miercuri, 8 februarie 2012

Cea mai recentă comandă Yves Rocher


Am făcut comandă la Yves Rocher din ultima broșură pentru clienții noi - de fapt l-am pus pe prietenul meu să sune (prima oară am sunat eu și tipa când a auzit nume de băiat a zis că dacă e de acord el, că nu știu ce și că să sune el - mi s-a părut urât, dar nu m-a descurajat și l-am pus pe el să sune:)) ) că eu sunt de ceva vreme clientă. Comanda a fost plasată pe 21 ianuarie și pe 30 ianuarie YR a trimis mesaj că l-au livrat. Ei bine, eu nu am primit nici până în ziua de azi avizul în cutia poștală - stau la casă și cred că ar fi putut zbura din cutie în condițiile în care am găsit zăpadă viscolită în ea și mai ales că nu știu de ce, dar lately primim facturi ori scrisori care nu ne aparțin nouă, ci unor vecini - mereu alții. Cred că și poștașul/poștărița a avut probleme de când cu vremea, dar whatever. Azi am decis să merg la poștă să văd poate e acolo coletul și eu, stând să aștept avizul, îl pierd că trec 10 zile. Și da, coletul era la poștă și mă bucur că nu am stat la coadă degeaba - nu m-au lăsat să întreb doar să vadă dacă au coletul, ci a zis să stau la coadă! - eeee, doar nu vor fi vreodată cei de la poștă drăguți. 

Enough said, iată conținutul coletului:

Am plătit doar aceste trei produse: apa micelară (am avut de la multe firme și am vrut să o încerc și pe aceasta), crema de mâini cu arnică (știam că e bună și chiar aveam nevoie de o cremă de mâini) și setul de cinci mini-rujuri (eu am doar două - da, da, doar 2! - rujuri și nu le prea folosesc, dar astea mi-au plăcut că sunt cinci nuanțe diferite).


Aici sunt cadourile pe care le-am primit: rimelul Volum spectaculos (abia aștept să îl încerc, dar deocamdată nu îl desfac că am unul de la Max Factor recent început), setul de trei gentuțe de voiaj (le-am umplut eu cu chestii să se vadă cât de cât forma lor), masca din gama Cure Solutions (nu prea mă atrage, cred că o voi face cadou) și mini-cremă de față din aceeași gamă (i-am dat-o mamei că i-a plăcut mirosul și textura). 




Îmi plac mult gentuțele, se pot spăla la mașină și chiar sunt drăguțe. All in all, cred că a meritat (am făcut poze cu și fără blitz la gentuțe, de asta diferența de nuanțe cred - am mai zis că nu mă pricep?:P).


ps: nu mai dau detalii despre condițiile ofertei etc., dar le puteți găsi aici

ps2: pentru persoanele interesate, am făcut și swatch la mini-rujurile primite:


De sus în jos:
- rose miel
- parme scintillant
- rouge etincelles
- noisette croquante
- framboise sorbet

Recunosc că în țară fac comenzi doar când sunt cadouri foarte atractive și în rest, când am nevoie de ceva de la Yves Rocher, îmi aduce mama din Franța. Voi comandați/ cumpărați de la Yves Rocher?

14 comentarii:

Georgiana spunea...

Imi plac mult gentutele si imi doresc crema de maini :) Si rujurile arata bine, le-as folosi pe toate, mai putin cel maroniu.
Ce ne facem noi dupa ce comandam si pe numele prietenului, si cumnatei, si fratelui, etc.? :))
Pupici!

Milena spunea...

Pai sincer nu stiu, cred ca o sa apelez la bunicii iubitului:)). In orice caz, ar trebui sa ma potolesc pentru ca deja am de toate. pupici right back

Crazy cOcO spunea...

Si mie trebuie sa imi vina o comanda ..cred ca o sa ma duc la posta dupa ea...poate a venit :)
super achizitii...cred ca o sa profit si eu de aceasta oferta :X

Milena spunea...

pai ar fi o idee buna sa mergi la posta daca a trecut ceva timp,poate ti-a ajuns coletul.te pup

Anonim spunea...

dupa cate zile vine coletul?

Milena spunea...

pe brosura specifica termenul de 10 zile din momentul in care ai dat comanda si mie de obicei imi ajungea cam in 7 zile, dar zilele astea cu vremea groaznica toate au fost date peste cap.

Miu Miu spunea...

Vreau si eu gentutele acum ;)) dar nu stiu ce sa imi mai comand :X

Milena spunea...

Pai ai putea sa iti iei chestii pe care sigur le vei folosi gen sampon, gel dus etc. Recomand crema de maini cu arnica, e chiar super faina. Sau nu stiu, poate ai avut ceva de la ei care ti-a placut si ai vrea sa il recumperi. Sa ne spui ce ti-ai luat. te pup!

Alina Canura - Anghel spunea...

Crema de maini e geniala! Nu pot sa cred ca nu am descoperit-o pana acum ... Parca mi-as lua si eu gentutele, oare s-o baga iub la o comanda? :))
Pup!

Milena spunea...

Intr-adevar, crema e minunataaa. Nu stiu cum as putea sa mai cumpar alta crema in afara de asta acum, sincer. Nu prea ma vad sa ma satur de ea:D. Pai daca il rogi frumos, cine stie? Daca nu, gasesti tu vreo ruda de a carei identitate poti profita:P :)). si eu te-am pupat:)

Alina Canura - Anghel spunea...

Iti cautam blogul si nu mai stiam exact cum e denumit :)) l-am cautat din link in link, dar acum il trec la blogroll :D

Milena spunea...

multumesc. si eu te am in blogroll. ma bucur ca l-ai gasit pana la urma:D

Macnetize spunea...

Sunt foarte frumoase gentutele. Abia astept sa le rimesc si eu pe ale mele! Multumesc de link si pupici!

Milena spunea...

cu placere! pupici back

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...