miercuri, 18 iulie 2012

Minunății: Serurile cu antioxidanți de la Paula's Choice


După cum poate știți deja, ador produsele Paula's Choice. Am folosit destul de multe de la ei și puteți citi părerile mele despre:

- crema cu protecție solară SPF 45 (folosită fullsize)
- gelul exfoliant chimic cu 1% BHA (produs fullsize)
- cremele hidratante din gama Resist (ambele folosite în format fullsize)
- masca hidratantă Skin Recovery (două mostre încercate - actualmente am și produsul fullsize)
- creme hidratante pentru tenul uscat (două mostre încercate din fiecare)
- creme hidratante pentru ten mixt/gras (produs fullsize Hydralight și două mostre din Skin Balancing)
- cremă nuanțatoare cu SPF 20 (trei mostre încercate)

Pentru ten folosesc aproape doar produse de la PC - cu excepția loțiunii de curățare și a demachiantelor și sunt extrem de mulțumită. Calitatea tenului e muuuult îmbunătățită și vă recomand produsele lor cu mare drag, pentru că sunt foarte bune, iar eu am văzut rezultate după ce am încercat tone tone de produse și sfaturi contra acneei etc. Chiar zilele trecute a venit în vizită o cunoștință care nu mă văzuse de câteva luni și m-a întrebat ce mi-am făcut la ten, că arată foarte bine, că nu mai am coșuri și e luminos. Mi-a crescut inima când am auzit, vă zic!

Pentru orice problemă a tenului e important să aveți răbdare și să vă găsiți produsele care vă plac și mai ales combinația ideală. Și mai ales, iubiți-vă și respectați-vă pielea. Un lucru pe care l-am învățat cu greu a fost să rezist tentației de a încerca produse noi. Mai bine e să stick to what makes you look great decât să fii constant în căutare de altceva. Dacă un produs vă face bine azi și mâine, vă va face bine și peste 10 ani. Cel puțin asta e părerea mea. O să fac până la sfârșitul lunii și o postare cu rutina actuală a tenului meu în care rar schimb produse, poate doar alternez. 

Dar să revin la subiectul de azi - serurile cu antioxidanți de la PC. În prima mea comandă am ales și serul Resist. După ce l-am terminat am ales serul din gama Skin Recovery că venise iarna, iar apoi am comandat serul Skin Balancing. Acesta din urmă a fost și primul recumpărat. Se poate deci observa clar că ador aceste produse și că au devenit indispensabile pentru mine. M-am decis să vi le arăt comparativ, pentru că le-am încercat pe toate și pentru că diferențele dintre ele nu sunt majore decât la puține capitole, printre care și textura. 






Astfel, iată principalele asemănări dintre ele:
- hidratează pielea absolut spectaculos, dacă ar fi să aleg între oricare dintre serurile de mai sus și crema hidratantă, aș alege serul, pentru că e mult mai eficient.
- sunt pline de antioxidanți și ingrediente benefice pielii
- ajută la producția colagenului
- sunt foarte bune ca bază de machiaj
- fac tenul luminos 
- sunt formulate excelent
- au ambalaje practice, sub formă de tub
- nu mi-au provocat iritații, înroșire a pielii, puncte negre sau coșuri - iar tenul meu chiar e sensibil
- protejează pielea de factori nocivi și o repară în profunzime. Poate acest din urmă aspect e preferatul meu. Eu am avut și încă mai am câteva semne de la coșuri. Am avut urme adânci și multe, foarte multe s-au vindecat extrem de bine. Pun acest lucru pe seama acestor seruri magice zic eu. E drept că am folosit și exfolianți chimici cu BHA, dar cum nu aplicam o perioadă serul observam diferența. Un produs care mă ajută și mai mult la estomparea urmelor de la coșuri este acesta. Îl folosesc de nici o lună, dar este printre preferatele mele clar. O să vă scriu în curând și despre el. 
- pe fiecare l-am aplicat după crema hidratantă seara și uneori dimineața înaintea cremei de protecție solară. Pe site ei recomandă aplicarea înainte de cremă, dar eu prefer așa. Încercați și vedeți cum vă place.
- se consumă mult mai greu decât o cremă hidratantă, cel puțin din experiența mea.
- fiecare costă 28,95 de euro și are un gramaj de 30 de ml, putând fi achiziționat de pe siteul oficial din Europa sau prin intermediul partenerilor, caz în care puteți beneficia de reduceri de până la 20%. Eu v-o recomand pe Andreea

