miercuri, 31 iulie 2013

Preferatele lunii iulie


O lună plină, plină, așa a fost iulie. Și tocmai se încheie. Intrăm în luna august, luna mea de vară preferată. Printre multe motive, e luna în care e ziua mea, ziua logodnicului meu și ziua a două dintre mătușile mele preferate. Suntem mulți Lei în familie, așa-i. Dar zău că sunt mândră de zodia mea și simt că mă reprezintă multe dintre trăsăturile-i specifice. 


În iulie m-am răsfățat cu destule produse noi, dintre care am selectat favoritele absolute, cum se vede în poza de grup:


Și acum să le luăm pe rând:

- pentru ten, am folosit cu foarte mult spor și drag loțiunea micelară Douceur Absolue/Sublime Soft de la L'oréal. Mi se pare grozavă, foarte accesibilă ca preț și la fel de eficientă precum Sensibio de la Bioderma. O pasiune mai veche de-a mea, crema hidratantă Resist Skin Hydrator de la Paula's Choice. Am zis să mai variez puțin de la preferata mea, crema hidratantă Hydralight Moisture-Infusing Lotion. O să le alternez de acum. Favorita absolută a lunii la capitolul îngrijirii tenului este însă crema Hydralight Shine Free Daily Mineral Complex cu SPF 30. Pfui, ce nume lung are! Dar e incredibilă, nu credeam că un sunscreen mineral va face o așa diferență în bine. Review curând.


- pentru corp, m-am răsfățat cu un gel de duș de la The Body Shop cu unt de cacao, primit cadou de la prietena mea cea mai bună când m-a vizitat în Franța în iunie. E foarte spornic, cremos, miroase fabulos a ciocolată. Sunt impresionată de acest gel de duș, I really am!
- pentru păr, am folosit cu spor serul de păr cu miros indescriptibil de fain de la Syoss. Big like!
- tot pentru corp, mă declar complet mulțumită de deodorantul roll-on cu floare de lotus de la Yves Rocher, e super eficient și miroase atât de frumos a iarbă proaspătă, a dimineață și a vacanță încât uneori îl miros doar de dragul lui.


- la capitolul machiaj, am redus la minim lucrurile în iulie. Pudră am folosit foarte puțin, de când cu sunscreenul nou, tenul meu e matifiat toată ziua aproape, un miracol. Fond de ten nu mai am deloc, da, da, deloc! Cred că o să achiziționez totuși unul, să am ceva în casă, dar vedem ce. Așa că, reducând partea groasă la zero, m-am răsfățat cu fardul de pleoape cremă de la Kiko în nuanța Sunset Coral, cu balsamul de buze cu SPF 15 nuanța Abricot de la Kiko, cu balsamul de buze Chocomania de la The Body Shop (luat de mine dintr-un duty free, drept suvenir) și cu rimelul Sexy Pulp de la Yves Rocher, care e foarte foarte fain. Cred că acestuia din urmă o să îi fac un review sigur, numai să fac poze ca lumea să vă arăt.

Cam atât pentru luna aceasta, să vină august! Între timp, mă așteaptă o săptămână de introspecții, cum obișnuiesc înainte de fiecare aniversare...Un fel de șir de conversații cu mine însămi, ce-am mai făcut, ce-am mai simțit, ce am mai acumulat și ce mai visez și doresc. Căci numai o săptămână mai e și mai adaug un an plin amintirilor și gândurilor.

Voi ce preferate aveți în această vară? De orice fel, nu doar de beauty :)


Și în loc de încheiere, s-aveți un august așa cum mi-l doresc și eu!

8 comentarii:

Sadie spunea...

Clear Skin Hydrator... iubirea mea! :)

Milena spunea...

@Sadie: ne declaram iubirea fara ascunzis :) adevarul e ca e minunata crema asta. te pup!

Cristiana spunea...

Ador produsele de la Yves Roche. Am balsamul de buze cu aroma de vanilie, vai cat imi place. Am sa scriu un articol despre produse de la Yves Rocher.

Milena spunea...

@Cristiana: si mie imi plac multe de la ei. pacat ca majoritatea celor pentru ingrijirea tenului contin iritanti aiurea si sunt ambalate necorespunzator. te pup!

Ioana spunea...

Si eu folosesc loțiunea micelară de la L'oréal, chiar e mai accesibilă ca Bioderma şi la fel de eficientă. Cât despre Skin Hydrator, încă nu l-am terminat şi dacă trece o zi fără ea, my face starts crying :)

Milena spunea...

@Ioana: da, e chiar super faina, tocmai mi-am mai luat una, deja sunt la al doilea flacon. si skin hydratorul e magic, I feel you! hugs si pup :)

Camelcutza spunea...

Abia acum cateva zile am gasit si eu gelul de dus Chocomania, si m-am indragostit de el! Miroase ...perfect ::))

Milena spunea...

@Camelcutza: da, e minunat! eu tot trag de flacon deja, nu vreau sa se termine...te pup!

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...