marți, 17 iulie 2012

Primul meu giveaway - Summerish


Hey, dragelor! Am tot spus că voi face un giveaway, dar am amânat din mai multe motive. Pe scurt, am tot sperat că widgetul de google friend connect își va reveni, dar tot îmi apare o eroare - o puteți vedea și voi sub blogrollul meu. Dacă știți vreun fel în care aș putea remedia situația, v-aș fi recunoscătoare. Also, am tot avut ba sesiune, ba licență, ba examen de licență sau susținerea lucrării. Apoi am răcit cam aiurea - a se înțelege mi-am pierdut vocea o perioadă și a fost cam frustrant. După ce mi-a trecut laringita am zis că-i prea ok totul, hai să mă apuc să fac unul dintre lucrurile pe care le-am amânat pe motivele de mai sus și am început să îmi scot măselele de minte. Joia trecută prima, urmează în fiecare joi câte una. Iei! Adevărul e că nu e deloc aiurea, cel puțin la prima deja s-a vindecat atât de bine locul în nici o săptămână că nici nu zici că am avut măsea acolo aproape. Dacă vreți, vă pot relata experiența mea, dar aș prefera să le termin de scos pe toate. Doar dacă e cineva interesat de subiect, pentru că sincer eu am căutat păreri pe net și am găsit puține care să fie echilibrate, majoritatea erau așa de aiurea că sincer mi-a fost destul de teamă joia trecută. De acum e ușor să sperăm. 

Buun...inițial vroiam ca giveawayul să se termine de ziua mea, însă întrucât pe 17 august plec în Franța - a se citi mă mut acolo - am decis să se termine mai repede, pentru a avea timp să trimit și pachetul etc. 

Iată mai jos ce puteți câștiga:




- loțiune după plajă de la Soltan, 200 ml. Eu am folosit produse de la Soltan și mi-au plăcut mult, cel mai mult mi-au plăcut produsele after sun pe care le-am folosit drept creme de corp tot timpul anului o perioadă, întâmplarea face să fie chiar sezonul acum.
- gel de duș Yves Rocher Jardins du Monde cu portocală, 200 ml. Îmi plac mult gelurile de duș de la ei, am avut aproape toate variantele. Aceasta este una extrem de revigorantă și fructată, că doar e cu portocale.
- cremă de mâini Oriflame cu ceai alb și caise, 150 ml. Ador cremele de mâini de la ei, din păcate am adunat prea multe pentru bagajul meu final către Franța. Aceasta este o variantă recumpărată de multe ori și este chiar prima cremă luată de la ei demult. Îmi place, are o textură lejeră, potrivită pentru vară.
- luciu de buze de la Revlon - Super Lustrous, nuanța 14, Shine that Pink. E un produs lăudat.
- lip tint de la Oriflame, nuanța Red. Mi-am luat mai demult ambele nuanțe și aceasta mi-a plăcut mult, așa că am decis să o recumpăr pentru acest concurs.
- săpunel Savon de Marseille Extra Pur cu trandafiri. În JolieBox am primit două săpunele, eu chiar am folosit pentru mâini varianta cu violete, am zis să ofer și uneia dintre voi ocazia să îl încerce.
- ojă Rimmel, nuanța 625 Sir, Yes Sir - un mov mat superb.
- ojă Rimmel, nuanța 450 Sunny Days - un galben strălucitor, pare că ar avea particule sclipitoare în el.

Acestor produse li se vor adăuga cel puțin 7 mostre Paula's Choice pe care le aștept zilele acestea. 

NOTĂ: Toate produsele au fost achiziționate de mine pentru acest giveaway și sunt noi.



Regulile sunt următoarele:

- să fiți abonate prin email la newsletterul blogului meu - în coloana din dreapta, secțiunea "Urmărește-mă prin email" introduceți o adresă de email validă, vă rog.
- să îmi lăsați un comentariu cu numele vostru, adresa de email cu care v-ați înregistrat la newsletter și cu măcar un element care vă place și/sau unul care vă place mai puțin sau deloc la blogul meu și/sau cu orice sugestie sau critică decentă referitoare la acest blog. 

