miercuri, 16 ianuarie 2013

Review - Madre Labs Balancing Conditioner


Hey! În cea mai recentă comandă de pe iherb am comandat și un balsam Madre Labs, mai exact varianta Balancing, cu Rodie. Am folosit aproape tot produsul - mai am cred pentru maxim o aplicare, așa că am zis că ar fi timpul să vă povestesc despre el. 


- textura este foarte densă, cremoasă, lucru care îmi place foarte mult la un produs pentru păr. Cu toate acestea, mi s-a părut cam greu pentru un balsam de păr. Dar eu am și părul fin, subțire și nu extrem de degradat îmi place să cred. De aceea l-am și folosit ca pe o mască. Dar despre asta mai încolo. 

- balsamul este alb, complet opac, iar mirosul este ceva greu de descris. Mai pe scurt, este oribil! Nu știu dacă vreodată am simțit o repulsie față de un produs, dar acum mi s-a întâmplat. Ceea ce e și mai straniu este că dintre toate produsele pentru păr folosite vreodată - acesta este unul al cărui miros se păstrează foarte mult. În situația de față, prea mult. Eu mă spăl la două zile și înainte de spălare simțeam încă mirosul balsamului. 

- ambalajul este un tub cu căpăcel din acela care se apasă pentru a elibera produs, dar nu îmi place deloc pentru că la textura densă este greu de întors și stors mereu din tub. Eu prefer balsamurile de păr care au deschiderea în jos, e mai practic. Din motivul ambalajului, dar mai ales al mirosului, am transferat produsul într-un borcănel de plastic de la o mască folosită de mult și am adăugat câteva - din ochi - picături de ulei esențial de portocale. Da, știu că sunt nocive, dar am zis că pentru păr și mai ales pentru a putea utiliza produsul trebuie să fac ceva. A funcționat parțial, mirosul a devenit suportabil.

- am folosit produsul pe părul uscat, aplicat pe jumătatea de jos a părului, lăsând totul așa câteva ore înainte de a mă spăla. A fost singura soluție pentru a reduce din mirosul rămas după spălare în păr.

- ca efecte, balsamul este bun, chiar spre foarte bun. Nu mai bun decât ce am încercat eu de la Gliss, dar totuși. Hidratează, înmoaie părul frumos și îl disciplinează. Nu mai e nevoie de balsam dacă îl folosiți ca mine, drept mască pre-spălare. 


Pe scurt, produsul este ok ca efecte, dar are două mari minusuri: mirosul și ambalajul. Textura e mai degrabă a unei măști, dacă vreți puteți încerca să îl folosiți așa. Eu l-am luat de pe iherb cu 3$ - la reducere, cantitatea sa este de 370 ml. În orice caz, nu l-aș recumpăra. Am ajuns la concluzia că la balsamuri și măști de păr, unde riști să îți rămână mirosul în păr, e mai bine să analizezi direct situația. 

Cam atât pentru astăzi. Mă bate gândul să încerc balsamul de la Madre Labs, dar cu aromă de căpșuni, că doar e recomandat de Georgia, dar dacă nu mă împac cu mirosul?

Pentru voi e important mirosul produselor de păr?

PS: am observat acum câteva minute că produsul este discontinued pe iherb, deci acest review poate fi considerat ca un necrolog. 

14 comentarii:

Georgiana spunea...

Vai cate plangeri am citit la adresa mirosului acestui balsam, mai ca sunt curioasa cat de rau era. Oricum, cel cu capsuni miroase infinit mai bine, nu puternic, ci suav si natural. Si acela e dens, spre final m-am chinuit sa storc produs din tub. Asadar, sistemul de dozare nu e chiar ideal, eu totusi ma bucur ca l-am incercat.
Acum urmeaza sa primesc un balsam Giovanni, dintre cele mai laudate de pe site, sper sa fie intr-adevar fain :D
Te pup!

Coconut spunea...

Ce m-a distrat faza cu necrologul :)
Pentru mine e important mirosul produselor de par, daca pe ten ma feresc de parfumuri, pentru corp mai fac uneori cate un compromis, parul vreau sa-mi miroase frumos, sau cel putin sa miroase a curat. Recunosc ca din cand in cand mai aplic si cate un puf de parfum in par, stiu ca nu e tocmai ok, dar n-am observat efecte adverse. Ba chiar prefer sa aplic parfumul in par sau pe o esarfa, decat pe piele, unde am mai patit-o sa ma mai irit.

