marți, 2 iulie 2013

Mini-cumpărături de la Yves Rocher


Săptămâna trecută, o dată cu începutul soldurilor în magazine, am dat o comandă - joi mai exact - de câteva produse Yves Rocher. Ieri am avut surpriza de a și găsi coletul în cutia poștală, așa că iată ce mi-am luat:


- deodorant cu floare de lotus - nu l-am mai avut, dar îl testasem mai demult de la mama și mi-a plăcut suficient de mult încât să îl comand pentru mine. Nu mă pronunț încă asupra eficienței, azi e prima zi când l-am aplicat, dar miroase foarte frumos, a ceva proaspăt și văratic. 

- mini-luciu de buze Sexy Pulp, nuanța Rose, mini-mascara Sexy Pulp pe negru și mini-cremă ce mâini cu arnică. Pe primele două nu le-am încercat încă, dar crema e una din preferatele mele. Fiecare a fost 1 euro.

- balsam de buze cu zmeură - nu l-am mai avut, dar am încercat alte variante și mi-au plăcut mult, mai ales cel cu migdale și shea. Cel cu struguri mi s-a părut cam ineficient. 

- gel transparent fixator pentru gene și sprâncene. Nu am mai avut acest tip de produs, dar la sprâncenele mele rebele cred că e cazul.

mascara Longueur Noir 360 - primit cadou. Abia aștept să îl încerc, până acum niciun rimel de la Yves Rocher nu m-a dezamăgit.

- ulei de corp uscat cu monoi de Tahiti. Luat tot cu reducere, nu mă mai satur să îl miros de ieri încoace. Are o aromă exotică minunată, plăcută și foarte relaxantă...mă duce departe cu gandul, la o insulă exotică. Textura e foarte interesantă, se absoarbe aproape instantaneu, având un finish uscat și hidratează pielea foarte bine. M-am îndrăgostit!


Am mai primit și 3 mostre la alegere, ale unor parfumuri pe care nu le-am avut, dar pe care aș vrea să le încerc și...da, cam atât mi-am luat. Sunt încântată de toate produsele și o să vă povestesc despre ele pe parcurs. Despre care ați fi mai curioase? 

Vă pup,
Milena

6 comentarii:

cris spunea...

Eu sunt curioasa de ulei, asa ca astept review :)

Georgiana spunea...

Uleiul pare foarte tentant! :) Ce dragut ca ai putut comanda miniaturi, la noi nu cred ca sunt, nu am vazut. Te pup!

Milena spunea...

@cris: ok, o sa urmeze curand. pacat ca nu se poate arata mirosul prin computer, e minunat! te pup

Milena spunea...

@Georgiana: da, e chiar super fain. pe siteul romanesc nu m-am mai uitat de ceva vreme, ce-i drept. te pup, draga mea!

anca a spunea...

Salut! Mini rimmelul, luciu de buze si crema de maini le-am cumparat si eu....imi plac toate 3, plus ca imi vin perfect in geanta. Nu pot spune decat: nota 10 pentru Yves Rocher! Mi-am mai cumparat un rimmel ce m-a dezamagit, nu mai retin exact numele, s-ar putea sa fie Longueur. Parfumurile sincer nu le-am incercat, next time :) Cat despre uleiul de monoi, am fost super incantata de cel de la elemental de acum vreo 2 ani, cred ca au schimbat furnizorul, cel de acum nu mai e acelasi, pare sa aiba mult parfum pus in el :(

Milena spunea...

@anca a: da, sunt foarte practice produsele asa micute. rimelul inca nu l-am incercat, urmeaza in lunile urmatoare, deocamdata am unul desfacut de la Paula's Choice. parfumurile YR mi-au placut mult pana acum, am incercat destule, dar printre preferate am Naturelle, So Elixir, Rose Absolue, Flowerparty si Tendre Jasmin.
ulei de/cu monoi nu am mai avut pana acum, dar acesta e de vis! te pup!

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...