duminică, 15 decembrie 2013

Ce produse am mai terminat (5)


Am încercat să nu mai cumpăr produse din categoriile din care deja am câte ceva și mi-a ieșit de minune. Desigur, stocul de cosmetice s-a modificat simțitor de sâmbăta trecută, de la minunata întâlnire a bloggerițelor de beauty, când m-am întors acasă cu o grămadă de bunătăți. Pe unele dintre ele, cum vă spuneam deja aici, le-am pus deoparte să le ofer cadou unor persoane dragi, iar pe restul le voi folosi eu. 

Mereu am consumat destul de repede unele produse, dar e drept că, atunci când am mai multe opțiuni pentru crema de corp de exemplu, mi se întâmplă să durereze mai mult până termin ceva. De asta cred că e bine să încep o cremă sau loțiune de corp, să  o termin și abia apoi să iau alta la rând și vă zic clar că funcționează de minune. Am un sentiment fain de satisfacție când termin câte ceva până la ultimul strop și când aleg un nou produs pentru a-l înlocui pe cel proaspăt terminat.

Am fost destul de harnică din septembrie încoace, iată câte am terminat eu în ultima vreme:


- unt de corp Apimond - un produs foarte bun, l-aș recumpăra dacă ar avea un miros mai agreabil.

- dizolvant pentru lacul de unghii, marcă proprie Kaufland - foarte eficient, ieftin și bun. Mă ține vreme îndelungată un flacon și chiar îndepărtează rapid oja, chiar și cea mai rezistentă.

- soluție micelară Sublime Soft de la L'Oréal - am mai mult încă una deja și îmi place mult. Diferențele între aceasta și cea de la Bioderma or fi existând clar, dar eu nu le-am perceput la nivelul eficienței. Păcat de ambalajul celui de la L'Oréal, că scapă prea mult produs și trebuie atenție maximă de fiecare dată.

- gel pentru igienă intimă de la Apimond - mirosea foarte diferit de alte creme încercate, a flori, plante și oțet de mere. Un produs foarte spornic, eficient, l-aș recumpăra la un moment dat, când mai termin din ce am.

- demachiantul bifazic de la Balea - nu știu al câtălea flacon consumat e, dar deja am trecut de jumătate și la flaconul actual. Un produs foarte bun, ieftin. Din păcate, se găsește doar în rețeaua magazinelor Dm, dar nu e un capăt de țară. Singurul lui minus era pelicula uleioasă - specifică de altfel tuturor demachiantelor bifazice, dar l-am rezolvat prin ștergerea cu soluție micelară după.

- serum-spray leave-in Oil Nutritive de la Gliss - un produs recumpărat de ceva ori. Nu încarcă părul, miroase frumos, e spornic, accesibil ca preț și oferă și o strălucire drăguță părului. Vă recomand cu drag acest produs.

- gel de duș Chocomania de la The Body Shop - un produs primit cadou de la o prietenă foarte bună. Foarte spornic, dens și delicios ca aromă, l-a cucerit inclusiv pe iubitul meu. Un produs foarte bun, chiar nu usca pielea.

- deodorant spray Double Effect de la Nivea - pur și simplu deodorantul meu preferat. Nu pătează, protejează, nu usucă pielea, nu mi-a creat niciodată iritații, miroase discret și e foarte ușor accesibil, cam în orice supermarket.

- șampon Sensitive Scalp de la Clear - un produs care nu mi s-a potrivit. Am auzit că multor persoane li s-a părut foarte bun și eficient împotriva mătreții sau a iritațiilor la nivelul scalpului, dar pentru mine pur și simplu nu a funcționat deloc. Ba îmi și îngrășa părul ceva de speriat. Am încercat să îl transfer către spălatul pensulelor, dar nici pentru asta nu a fost bun, le îmbâcsea parcă și erau super încărcate, deși le clăteam în neștire. L-am aruncat pur și simplu.

- gel de duș cu mandarine de la Balea - foarte fain produsul asta, o să mai iau geluri de duș de la ei. Sunt foarte bune, nu irită pielea, miroase super și prețul e foarte bun.

- balsam de păr Color de la Syoss - un produs luat pe fugă, dar de care m-am îndrăgostit și chiar vi-l recomand. Hidratează și înmoaie părul, cantitatea e mare - 500 de ml - la preț foarte ok, miroase discret și frumos. O să îi fac un review, că e un produs chiar super.


Și cam atât, dragelor. Chiar am fost destul de harnică, nu-i așa? Mi-am propus oricum să consum din ce am înainte de a mai cumpăra chestii asemănătoare, o să vă povestesc și planul meu de acțiune pentru treaba asta. 

Vă pup și să aveți o săptămână faină,
Milena

10 comentarii:

Sadie spunea...

Si eu incerc treaba asta, sa nu incep mai multe produse de acelasi tip si e foarte rewarding cand termin unul si incep altceva.
Felicitari, ai fost tare harnica!

Milena spunea...

@Sadie: multumesc mult! eu ma tin de ceva vreme de consumat si de un program cumpatat. m-am bucurat enorm de produsele primite sambata trecuta si chiar m-am simti rasfatata. oricum, o sa scriu despre cum ma organizez sa nu cheltui aiurea banii. te pup!

Très Chic spunea...

wow, o multime de produse. si eu m-am mai linistit cu produsele de ingrijire si nu am mai cumparat in exces. doar cu cele de machiaj mai am problema asta :) te pup

Georgiana spunea...

Abia astept sa citesc planul de actiune caci eu acum sunt cam panicata de cate produse s-au strans :))
Ai dreptate, e mult mai usor sa folosesti cate o crema cap-coada decat 2-3 simultan, ai impresia ca nu se mai termina.
Te pup, o saptamana frumoasa!

Alice wonders spunea...

Hai ca ai fost cumintica, eu trag de niste lotiuni de corp de luni intregi :D

Milena spunea...

@Très Chic: eu la machiaj am mare noroc ca nu ma pasioneaza atat de tare. desi cred ca am cam multe fonduri de ten. te pup si eu :)

Milena spunea...

@Georgiana: zilele astea o sa scriu sigur. si eu te pup, draga mea, sa ai o saptamana minunata!

Milena spunea...

@Alice wonders: multumesc, chiar ca am fost. spor la consumat lotiuni, te pup!

Ioana spunea...

Au avut spor :) Chiar te rog să faci un review la balsamul de la Syoss, eu nu m-am împăcat excelent cu produsele lor și mi-e ciudă, pentru că au prețuri ok și cantități generoase. Te pup!

Milena spunea...

@Ioana: sigur, chiar e un produs foarte bun. imi pare rau ca nu ti-au priit tie, sper sa nu se schimbe ceva la mine. te pup si eu :*

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...