duminică, 20 ianuarie 2013

Păreri despre prima comandă MUA


Hey, fetelor! Sper că ați avut un weekend frumos, eu știu sigur că pentru mine a fost. Asta și pentru că a fost de trei zile - vineri dimineața când m-am trezit și m-am uitat pe fereastră erau cam 3 - maxim 5 cm de zăpadă, suficienți se pare pentru a da peste cap orașul. Știu câteva persoane care nu s-au mai dus la muncă, facultatea și biblioteca din campusul unde învăț au fost și ele închise, iar din liniile de autobuz, peste 40, doar vreo 2 au circulat. Sensibili francezii la zăpadă, nu? :)

Anyway, eu vroiam să vă spun rapid câteva cuvinte despre produsele MUA comandate în decembrie, cu ocazia ofertei de transport internațional gratuit și 35% reducere din toată comanda. M-am gândit că vă poate ajuta. În caz că nu știați, mâine cei de la MUA vor da drumul la o nouă ofertă - 50% reducere și transport internațional gratuit. Eu zic că e aproape de nerefuzat, nu? Data trecută comanda a fost de minim 10 lire pentru a beneficia de ofertă, e posibil să fie așa și acum. Dar tot e un chilipir, right?

Anyway, iată produsele comandate atunci (nu am făcut alte poze, că abia după-amiaza asta mi-am dat seama că mâine e oferta):

                             

- mascara Extreme Curl - am deschis-o săptămâna trecută să văd ce e cu ea. Are o periuță din aceea curbată, deasă. Din păcate este foarte slabă, nici nu alungește, nici nu curbează, nici nu dă volum. Sincer, nu vă recomand acest produs. Eu l-am cam abandonat după câteva utilizări. Bine că nu a fost o mare pagubă financiară. Preț întreg normal - 2 lire.

- mascara normală, din gama de 1 liră - din păcate nu am încercat-o încă, e nesigilată și nu mă pot pronunța. 

- rujul - eu am comandat nuața 7, dar din swatch mie mi se pare mai mult spre nuanța 16. Anyway, rujul a fost pentru mama. L-am testat totuși și eu și pot să vă zic ca e cremos, dar nu foarte hidratant, puțin cam aiurea mirosul din punctul meu de vedere - ca de plastic. Eu nu sunt prea a lipstick person, dar dacă sunteți, există multe nuanțe drăguțe și mai ales că sunt doar 1 liră - merită măcar încercate. Cu reducerea de mâine vor fi 0,50. 

- creion de buze - nuanța Softly Lined. Nu îmi place. Prea piți pentru gusturile mele - e foarte foarte sclipicios etc. Not my type. Totuși e destul de moale și se aplică frumos. Nuanța e problema. Tot 1 liră.

- creion ochi - nuanța Bright Orange. E foarte moale și pigmentat, îmi place mult. Se aplică ușor, e și rezistent. Recomand cu drag. Tot 1 liră preț întreg. 

- tuș de ochi - vârf tip cariocă, nu e deloc aproape pigmentat, se șterge foarte ușor și nu rezistă mai deloc. Aplicare dificilă din cauza vârfului dubios și a pigmentației reduse zic eu - se întinde așa încă de cum îl aplici. E drept, nu sunt deloc o expertă în tuș de ochi, dar e aiurea până și pentru o neexperimentată ca mine. Preț întreg - 2 lire.

- "mărgeluțe" sau caviar nails - eu le-am aplicat de câteva ori și mi-s foarte dragi. Sunt chiar de efect. Merită. Se aplică ușor și rezistă binișor - dacă nu vă apucați de procedee precum frecat cada sau mai știu eu ce nebunii gospodărești. Preț întreg - 2 lire. O să fac un NOTD cu ele când am timp să vi le arăt, chiar sunt faine. 

- oje - nuanțele 1, 6, Pistachio Icecream, 5 (de la stânga la dreapta). 1 liră bucata, nuanțe frumoase. Le-am încercat pe toate mai puțin nuanța 5 care e pusă deoparte. Necesită 2 straturi pentru acoperire perfectă, nuanțele sunt chiar foarte drăguțe - ador mai ales Pistachio Icecream. Pensula e cam micuță, trebuie puțină îndemânare și răbdare. Dar le recomand și mă tentează și alte nuanțe. 