Vă rog să nu vă înscrieți de mai multe ori, îmi rezerv dreptul de a exclude orice persoană care va încerca să se înscrie de mai multe ori etc. și vă rog să respectați regulile - sunt foarte simple și clare, zic eu. 

Concursul este deschis doar pentru România (dacă sunteți din afara țării vă pot trimite la noi dacă aveți o adresă unde puteți primi colete) și se va încheia pe data de 3 august. 
Câștigătoarea va fi aleasă prin random.org și va fi anunțată pe blog și contactată de către mine pentru a-și primi premiul.

Vă aștept cu drag înscrierile! Pupici!

29 comentarii:

LazyCat spunea...

Te urmaresc prin e-mail cu:abiro2001@gmail.com
Nume:Gabriela
Mie imi place foarte mult template-ul blogului si ca este foarte bine structurat.
Ce dragut ca te muti in Franta!

Anonim spunea...

Nume:Cristina
Adresa de e-mail:cristina0668@yahoo.com
Iti urmaresc blogul si imi place pentru ca sunt postate multe review-uri utile,care ma ajuta cand decid sa aleg vreun produs,mai apoi postarile cu achizitii,totul e foarte bine organizat.
O zi buna sa ai si succes cu blogul!

Mihaela spunea...

Nume:Mihaela Druga
Te urmaresc cu adresa de e-mail miha4sora@yahoo.com.
Ce imi place foarte mult la blog-ul tau este ca este foarte simplu si se incarca foarte repede.Ce ai putea schimba la el este imaginea din header.Ai putea pune o poza frumoasa pe langa "Beauty Notes" :)

Unknown spunea...

E-mail: geo_dades@yahoo.com
Nume: Georgiana
Imi place numele blogului si faptul ca nu scrii numai si numai despre make up ci si despre produse de ingrijire.

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Dorina spunea...

Nume: Cristina
mail: originalmaite@yahoo.com
Imi plac postarile tale pentru ca sunt foarte detaliate si imi plac si pozele pe care le faci produselor.

andra katerina spunea...

nume: andra-corina
mail: bbyqdoll@gmail.com
Mie-mi plac NOTD-urile si mi-ar placea sa mai pui :D
Si eu trebuie sa-mi scot o masea de minte..si tot aman de frica, m-ai incurajat putin, as vrea sa scrii mai multe..sa ma asiguri ca n-am sa mor :)))

Deathnote spunea...

Larisa Jianu
larisajianu@rocketmail.com

Îmi place modul în care descrii produsele, însă îmi cam displace fundalul. Nu aduce a fundal de blog dedicat frumosului - a se înţelege cosmetică şi alte lucruri conexe.

Beauty and others spunea...

nume: Badea Nicoleta Alexandra

abonata: x_hubba.bubba_x@yahoo.com

Imi plac postarile de tip NOTD si tag, pe viitor mi-ar place sa vad si OOTD-uri, hauls ...

Alina spunea...

Alina Toader
alina_petre1986@yahoo.com
Blogul tau l-am descoperit de curand. Imi place foarte mult simplitatea lui (nu.mi plac blogurile prea impopotonate). Mi-ar placea sa vad mai multe review-uri (ma ajuta foarte mult in alegerea produselor pe care le cumpar). Toate produsele din giveaway sunt foarte frumoase/utile. In ultimul timp mi s-a pus pata pe oje (imi schimb culoarea o data la 2-3 zile), asa ca ojele imi plac cel mai mult.
Multumesc pentru ocazia de a participa la acest giveaway. Alina

Andra spunea...

Buna!

Sunt abonata la newsletter cu adresa andraena90[at]yahoo.com
Ce imi place la blogul tau este design-ul simplu, curat, iar in ceea ce priveste continutul, m-au ajutat mult review-urile tale detaliate, in special la produsele Paulei. Imi place ca ai postari utile si interesante.