Principalele diferențe sunt:
- serul Resist este singurul dintre acestea trei care nu conține retinol. Despre acest ingredient puteți citi mai pe larg aici. Unele persoane nu-l tolerează, deci acest ser e varianta ideală pentru acele persoane. 
- textura serului Resist și a celui Skin Recovery este una uleioasă, densă, extrem de cremoasă, poate să intre mai greu în piele - oricum nu e cazul să aplicați foarte mult produs. Tenul poate rămâne cu o peliculă la suprafață, dar acest lucru dispare în câteva ore sau până dimineață. Prin contrast, serul Skin Balancing are o textură absolut unică din ce am încercat eu pe ten până acum - este foarte ușoară, aerată, ba chiar poate să îți scape printre degete. Efectul matifiant este foarte bun și evident la acest ser, motiv pentru care este și primul recumpărat so far. Textura aceasta intrigantă lasă un aspect mat pielii și uneori poate pune și dificultăți când iese din tub - tinde să împroaște, ca să zic așa și dacă nu vreți să pierdeți produs pe pereți sau oglindă vă recomand să îl agitați bine înainte și să apăsați tubul cu grijă. Singurul minus e acesta, la restul serurilor nu am găsit minusuri. 


All in all, produsele acestea sunt absolut minunate, le recomand cu mare drag și vă sfătuiesc să vă luați mostre din ele pentru a vedea care vă place mai mult și mai mult. Apropo de mostre, voi oferi printre altele și mostre din serul Resist și Skin Balancing la giveaway-ul de aici și dacă vreți, până la sfârșitul lunii vă puteți comanda de aici seturi de mostre din gamele Resist, Skin Balancing și Skin Recovery de la PC pentru doar 3 euro setul de 11 mostre, transportul fiind gratuit. Atenție, nu puteți comanda mai mult de un set deodată dacă vreți transport gratuit, eu am comandat într-o zi setul Resist și apoi a doua zi setul Skin Balancing. În caz contrar, transportul e 4,5 euro și nu merită. 

Notă: toate pozele au fost preluate de pe siteul oficial al PC.

Voi ați încercat vreun ser cu antioxidanți de la Paula? Pe mine mă tentează noul ser, dar mai aștept. Pupici!


10 comentarii:

Georgiana spunea...

Mostra mea de serum Resist mi-a placut foarte mult si mi s-a parut super concentrata. Acum astept setul de mostre Skin Balancing si sunt tare curioasa cum ma voi impaca cu serul, spre el tind cel mai mult sincera sa fiu si postarea ta ma indeamna in aceeasi directie :)
Pupici!

Simona Tucu spunea...

Foarte bun si util articolul, felicitari!! Eu sunt abia in prima luna de testare Paul's Choice. Mi-am ales serul Resist, insa am de gand sa le incerc si eu pe toate, pana atunci ma documentez de le voi despre restul de produse.
Pana acum imi place faptul ca sunt economice, adica si serul si BHA-ul se consuma foarte putin, chiar isi merita din plin banutii...
Pupici!!

Sper sa reusesc si eu sa ma inscriu la GA zilele acestea!

Milena spunea...

@Georgiana: si eu astept mostrele ca am comandat un set resist si unul skin balancing ca ma tenteaza cleanserul, dar sa vedem ce fac pana la urma. pupici back>:D<

Milena spunea...

@Simona: multumesc mult! produsele chiar sunt economice, asta ma incanta si pe mine, raportul calitate pret devine imbatabil. pupici back si te astept cu drag daca vrei sa te inscrii!

Sadie spunea...

Dupa ce am incercat mostrele (am avut trei seturi, deci sase pliculete), m-am convins sa-mi cumpar serumul Skin Balancing. In perioada respectiva renuntasem la Retin-A si mi-au aparut niste cosuri imense pe sub piele, care au lasat semne mari. Cand am inceput sa aplic serumul, semnele s-au vindecat mult mai repede, asa ca acum ma bucur de el full-size.

Milena spunea...

@Sadie: si mie imi place mult acesta Skin Balancing. zilele trecute insa am incercat o mostra si din serumul Resist Intensive Wrinkle-Repair cu retinol si am ramas total uimita. deocamdata insa am cam exagerat cu cheltuielile si oricum am super serumul Skin Balancing, asa ca ma potolesc:D. sa te bucuri de el mult timp!

