joi, 4 iulie 2013

Noile mele produse Kiko


Ieri am fost prin oraș la o mică plimbare cu mama mea, îmi face plăcere să ieșim din când în când amândouă, să cutreierăm magazinele, să mâncăm împreună și să stăm pur și simplu de vorbă. Și pentru că nu m-am putut abține - că doar suntem în plină perioadă a soldurilor - mi-am și cumpărat câte ceva de la Kiko. Reducerile erau de 50% la colecția de vară, dar nu pot spune că aveam nevoie de mare lucru, așa că mi-am ales puține produse:


- fardul de pleoape Color Shock - e un fard gel-cremă like, foarte rezistent spun ei - nu l-am testat încă suficient ca să mă pronunț. Nuanța e minunată și aș fi vrut și altele, dar era ultima disponibilă. Îmi place mult ambalajul și o să îi fac un review mai încolo, să-l folosesc suficient înainte însă. A costat 3,4 euro cu 50% reducere.

nuanța 02 - Sunset Coral

- buretele Make Up Blender - este destinat aplicării fondului de ten. Mi-am dorit să încerc acest tip de produs mai demult, dar nu aș da niciodată atât pe unul, vreo 20 de dolari, cât costă celebrul Beauty Blender. E totuși un burețel. Pe acesta l-am folosit astăzi și chiar mi-a plăcut mult de tot aplicarea fondului de ten cu el. A fost 2,9 euro, redus tot cu 50%.

- balsamurile de buze Kiss Balm cu SPF 15 - fac parte din colecția nouă, au fost 5,9 euro bucata și sunt mai multe nuanțe, vreo 7 parcă. Fiecare are o textură lejeră, de balsam de buze, evident. Colorează totuși discret în funcție de nuanță și au un miros extrem de fain, după câte un fruct. Eu mi-am luat varianta caise și căpșuni, mai aveau cocos, zmeură, mure, tutti frutti și cireșe. Azi l-am aplicat pe cel cu caise și e foarte mișto, hidratează excelent! Sunt încântată la maxim de aceste două ultime produse, dacă mai ajung prin vreun magazin Kiko îmi mai iau și alte variante.

stânga Abricot, dreapta Strawberry


Și pentru că am mai intrat și în alte magazine, mi-am luat și această gecuță din imitație de piele cu doar 9 euro. Nu am putut să mă abțin și nu regret deloc, îmi vine bine și chiar nu aveam ceva de genul în garderobă. Poza e făcută în grabă, dar am zis să v-o arăt, prea îmi place.



Cam atât deocamdată, nu bag mâna în foc că nu mă voi mai lăsa tentată de alte reduceri. Voi ce v-ați mai cumpărat frumos în ultima vreme?

Vă pup, 
Milena

16 comentarii:

Iulia B. spunea...

Sa le folosesti sanatoasa! Si eu imi doresc un wannabe beauty blender :))

Alice wonders spunea...

Eu am rugat-o pe Monica sa imi cumpere un balsam de la Kiko, l-am ales pe cel cu cocos. Mi se pare fantastic ca ai gasit jacheta la 9 euro, very good deal!

bydee-make-up spunea...

Sa le folosesti cu placere. Fardul crema arata intr-un "mare fel". :)
Gecuta este adorabila.
Pupici

Unknown spunea...

Si eu am Beauty Blenderul de la ei si e foarte bun. Nu am folosit insa alte produse similare sa am grad de comparatie

bambina spunea...

Si eu tot vreau sa pun mana pe un dupe pentru beauty blender..
Balsamurile de buze arata tare bine, potrivite pentru vara. :)

cris spunea...

Foarte frumoase rujurile, dar si jacheta :)

Milena spunea...

@Iulia B.: multumesc mult!am vazut buretei asemanatori si la essence si pe ebay, mult mai ieftini. te pup!

Milena spunea...

@Alice wonders: da, l-am incercat si pe acela in magazin. miroase demential, sigur iti va placea! te pup!

Milena spunea...

bydee-make-up: da, fardul chiar e superb. si mie imi place enorm nuanta. ma bucur ca iti place gecuta! te pup!

Milena spunea...

@Adelina Radu: si mie mi se pare foarte bun, dar, exact ca si tine, nu am avut alte produse asemanatoare sa pot compara. insa cu siguranta mi s-a deschis apetitul pentru produse de genul. pupici

Milena spunea...

@bambina: sper sa iti iei unul curand, chiar merita incercate. balsamurile sunt preferatele mele, foarte hidratante si lejere. love them! te pup

Milena spunea...

@cris: multumesc mult, ma bucur ca iti plac! pupici :*

Oana* spunea...

Trebuie sa dau si eu o fuga pana in Kiko,poate gasesc redus buretelul.
Si balsamurile de buze arata bine,sper sa nu mi se "lipeasca" niciunul de mana,ca deja am prea multe desfacute. :*

Milena spunea...

@Oana*: sper sa il gasesti, e foarte practic. balsamurile de buze le ador, macar incearca-le...eu cred ca sigur te va tenta macar unul. te pup!

Anonim spunea...

E tare draguta gecuta, sa o porti cu drag! Si fardul de pleoape imi place, are o nuanta interesanta.

Milena spunea...

@darlyst: multumesc mult, ma bucur ca iti plac! fardul chiar are o nuanta frumoasa, love it! te pup!

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...