marți, 3 decembrie 2013

Preferatele lunii noiembrie


Ce zile aglomerate am avut de ultima oară de când v-am povestit că vreau să revin pe blog, nici nu știți! Și mă așteaptă cel puțin încă o săptămână foarte plină, dar din motive diferite decât săptămâna trecută...Mai aștept puțin până să vă anunț ultimele schimbări din viața mea. Sunt de bine, vă asigur. Însă îmi vor ocupa ceva timp în perioada următoare, mai ales din primăvară în colo. Deocamdată mai iau o pauză de la asta, acum că am aranjat deja câte ceva pe drumul cel bun.


Dar destul cu ambiguitățile, zic! Mai jos vă arăt preferatele lunii noiembrie, așa că tadaaaa:


- serumul de păr Syoss. L-ați mai văzut pe aici, nu e o noutate. Am continuat să îl folosesc cu spor și drag și în luna noiembrie și chiar am observat o diferență în sens negativ când nu aveam timp sau uitam să îl aplic. Eu folosesc efectiv doar o pompiță după ce e părul zvântat bine și îmi ajunge mult și bine. Nu știu când voi consuma acest produs, pare infinit. Noroc că mirosul e în continuare fantastic.

- serumul Super Antioxidant Concentrate din gama Resist de la Paula's Choice: l-am început în primele zile din noiembrie și l-am folosit zilnic, atât dimineața, cât și seara, în zona ochilor. Face o treabă extrem de bună, hidratează excelent, oferă antioxidanți pielii și mai ales e minunat ca bază pentru concealer, nu știu ce s-ar putea strânge când aplic acest produs în fiecare dimineață. Pe restul tenului nu îl folosesc, e prea consistent pentru tenul meu care nu și-a dat seama că nu mai e vară și produce sebum într-o veselie. 

- spumant de baie Sephora cu aroma chic guimauve, adică de marshmallow, adică de bomboane din acele de bezea. E adorabil acest produs, parfumează toată baia, face o spumă abundentă deși aplic puțin de tot și, cel mai haios, mai și colorează apa în roz-violet. Iarna fac mai des băi în cadă să mă încălzesc și e foarte bine să ai la îndemână un spumant fain. 

- ulei de germeni de grâu și unt de cacao, ambele de la Mayam: foarte bune, le folosesc cât de des pot și îmi amintesc, pentru că simt nevoia de extra hidratare când se răcește vremea. Uleiul de germeni de grâu e unul dintre preferatele mele, îl aplic mai ales pe decolteu, mâini, abdomen și picioare. Se absoarbe foarte rapid pentru un ulei atât de dens. Unul de cacao e sub formă de bucățele și îmi place să iau câte una și să o folosesc după duș, mai ales pe coate, genunchi, călcâie și gambe, zonele mele mai uscate. E un produs foarte bun și pentru masaj, în cazul în care nu l-ați încercat. 


Și iată ce am folosit aproape zilnic la capitolul machiaj:


- fond de ten Giordani Gold Age-Defying, nuanța Light Ivory: acesta e a doua sticluță, m-am bucurat să îl regăsesc într-un catalog Oriflame. E un produs lejer, nu oferă o acoperire mare, mie îmi aduce aminte de BB creamul roz de la Skin 79 ca textură. Atâta doar că, repet, nu oferă o acoperire semnificativă. Uniformizează frumos nuanța tenului, l-aș clasifica mai mult ca un produs hidratant cu pigment colorat. 

- fardul de obraz cremos din gama Studio Artist, în nuanța Soft Peach, tot de la Oriflame: am mai exersat și am ajuns să mă descurc cu aplicarea lui. Nu era deloc complicat dacă mă gândesc acum, iar nuanța e foarte discretă și deloc strălucitoare, efectul pe care îl oferă fiind foarte natural. 

- rimelul meu preferat acum este cel de la Yves Rocher, 360 de grade bla bla. E foarte foarte bun, huge like! Nu se sfărâmițează, se aplică ușor, e foarte rezistent, pigmentat și oferă alungire și volum genelor. Un alt rimel foarte bun de la Yves Rocher.

- pentru buze am oscilat între lip butter-ul Astor, nuanța Hug Me și balsamul de buze colorat cu SPF 15 de la Kiko, în nuanța 07 - Strawberry. Am început să aplic aproape zilnic și altceva în afara de balsam de buze, așa că o să mai vedeți produse de acest gen pe aici. 

- parfumul preferat din octombrie încoace și cred că va rămâne până se face mai cald afară: So Elixir, Yves Rocher. Un parfum deosebit, destul de rezistent, potrivit și ziua și seara, după părerea mea. Mai ales iarna. 


Cam atât, dragelor! Ce produse vă fac cu ochiul? Și, mai ales, care sunt preferatele voastre din luna care tocmai a trecut?

Vă pup,
Milena

6 comentarii:

Georgiana spunea...

Bine ai revenit! Imi fac cu ochiul spumantul de baie (am visat cu ochii deschisi citind descrierea lui), rimelul YR si parfumul! :)
Te imbratisez, draga mea!

Alice wonders spunea...

Ce blush frumusel, chiar mi se pare potrivit pentru nuanta tenului tau. Am si eu un creion de la Astor si, tot asa, e in favorite.

Deea spunea...

Inca suspin dupa So Elixir...trebuie sa mi-l comanda iar:). Uleiul de germeni de grau imi place si mie:D.

Milena spunea...

@Georgiana: multumesc, draga mea! sper sa le incerci pe toate si sa iti placa. hug you right back :*

Milena spunea...

@Alice wonders: da, chiar mi se pare si mie ca imi sta bine cu el si m-am aventurat sa incerc mai mult blushul in machiaj. iar de creioanele Astor nu ma satur, vreau si alte nuante :D :*

Milena spunea...

@Deea: da, miroase foarte fain, nu stiu ce fac cand se termina. de fapt, stiu, trebuie sa-mi iau altul :D. pup

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...