sâmbătă, 18 februarie 2012

Tried&tested: Paula's Choice Skin Recovery Hydrating Treatment Mask


La ultima comandă Paula's Choice am comandat mai multe mostre, 2-3 pentru fiecare produs de care sunt interesată pentru a-mi face o părere pe viitor care este cel mai potrivit pentru mine. Am comandat 3 mostre din această mască hidratantă. Deși este recomandată tenului uscat, iar al meu este mixt, am decis să o încerc pentru că știam că urmează o perioadă foarte geroasă și pentru că mi-a plăcut ideea de a o folosi drept cremă hidratantă, nu drept mască, lucru sugerat chiar la indicații de utilizare ale produsului . Având în vedere prețul și cantitatea, am zis că ar fi o adevărată afacere dacă mi se potrivește produsul, să îl comand fullsize pentru perioade mai reci.


Și este într-adevăr minunată! Printre ingrediente are numeroase uleiuri vegetale, lucru care m-a atras de fapt in the first place, pentru că eu am folosit numeroase mixuri de uleiuri vegetale și am fost mereu mulțumită de efecte. Acest produs conține printre altele următoarele uleiuri: ulei de macadamia, ulei de borago, ulei de primulă, ulei de măsline, ulei din sâmburi de caise. Eu am folosit o vreme îndelungată uleiul de primulă, cu rezultate foarte bune și m-am bucurat că acest produs îl conține, mai ales că nu are mirosul absolut respingător al uleiului de primulă așa cum îl știam eu. Apropo, de ceva vreme iau și un supliment cu ulei de primulă și chiar a avut efecte (durerile menstruale și the grumpiness care vin o dată cu menstruația au fost mult diminuate, ba chiar aproape insesizabile). O să vă povestesc și despre asta într-o postare viitoare.


Revenind la mască, eu prefer să îi spun cremă, pentru că eu am folosit-o exact ca pe o cremă. După cum spuneam, am avut 3 mostre care mi-au ajuns pentru o săptămână, în condițiile în care am aplicat-o doar seara, mai ales pe obraji, în zona sprâncenelor, ochilor și pe gât și decolteu. Pe frunte am evitat să o folosesc, întrucât este zona cea mai problematică și plină de sebum.

Textura cremei este densă, groasă aș spune, de culoare albă. Imediat după aplicare, se simte ca un balsam pentru piele, o înmoaie și o îmbracă parcă într-o peliculă de hidratare instantanee. Lasă o urmă lucioasă foarte redusă, dar care până dimineața se estompează complet și nu îngrașă tenul mai mult decât este el în mod obișnuit. 

Hidratează excelent, catifelează și protejează pielea, reduce roșeața semnificativ - mare, mare plus pentru mine. Eu am început să folosesc de zile bune exfoliantul chimic PC cu 2% BHA și în primele zile mi-a uscat puțin fața, iar această cremă a reechilibrat situația imediat. Acum deja știu cât și unde trebuie să aplic exfoliantul, așa că nu mai am probleme, însă îmi pare rău că mi s-au terminat mostrele. Vremea rece se pare că mai ține și deja mă obișnuisem să folosesc acest produs pentru hidratare pe timpul nopții. 

Singurul minus este faptul că mi-a provocat o lăcrimare a ochilor puternică atunci când, din neatenție, mi-am băgat la propriu produs în ochi, însă doar aplicată în zona ochilor, nu mi-a creat probleme. Am folosit-o și pe buze seara și nu am mai avut nevoie de balsam de buze nici măcar când ieșeam afară. E minunată.

Prețul produsul este de 17, 50 euro, are 118 ml și se găsește aici

All in all, e o cremă foarte foarte bună și o să o cumpăr cu siguranță în varianta fullsize, pentru perioada rece a anului. Voi ați încercat-o? Vă tentează?

LATER EDIT (11 martie 2013): am schimbat pozele incluse inițial cu unele ale produsului in ambalajul nou, căci între timp mi-am și achiziționat-o fullsize și am și terminat-o. Mi-a ajuns tubul de 118 ml 6 luni,  aplicată doar seara și mă încântă enorm acest lucru. Pentru anotimpurile reci e ideală și practică din punct de vedere al bugetului. În rest rămâne valabil tot ce am scris pe 18 februarie. Pupici!

4 comentarii:

silvia spunea...

Am avut si eu mostra, nu pot sa zic nici ca m-a dat pe spate nici ca mi-a displacut. Am avut si masti mai hidratante decat asta, dar a fost ok. Nu pot sa spun ca mi-as cumpara-o full size insa.
Tenul meu este mixt, insa se usuca tare iarna in anumite zone.

Gina Cristiana spunea...

Imi place reviewul tau. Chiar ma gandesc intr-un viitor apropiat sa imi comand cate ceva. Chair daca nu m-am confruntat niciodata cu pielea uscata, iarna asta a fost nasol pentru tenul meu. O sa iau in considerare acest produs :*

Milena spunea...

Pentru Silvia: tenurile reactioneaza diferit, chiar imi pare rau ca nu ti-a placut masca, insa sunt sigura ca o sa gasesti ceva potrivit. Apropo de uleiuri, ai incercat vreun ulei vegetal?

Milena spunea...

Pentru Gina Cristiana: ma bucur mult ca ti-a reviewul meu. Daca incerci produsul, sa ne spui cum ti s-a parut. Eu sper sa iti place.:*:)

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...