cadou la o comanda pe iHerb), unul romanesc cu miere, unul cu anason comandat de pe iHerb. Nici unul nu este extraordinar, dar isi fac treaba binisor. Cel si cel mai mult mi-au placut cele de la Silk Naturals, la urmatoarea comanda iau vreo 3, sa-mi ajunga :) Au si arome fabuloase.

Te pup!

Anonim spunea...

Wow, ai locuit in Londra? Ai fost studenta in UK?

Alina spunea...

Balsamul meu preferat e crema de galbenele! Nu se compara efectul eu cu niciun produs special pentru buze. Si in plus, mai am vreo 4 lipbalmuri, de care incerc sa nu fac abuz.

Milena spunea...

@Georgiana: Si eu am vrut sa imi iau de pe Iherb ceva balsam de buze, dar dupa cum ti-am spus mi-am laut liptintul Dessert Essence. O sa imi iau si eu Silk Naturals, ca prea le lauzi:P. pup back>:D<

Milena spunea...

@Anonim: da, am locuit aproape jumatate de an cand eram in clasa a XI-a in Londra, am si invatat acolo. Actualmente sunt studenta in Bucuresti.

Milena spunea...

@Alina: si eu am mereu crema de galbenele prin casa. Mai ales cand sunt racita o aplic la baza nasului si nu mai am cojite oricat l-as sufla. Prietenul meu e chiar fan crema de galbenele cand e racit, mereu o cauta si o ia cu el:D.

Adina Aruştei spunea...

Yes to carrots ma tenteaza. Il am pe primul si pe ultimul, insa nu ma satisfac :D
sa vedem poate gasesc in Sephora de aici YtC.
Sa le folosesti cu placere!

Andreea spunea...

:) Si mie imi plac balsamurile de buze! Acum folosesc Carmex, dar le-am avut si eu pe cele de mai sus si cam aceeasi parere o am. Doar ca de la Yes to Carrots am avut varianta Citrus si nu mi-a placut deloc.

Milena spunea...

@FromMegWithLove: eu zic sa il incerci, poate iti place. Oricum, nu are un pret foarte mare parerea mea, daca nu iti place il folosesti pentru cuticule. Eu asa fac cu balsamurile care nu imi plac. Avusesem unul de la Oxyance luat la promotie din Sensiblu demult si era oribiiil...L-am folosit pe unghiile de la picioare:)))). Multumesc. te pup

Milena spunea...

@Andreea: Nu am incercat Carmex si nici varianta Citrus de la Yes to Carrots. La un moment dat m-a tentat Carmex, dar am aflat ca are mentol si am zis pas. Oricum, nu am probleme mari cu buzele ca sa zic ca na...Dar cred ca o sa incerc si Carmex pana la urma :)), ca doar that's what we do.:D

Unknown spunea...

Eu sunt in plin razboi cu balsamurile (ca evident am vreo 5 :)) ) de la Nivea. Imi usuca buzele ingrozitor :((
Caut acum de la Carmex, pentru ca am auzit numai lucruri bune despre el :)
pupici

Milena spunea...

@RaL Diaconescu: Eu iti recomand sa ai grija totusi cu balsamul Carmex, stiu ca are mentol, un ingredient iritant. In orice caz, sper sa gasesti unul care sa te ajute. pupici back

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...