joi, 19 iulie 2012

Cutia Verde a lunii iulie


Bună, dragelor! Astăzi am ajuns și eu în sfârșit la sediul biobunătăți pentru a intra in posesia Cutiei Verzi din luna iulie. Sunt foarte încântată de acest concept după ce am cumpărat-o și pe cea de luna trecută. Cu siguranță că există elemente la care se poate lucra, dar sunt sigură că se va îmbunătăți tot mai mult pe parcurs. În orice caz, produsele din cutie sunt cele mai importante, iar eu sunt mulțumită de ele, așa că iată-le:



loțiune de corp bio cu fructe Cattier, mini-size 75 ml. Miroase foarte bine, se absoarbe repede, la formulare nu e excelentă, dar o voi folosi cu drag. Îmi place mai ales formatul, e foarte practic.
- săpun miere și propolis Miel de Thym, full-size 100 gr. Miroase extrem de bine, fratele meu a întrebat dacă nu e de mâncare. Nu l-am încercat încă. 
- soluție de curățare pentru toate suprafețele cu pătrunjel Earth Friendly Products, mini-size 118 ml. Nu am testat-o la curățenie, dar miroase extrem de proaspăt, ca o grădină cu verdeață, e un miros crud, nu știu cum să zic. Formulată foarte user și earth friendly, după cum spune și numele firmei.
- nuci de săpun, plic 20 gr. Se pare că acest pachețel ajunge pentru 3 spălări. Se introduce pur și simplu împreună cu rufele în mașina de spălat. Mă intrigă și mi se pare foarte faină ideea, o să îl testez cum se umple coșul de rufe murdare.
- amestec condimente Voie Bună Sonnentor, full-size, 25 gr. Conține sare de mare, usturoi, leurdă, oregano, cimbru, busuioc, rozmarin, albăstrele și gălbenele - o combinație interesantă și sigur îl voi folosi, ador toate aromele din el.
- energizant bio cu ginseng My E Bio, full-size 250 ml. Nu l-am băut încă.
- lapte vegetal bio din orez cu cocos Isola Bio, full-size, 200 ml. Nu mai apare în poză pentru că l-am băut cum am ieșit de la sediul biobunătați, :)). E foarte hrănitor și ambalajul e practic, din acela la cutie de carton cu pai micuț, ca pentru copii. 
- parfum Inception 100% natural Les Essences d'Amelie, tester 1 ml. Mirosul e extrem de puternic, nu tocmai pe gustul meu. Cu siguranță l-aș purta doar la ocazii foarte speciale și numai seara. 
- Actigel - gel bioactiv igiena intimă, plic 2 ml. O voi adăuga produselor de la primul meu giveaway, pentru că eu am deja produsul fullsize și a fost util în multe situații feminine. Așa câștigătoarea va testa produsul. 


Per total, Cutia Verde a lunii iulie e foarte faină, eu am dat pe ea 42 de lei pentru că am ridicat-o de la sediu, dacă vreți încă se mai poate comanda. Detaliile le aveți aici. Mie mi se pare foarte atractivă diversitatea produselor, pentru că am ocazia să testez produse bio pentru numeroase aspecte, nu doar pentru îngrijirea corpului. Nu sunt și nu am fost niciodată pasionată sau neapărat interesată de produsele bio, dar consider că e important să știm alternativele și mai ales că ele nu înseamnă obligatoriu prețuri mari. Prefer mai degrabă conceptul de ecologic și sănătos, ca să zic așa și chiar mă străduiesc să îl aplic în alimentație și în cât mai multe capitole din viața mea. 

Voi ați comandat Cutia Verde a lunii iulie (sau poate a lunii trecute)? Eu aș fi încântată să o comand și pe cea din august, dar voi pleca în Franța și nu mai am cum. 


PS: Nu uitați de primul meu giveaway, vă puteți înscrie aici până pe 3 august. Succes!

10 comentarii:

coco spunea...

nu am comandat , mai astept !

Unknown spunea...

Momentan nu ma tenteaza nimic, cutia din luna iunie a fost mai pe gustul meu. Astept cu nerabdare sa aflu continutul cutiei din luna august, sper sa nu mai contina detergenti de vase,solutii de curatat suprafete si alte produse de genul...parca nu-si au rostul .Cel putin eu ma astept la cosmetice si alimente.

Adiana spunea...

in august nu este cutia verde.. vor face in septembrie doua editii. Motivatia ar fi ca lumea e in concediu luna august :) Asa scrie pe pagina lor de facebook

Unknown spunea...

imi place f mult conceptul de bio si cutia verde mi se pare cea mai reusita de pana acum dintre toate

LazyCat spunea...

Inca nu am comandat cutia verde.sincer nu m-a tentat.astept cu nerabdare urmatoarele luni sa vad ce ne pregatesc:)

Milena spunea...

@coco: poate te convinge mai incolo:D

Milena spunea...

@Monica Nicole: mie imi place diversitatea aceasta de produse, dar daca e ai putea sa le sugerezi pe Facebook pe pagina Cutia Verde ce ti-ar placea:D

Milena spunea...

@Adiana: multumesc, nu stiam informatia. :)

Milena spunea...

@Alexandru Rotaru: si eu cred la fel - de aceea am si comandat-o, e chiar faina si poti experimenta produse pe care poate nu ai avea curajul altfel.

Milena spunea...

@LazyCat: poate mai incolo te atrage mai mult, cine stie. Eu cred ca o sa fie surprize placute:)

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...