- paleta Undressed - vă pot spune multe lucruri bune despre ea. Însă ce e cel mai important e că e momentan trusa de farduri spre care întind mâna zilnic. Merită din plin prețul întreg de 4 lire, iar la 2 lire e basically a steal, vă spun. Nuanțe frumoase, se aplică ușor aproape toate, sunt pigmentate și ce e mai interesant - rezistă pe pleoapele mele extra uleioase fără primer în jur de 3-4 ore. Nu e mult poate, dar pentru mine e ceva incredibil. Cu primer sunt și mai rezistente, of course. Vă recomand paleta de mii de ori, au și altele cu nuanțe frumoase. E produsul meu preferat din comanda aceasta.

                           
                                       nail constellation - Leo, oje - nuanța 1, 6, Pistachio Icecream


     
swatch - ruj, creion ochi, creion buze.


Cam atât despre produsele luate anul trecut. Eu deja am alte produse pe lista pentru comanda de mâine - primerul de ochi, un concealer, o paletă, o pudră, gel eyeliner, un gloss și niște oje - nu m-am decis la nuanțe încă. 

Voi ce ați încercat de la MUA? Dați comanda mâine? Ce îmi recomandați și la ce să renunț? 


Vă pup și o săptămână frumoasă!
Milena

11 comentarii:

Coconut spunea...

Eu am undressed, un ruj, cateva monouri, un bronzer, imi plac toate. Nu sunt chiar extaziata, dar imi plac si le folosesc. Maine vreau sa comand primrul pt. ten acela nou scos (mat perfect smth), un mascara clear pt. sprancene, poate un ruj inchis la culoare, o pensula de blending. Nu reusesc sa aun de 10 lire, si sigur a fi iar cu suma minima, cred ca ma combin cu o prietena la comanda :)
Tu folosesti rosul acela pe ochi? Nu intreb la misto, sunt doar curioasa cum arata.

bydee-make-up spunea...

Tot ce am achizitionat pana acum mi-a placut. Undressed este divina, o iubesc.
Lista mea e destul de mare, doresc sa incerc si pensulele, sunt foarte curioasa.
Sa le folosesti cu drag in continuare si spor la cumparaturi. :)
Pupici

Milena spunea...

@Coconut: multumesc pentru comentariu! si pe mine ma tenteaza primerul acela, sa vad ce comand pana la urma. as lua parca si niste pensule. din cate am vazut, suma minima e acum 15 lire, dar in acest moment siteul nu merge, poate mai incolo reusim sa comandam.
creionul e intr-adevar cam turbat, vara cred ca e perfect, dar da, l-am purtat de cateva ori seara cand am iesit in oras, estompat putin de tot si merge. e un fel de coral sa zic asa nuanta. te pup!

Milena spunea...

@bydee-make-up: thanks for sharing! multa bafta la comandat, sper sa avem noroc sa le comandam si sa le primim ok soon. pupici back :)

Florina Pandrea spunea...

Am auzit foarte multe pareri bune despre aceste produse.Avand in vedere ca si preturile sunt foarte bune.. ma bate gandul sa le cam incerc!:D

http://thatswhywesmile.blogspot.ro

Milena spunea...

@Pandrea Florina: da, preturile sunt foarte foarte bune. daca vrei sa le incerci fii cu ochii pe siteul lor zilele astea, pentru oferta de care iti spuneam. insa sa stii ca iti trebuie nervi de otel, le pica siteul intr-o veselie acum cu oferta asta. te pup!

ABeautyTale spunea...

Desi am zis ca nu mai experimentez cu primere de ochi, tot sunt foarte curioasa de cel de la MUA. N-o sa mi-l cumpar inca; astept si parerea ta :D

Milena spunea...

ABeautyTale: da, si eu sunt curioasa cum e. azi am dat comanda, dar am ceva probleme totusi cu ea. daca primesc produsul, va spun si ce cred despre el :)))

Ioana spunea...

Să te bucuri de toate în continuare! Eu n-am nimic de la ei, nici nu cred că am să fac prea curând comandă, dar îmi place mult oja aia, nuanța 5. Of, eu și ojele! Tot adun și adun și nu-mi ajung :)) Te pup!

Milena spunea...

@Ioana: multumesc mult! eh, produsele nu sunt chiar de neinlocuit, sunt doar super accesibile ca pret. tot o oja ti-a atras atentia :))) lasa, ca nu e un obicei falimentar cu ojele. la cat mai multe! te pup si eu :)

Federova spunea...

Ii urasc pe cei de la MUA :((

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...