luni, 28 ianuarie 2013

Review - Skin Balancing Daily Mattifying Lotion SPF 15


Bună, fetelor! Mi-a fost cam greu să scriu pe blog zilele acestea, dar am zis că trebuie să încep de undeva. Așa că vreau să vă spun părerea mea despre crema hidratantă cu factor de protecție solară din gama Skin Balancing de la Paula's Choice. Cum vă spuneam și aici, am câștigat acest produs la un giveaway organizat de Epurica și am fost extrem de entuziasmată să îl încerc. Produsul a ajuns în posesia mea fix în Ajunul Crăciunului și l-am folosit de a doua zi.



Deci, după mai mult de o lună de folosire zilnică, vă pot spune că:
- are o textură foarte ușoară, se absoarbe extrem de repede și nu lasă urme albe sau luciu pe ten, după cum sper că se poate observa în poze.



- mirosul este unul discret, parcă de ceai verde - deși nu are parfum adăugat și nici alți iritanți, am sesizat totuși acest miros și cred că e de la ingrediente.

- crema conține antioxidanți și alte ingrediente benefice, ei spun că e matifiantă și că hidratează. Părerea mea este că e chiar foarte ok la aceste capitole, dar doar pentru un ten mixt așa cum e al meu și pentru o perioadă de iarnă blândă ca aici unde locuiesc momentan, în vestul Franței. Așadar, pentru un ten uscat sau pentru o vreme atât de geroasă cum este iarna în România, nu cred că este potrivită. Matifierea este chiar excelentă, m-a surprins la acest capitol căci deși sebumul s-a mai redus, e still out there most of the time. 

- are factor de protecție solară 15, suficient pentru o rutină fără exfolianți sau pentru perioada iernii. Dacă vă expuneți mai mult la soare trebuie reaplicat, eu așa am făcut de câteva ori când am simțit nevoia. 

- printre specificațiile cremei este și aceea că ar fi o bună bază de machiaj. Aici nu sunt chiar deloc o expertă, dar deși este excelentă la matifiere, consider că nu e excepțională ca bază de machiaj, dacă asta căutați. Mai degrabă prefer la acest capitol crema Moisture Boost cu SPF 30 despre care vă voi povesti tot săptămâna aceasta. 


Per total, crema - sau mai bine zis loțiunea - aceasta îmi place foarte mult și mă bucur tare că am avut oportunitatea de a o folosi, dar nu aș cumpăra-o din două motive:

- cantitatea este mică pentru prețul plătit - mai exact 60 ml costă 27, 50 de euro pe siteul european. Pentru mine e mult, având în vedere că aplic zilnic generos protecție solară și că în aceste condiții prefer un raport cantitate-preț mai convenabil posibilităților mele. Deja după o lună am consumat cam o treime, deci you do the math.

- factorul de protecție 15 este cam mic pentru nevoile mele în general. În perioada aceasta am renunțat la exfoliantul lichid cu BHA 2%, aplic doar o dată-maxim de două ori AHA 10%, iar vremea de aici este extrem de închisă - doar sâmbătă a ieșit puțin soarele, parcă uitasem cum e :)))). Nu e frig, doar înnorat 90% din timp. Acest motiv nu va mai fi în câteva luni o problemă, căci am aflat de la Corina că produsul va fi reformulat pentru a avea SPF 30, ceea ce mi se pare o veste minunată. Despre alte schimbări citiți în articolul ei de aici


Aștept părerile voastre despre acest produs dacă l-ați încercat. Și iată că deși mi-am propus să fiu cât mai concisă, parcă iar am scris un kilometru. Voi cum preferați, acest format sau altul mai scurt de a face review unui produs? 

Vă pup, o săptămână cât mai puțin friguroasă vă doresc!
Milena

10 comentarii:

Laura M spunea...

O am si eu dar nu am inceput-o inca.. Sunt curioasa cum o sa ma inteleg cu ea :)

Georgiana spunea...

Mie mi-a placut aceasta lotiune si, desi initial am fost decisa sa n-o mai cumpar, am tresarit la vestea ca va avea SPF30. Cam 6 luni mi-a tinut mie tubul, in perioada septembrie 2011-martie 2012, nu am avut deloc neplaceri desi am folosit-o si iarna.
Te pup, o saptamana frumoasa!

Milena spunea...

@Laura M: eu sper sa iti placa! mie imi place mult, chiar daca nu as cumpara-o - ma gandesc mereu ca sunt atatea produse cu SPF de testat, iar eu prefer oricum sa ma intorc mereu la PC SPF 45. te pup!

Milena spunea...

@Georgiana: da, e tentanta intr-adevar cu SPF 30. eu totusi mai incolo as vrea sa incerc si KMF cu SPF 30, ca tot e laudat si e chiar mai ieftin. daca nu ne intelegem, ma pot intoarce la aceasta. te pup draga mea, o saptamana minunata si tie!

Dorina spunea...

Am citit si eu review-ul, desi stiam ca nu e pentru tenul uscat :))
Am vrut sa vad cum e. Nu ma atrage deloc, nu stiu de ce....
Nu as incerca-o nici pe post de protectie solara (daca ar fi cu SPF 30), mi se pare prea scumpa si nici nu e asa grozava, din cate inteleg.

Milena spunea...

@Dorina: intr-adevar, pentru tenul uscat nu cred ca e cea mai indicata. adevarul este ca e scumpa, dar cu protectie SPF 30 si in vremuri mai putin austere ca viata de student as cumpara-o, e o crema foarte buna, mai ales pentru efectul matifiant de care are nevoie un ten mixt. Mi-e sa nu cumva sa nu mai aiba efectul asta daca ii maresc SPF, ca doar majoritatea produselor cu SPF mare fac tenul sa luceasca, e aproape inevitabil. Te pup!

Sadie spunea...

Eu am incercat crema anul trecut, n-am recumparat-o pe aceleasi considerente, de SPF prea mic. Momentan am crema cu SPF 30 din gama Resist si imi place.
Dupa ce o termin, sa vad catre ce ma orientez, mai ales ca vine vara si o sa vreau ceva cu SPF 45...

Milena spunea...

@Sadie: si eu am folosit in vacanta de iarna crema Resist cu SPF 30 si mi-a placut tare mult. pentru iarna iti recomand cu drag PC SPF 45, e foarte buna si protejeaza minunat. te pup!

Federova spunea...

O am si eu de cateva luni si-am folosit-o aproape zi de zi dar vb ta, din cauza pretului nu cred ca o s-o mai cumpar. Mie mi se pare baza buna pentru machiaj in sensul ca nu e grasa si nu mi s-a intamplat sa-mi afeceteze cumva machiajul pe parcursul zilei. Dimineata dupa ce o aplic, tot timpul astept 10-15 minute sa intre bine in piele si abia apoi incep sa ma machiez. Nici nu se mai simte.

Milena spunea...

@Federova: da, eu acum o alternez cu aceea Moisture Boost SPF 30, in functie de cat de insorita e ziua :). intr-adevar, e foarte placuta pe piele, se absoarbe foarte bine si nu luceste deloc. Sunt curioasa daca se va schimba aspectul acesta cand o vor reformula cu SPF 30. te pup!

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...