Stefania spunea...

Eu am avut Leave-in Conditioner cu acai, goji si rodie si la fel mirosul nu e printre punctele tari ale produsului.In rest inca nu sunt asa de whouu, bine ca nu a fost prea scump la 3 dolari.
O zi buna.

Anonim spunea...

:)) Mi-a placut ultima propozitie.
Eu am vrut sa il incerc pe cel cu capsuni, tot asa pentru ca il vazusem la Georgia. Pe mine nu ma deranjeaza mirosul in par, dar sa nu fie exagerat.

Milena spunea...

@Georgiana: inseamna ca nu doar mie mi s-a parut ca miroase aiurea...cel de capsuni m-ar tenta oarecum, dar mi se pare cam scump pentru un balsam de par. nici pe asta nu il luam daca nu era redus la 3$. si eu am vazut multe produse faine de la Giovanni, am cateva deja in cos, dar astept sa dau comanda mai incolo. te pup, draga mea!

Milena spunea...

@Coconut: he he, ma bucur ca te-am amuzat. te inteleg perfect, si pentru mine conteaza mirosul produselor de par sau corp. decat aiurea, mai bine fara miros deloc pana la urma. si eu mai aplic parfum pe par, dar mai rar. oricum nu cred ca il afecteaza foarte mult, e doar un puf asa prin care trec. pe piele nici eu nu mai aplic de cand m-am iritat pe gat serios. doar pe haine si gata :D. te pup!

Milena spunea...

@Stefania: da, banuiesc ca au un miros asemanator. oricum, ai dreptate, la 3 dolari nu e atat de grav. multumesc mult, un sfarsit de saptamana frumos si tie!

Milena spunea...

@darlyst: multumesc! cred ca produsul e discontinued ca mirosul era nasol de tot. nici pe mine nu m-ar fi deranjat mirosul asta daca nu ramanea, dar daca e neplacut si se mai si mentine, culmea, o gramada in par, atunci chiar ca e prea de tot, nu? te pup si sa ne spui daca il incerci pe acela cu aroma de capsuni :D

Ioana spunea...

Mă batea și pe mine un gând la un moment dat să iau balsamul ăsta, dar printr-o minune, am renunțat. Normal că e important ca părul să miroase frumos, eu îl spăl o dată la două zile, pentru că nu suport să miroase altfel decât a curat și a flori de primăvară. Tare faza cu necrologul :))

ABeautyTale spunea...

Eu il am pe cel cu capsuni si pot spune ca nu-mi place absolut deloc! Nici miros, nici ambalaj, nici textura si nici nu simt ca face ceva pentru parul meu.

Milena spunea...

@Ioana: ai fost inspirata, sigur nu ti-ar fi placut. si eu tot la doua zile il spal si na, macar atat - sa miroasa frumos parul vreau. ma rog, si sa fie lucios, matasos etc. dar oricum e de la mastile cu uleiuri. de partea cu par gras nu cred ca am cum sa scap :D. multumesc, te pup!

Milena spunea...

@ABeautyTale: gata, e clar. l-am scos pe ala cu aroma de capsuni din wishlist. multumesc pentru parere, un weekend frumos!

Sadie spunea...

Si eu am balsamul Strawberry Oasis si imi place mult. Acum folosesc un sampon pentru volum de la Tresemme care-mi usuca varfurile, iar balsamul asta se descurca foarte bine sa le hidrateze. Folosesc si masca Elseve Total Repair dupa, recunosc, dar se simte diferenta foarte mare imediat dupa balsam.
In schimb, are acelasi defect: este foarte consistent si iese greu din tub. Insa parfumul e placut, nu foarte persistent (la mine ramane mirosul de la uleiul CHI in par).
Problema parfumului am avut-o cu un balsam leave-in Madre Labs, Tangerine ceva, al carui miros il deranja foarte tare pe sotul meu.

Milena spunea...

@Sadie: la hidratare era ok balsamul acesta, dar mirosul...vai, de nedescris. cred ca de asta l-au si scos pana la urma. eu raman la balsamurile Gliss, cel alb e my favorite!!! uleiul acela CHI tare ma tenteaza, dar deocamdata e cam scump pentru buget si mai am alte produse leave-in.
stiu balsamul ala Tangerine ceva, bine ca nu l-am luat. te pup!

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...