Enchanted Ana spunea...

Buna!
M-am abonat cu mail-ul ana_maria.panait@yahoo.com
Mie personal imi plac foarte mult postarile cu preferatele lunii si cele de noi cumparaturi.
De cele mai multe ori am de invatat de pe baza experietentei altor persoane cu anumite produse, desi nu ma bazez in totalitate pe aceste review-uri pentru ca desigur fiecare are un anumit pH, anumite caractere si alte necesitati, dar aceste tipuri de postari cu preferatele lunii ma fac sa dau o sansa anumitor produse pe care poate nici nu le-as fi bagat in seama.

Carmen Tender spunea...

Buna!E mail:new_camy86@yahoo.com La blogul tau imi plac noile produse achizitionate de tine si modul cum le prezinti;)

Ana Naghi spunea...

Buna!
M-am abonat cu emailul anaflorin2005@yahoo.com

Imi place tare mult cum arata blogul tau!Nu am sugestii,e teritoriul tau!

Simona Tucu spunea...

Gata, am reusit si eu sa ma inscriu, asadar:
- numele meu: Simona
- te urmaresc cu adresa vintagelooksimona@yahoo.com
- desi nu urmaresc de foarte mult timp blogul tau, imi place foarte mult stilul curat, atentia pentru ortografie, te invidiez pentru ca scrii cu diacritice pentru ca este un obiectiv si pentru mine pe viitor si imi place de asemenea fondul cromatic simplu si placut la citit.
Scrii sincer si abordezi subiecte interesante, motiv pentru care chiar imi place blogul tau!
Iti doresc cu aceasta ocazie multa inspiratie si disponibilitate pentru blog!
Multumesc pentru giveaway!
Pupici! :)

Alexandra. spunea...

Buna!
M-am abonat cu adresa: al3cu_stelista@yahoo.com
Numele meu este Simon Alexandra
Imi place mult aspectul blogului tau, neutru, linistitor.. Partea de sus, banner cred ca se numeste :D, mi-ar placea sa fie ceva mai colorat sau nu stiu.. mai original.. :)
Pupici

Oana spunea...

Nume: Oana Catalina
email: oana [dot] catalyna [at] yahoo [dot] com
Imi plac articolele tale, sunt interesante si utile. Apreciez faptul ca scrii despre produse de calitate precum cele de la Paula's Choice.
Mult succes in continuare!

Radu Adina spunea...

Radu Adina
Email raduadina87@gmail.com
Acum ti-am descoperit blogul.Imi place tema blogului si faptul ca este ordonat.

Adiana spunea...

Nume: alina diana
Mail: alina.diana (at) gmail dot com
Mie imi place faptul ca ai multe review-uri despre produsele paula's choice, ca nu ai un blog super incarcat si plin de chestii inutile, ca are un aspect curat, cum spunea cineva mai sus si ca in general postezi despre lucrurui aflate in aria mea de interes. Ce nu imi place: sunt abonata la mail dar nu am primit ever vreo instiintare ca ai postat si sunt follower si prin bloglovin, dar ultimul update era de la postarea cu cutia de beauty din franta..so.. Desi fan al blogului, intru cand imi aduc aminte pentru ca altfel nu aflu cand postezi. din pacate memoria mea e scurta si bine ca te-am pus in bookmark ca zau ca as uita adresa sa intru direct.

Ioana Rosu spunea...

Nume: Ioana Rosu
E-mail: yoana_rosu@yahoo.com
Imi plac foarte mult review -urile tale, mi se par foarte detaliate si ma ajuta sa inteleg daca mi se otriveste sau nu produsul respectiv. Faptul ca produsule prezentate sunt diverse si nu te axezi numai pe make-up sau skin care de exemplu reprezinta o mare bila ala din partea mea.Asa ca iti doresc succes in coninuare cu ceea ce faci! Aaa... si sa nu uit... si pozele tale de produs sunt faine :)

Monica - Pisica albastra spunea...