Sadie spunea...

Multumesc, sper sa ma tina muuuuult!

Unknown spunea...

Buna,
Absorb toate informatiile date de tine, si iti multumesc ca ne impartasesti aceste informatii si noi.
Problema mea: de 1-2 ani mi-am tras o rozacee de toata frumusetea (cu toate incluse, roseate, vinisoare, bubite sau cosusi apoase), mi-am luat picioarele la spinare si am plecat prin doctori , dai cu analize, antibiotice nebunie mare, intr-un final ajung la o dna dr dermatology (dupa n dr) si mi-a facut un tratament cu laser pt inchiderea venelor si acum astept urmatoarea sedinta pentru roseate care mi-a preluat aproape tot mai puntin frunte si barbie.
Folosesc de ceva vreme Metrocreme, Bioderma sensibio AR SFP 30 pe post de fond de ten ca sa pot iesi si eu din casa si pt ca acest metrocreme imi usuca tare pilea, d-na dr. mi-a dat hidratare de la Bioderma sensibio forte, problema este ca ma inrosesc foarte tare de la aceasta crema hidratanta si imi da o senzatie de usturime enervanta, deci trebuie schimbata urgent.
Din aceasta cauza te rog sa imi spui ce crema hidratanta sa cumpar si daca se poate sa imi spui cum sa iau legatura cu ANDREEA.
Multumesc din suflet

Unknown spunea...

Buna,
Absorb toate informatiile date de tine, si iti multumesc ca ne impartasesti aceste informatii si noi.
Problema mea: de 1-2 ani mi-am tras o rozacee de toata frumusetea (cu tot tacamul, roseata, cosuri vinisoare sparte), mi-am luat picioarele la spinare si am plecat prin doctori , dai cu analize, antibiotice nebunie mare, intr-un final ajung la o d-na dr. dermatolog (dupa N doctori) si imi face un tratament cu laser pt inchiderea venelor si acum astept urmatoarea sedinta pentru roseate care mi-a preluat aproape tot mai puntin fruntea si barbie dar nu mai am mult.
Folosesc de ceva vreme la recomandarea dr. Metrocreme, Bioderma sensibio AR SFP 30 pe post de fond de ten ca sa pot iesi si eu din casa si pt ca acest Metrocreme imi usuca foarte tare pielea dna dr mi-a dat hidratare de la Bioderma sensibio forte, problema este ca ma inrosesc foarte tare si am o senzatie de urturile enervanta la maxim de la aceasta crema hidratanta si trebuie schimbata urgent.
Din aceasta cauza te rog sa imi spui ce crema hidratanta sa cumpar si daca se poate sa imi spui cum sa iau legatura cu ANDREEA.
Multumesc din tot sufletul.

Milena spunea...

@Unknown: ma bucur ca ti s-au parut utile informatiile gasite aici. iti recomand cu drag crema Hydralight Moisture-Infusing Lotion de la PC daca e, reduce si roseata. Insa, la capitolul hidratare, e pentru ten mai degraba mixt si gras, tu acum te confrunti cu o piele uscata din cate inteleg....Intr-o prima faza, ai putea sa iti achizitionezi unul sau mai multe uleiuri vegetale precum jojoba, samburi de struguri, germeni de grau, merisor, rodie, borago sau limba mielului, primula si sa le aplici pe ten seara, combinate sau doar unul dintre ele, pentru a ajuta putin pielea uscata de acum. Daca acea crema pe care o folosesti te si ustura, cred ca nu e deloc potrivita. Asa ca poti apela cu incredere la uleiuri vegetale acum, pana iti iei o crema hidratanta potrivita. Cele de la PC sunt chiar foarte faine, iti recomand sa incerci si mostre daca nu esti 100% decisa asupra uneia.
Andreea nu mai e partener, insa te poate ajuta daca o contactezi pe adresa prezenta pe blogul ei: http://deesboudoir.blogspot.ro/.
Pentru rozacee, iti recomand sa mai citesti si aici:
http://pasagera.ro/solutii-pentru-ameliorarea-rozaceei.html.
Mult succes cu tratamentul in continuare, sper sa iti rezolve toate problemele. te pup!

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...