vineri, 22 noiembrie 2013

It's now or never


Am tot amânat să scriu, găsind de fiecare dată scuze sau nici măcar. Azi am deschis iarăși blogul și am zis că e cazul să dau măcar un semn de viață, mai mult să mă urnesc pe mine. 

Mai e cineva pe aici? Mi-ar face mare plăcere să vă scriu toate chestiile întâmplate de când nu am mai scris, dar o să o iau totuși pe rând, să nu vă amețesc. 

Pentru că da, mi-e dor să scriu și mai ales să vă scriu. Abordarea s-ar putea să fie puțin diferită totuși, pentru că mi-am schimbat și eu puțin viziunea asupra achiziționării cosmeticelor. Mai exact, încerc să mă tratez de mania cumpărăturilor inutile, făcute din impuls. Ideea e că funcționează și mai ales, o să vă povestesc foarte detaliat cum am reușit.

În altă ordine de idei, am și redecorat de când m-am întors - și mi-am făcut inclusiv un loc pentru toate chestiuțele mele de machiaj și bijuterii, mi-am găsit aproape o rutină faină a părului. Și am devenit mult mai zen. Cumva, simt că m-am schimbat în unele privințe, în sensul de evoluție, of course. Probabil că e de fapt o punere în practică a unor lucruri de fapt și mă bucur enorm că îmi iese.

Și mai am o veste destul de importantă, dar o păstrez pentru mai încolo. 


Hai că m-am întors. Pe bune.

8 comentarii:

codrina spunea...

welcome back!! :)

Milena spunea...

@codrina: multumesc :*

Ioana spunea...

Hai bine te-am regăsit! Mă bucur mult că te-ai întors, mă bucur mult că te voi citi din nou! Te pup și aștept următoarea postare.

Anonim spunea...

Bine ai revenit! Chiar imi era dor de tine!

Milena spunea...

@Ioana: multumesc mult, te pup si eu!

Milena spunea...

@darlyst: multumesc, draga mea! si mie mi-e dor de tine, sper sa ne vedem curand! :*

Anonim spunea...

Welcome back...asteptam postari anca a

Alice wonders spunea...

Si eu am avut o perioada de tacere, dar am revenit si incerc sa imi reorganizez calendarul de postari. Abia astept sa te citesc din nou, sunt curioasa si despre ce veste e vorba :D

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...