Iti multumesc mult pentru oportunitatea de a participa la acest giveaway! Eu pot numara pe degetele de la o mana giveaway-urile la care am participat, dar de data aceasta marturisesc ca sunt foarte atrasa de premii - toate sunt pe gustul meu si m-as simti cu adevarat norocoasa daca le-as putea incerca. In special setul de mostre Paula's Choice e un bonus extraordinar!

Sunt Monica Georgescu si sunt abonata la notificari cu adresa rheea_taiki[at]yahoo[dot]com
Cateva elemente care mi-au placut in mod special la blogul tau: un blogroll generos, foarte fain; faptul ca ai un "norisor" de etichete la fel de generos - face cautarea foarte usoara si, nu in ultimul rand, faptul ca scrii cu diacritice :) Toate sunt elemente de "bucatarie interna" a blogului, dar fac experienta utilizatorului foarte placuta.
Ca recomandare as mentiona ca ai putea sa optezi pentru un header care sa contina si niste elemente grafice. Cred ca ar fi decorativ si de efect, dar poate tu ai ales sa il pastrezi mai simplu.
In ca o data: multumesc pentru sansa!

sunshine spunea...

Buna:)
Numele meu: Coroi Sabina Lavinia
E-mail cu care m-am abonat: bynna9@yahoo.com
Imi place faptul ca scrii curat, blogul e aerisit si usor de citit iar review-urile tale sunt sincere si deloc comerciale.
Ce nu-mi place...chiar nu stiu. De obicei, cand nu-mi place ceva la un blog, ii dau un mail posesoarei si ii zic pe o cale cat mai amiabila si ma bucur ca de fiecare data am fost inteleasa, si anume ca am vrut sa ajut si nu sa critic. Asadar, daca nu ai primit niciun mail de la mine, esti pe calea cea buna:D :*
Te pup:*

madalina spunea...

Nume: Buscu Madalina
mail: mitrutz_maddy_2007@yahoo.com
Imi place ca invat lucruri utile, consult review-urile inainte de a cumpara ceva,insa as vrea sa aflu mai multe despre tine.

LarisaVallentina spunea...

Nume : Oprea Larisa
Mail: larisa_vallentina@yahoo.com
Imi plac mult reviewurile tale , pentru ca sunt mai detaliate, de asemenea imi place si aspectul blogului (e linistitor). Nu stiu ce cred altii, dar din partea mea, meriti nota 10 .

Cristina spunea...

Buna si eu ma inscriu
Te urmaresc prin mail: cristina.gondos@yahoo.com
Numele meu este Cristina Gondos
Blogul tau este un spatiu personal, si presupón ca fincare pe blogul lui isi exprima parerea. Mie imi place cel mai mult sinceritatea. Pupici si felicitari pentru blog.

Corina spunea...

Te urmaresc cu adresa:corinna_pantiru@yahoo.com
Numele meu:Corina Pantiru
Imi place foarte mult cum scrii,review-urile tale sunt interesante, am incercat produse prezentate de tine si intr-adevar am fost multumita de rezultate.Mi-ar placea sa vad tutoriale video despre machaj si manichiura

monica spunea...

mail : night_monik789@yahoo.com
Gherca Monica

Imi place f mult designul blogului tau, ma binediswpune. Desi nu te urmaresc de mult timp, e ceva ce ma atrage mereu aici la tine :) Cat priveste ceea ce nu imi place, nu ma pot prronunta deocamdata, mult succes!

Andreea spunea...

email:unforgettable.dreams95@yahoo.com
nume: S Andreea Bianca
Imi place mult aspectul si faptul ca esti destul de activa.De neplacut inca nu stiu ce sa zic.Tine-o tot asa.

~♥~Cristina♥Cris~♥~ spunea...

Email:cris.raduly@gmail.com
Raduly Cristina
Imi plac foarte mult review-urile tale,sunt foarte explicite.

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...