luni, 24 iunie 2013

Ce produse am mai terminat (4)


Zilele acestea sunt în pragul unor noi schimbări în viața mea, despre care vă voi povesti cât de curând. Nu am prea avut chef să scriu pe blog, recunosc, în principal din cauza vremii mohorâte și ploioase de aici. Pe blogurile fetelor care locuiesc în țară citesc că e foarte cald și toți cei dragi de acolo spun că e deranjant, dar închipuiți-vă cum ar fi să vă petreceți zile la sfârșit de iunie mai ales în casă, sub pătură, cu o ceașcă enormă de ceai în brațe, făcând față luptei interioare de a da sau nu drumul la căldură în casă. Erau totuși 17 grade.

Da, am cedat până la urmă. Am pornit căldura. E plăcut să ieși din baie pe gresia minunat de caldă, sentimentul e tare plăcut...E plăcut și să stai în cadă, în apa caldă - prea caldă pentru unii - și să privești ploaia căzând pe geamul tip Velux. Dar totul trebuie făcut cu moderație, așa că la un moment dat devine deranjant tot peisajul. Și atunci m-am întors la niște treburi importante, la schimbările în derulare. 

Am făcut schimbări și în rutina mea de îngrijire a tenului. Am renunțat din nou pentru câteva zile, după ce o făcusem deja în mai, la protecția solară. Începusem să folosesc sprayul Kiss My Face și, deși îmi plăcea produsul în sine, felul în care se absoarbe, ceva mă deranja. Am renunțat la el vreo patru zile, apoi am început să îl aplic doar pe jumătate de față și decolteu. Dar despre asta mai târziu săptămâna aceasta, promit.

Mi-am dat seama că nu v-am povestit de produsele terminate prin mai și înainte când am ajuns la pozele făcute cu ultima tură de produse terminate, după cum puteți vedea și voi mai jos:

- crema hidratantă cu SPF 15 Skin Balancing de la Paula's Choice. V-am povestit de ea aici. Între timp a fost reformulată, actualmente are SPF 30. Am terminat-o la sfârșitul lui aprilie parcă. 

- apă de toaletă Dancing Lady de la Oriflame, în ambalaj de călătorie. Mi-a plăcut mult, am avut-o și în ambalajul obișnuit, care e foarte frumos. E un parfum de flori, orhidee, pară și ceva proaspăt ce nu-mi vine în minte. Sigur o voi recumpăra. Persistența e medie.

- șampon pentru volum de la Cien, marcă proprie Lidl. Mi-a plăcut mult la început, dar apoi a început să-mi usuce foarte tare părul și l-am degradat la funcția de șampon pentru pensule. Pentru asta a fost mai ok.

- demachiant bifazic Yves Rocher. Găsiți aici păreri despre el și altele ca bonus.

- ulei cu vitamina E de la Jason Natural, de pe iherb. Mi-a plăcut, miroase extraordinar a migdale, e foarte dens și hrănitor. Se absoarbe cam greu pentru ten sau corp, așa că l-am folosit pentru păr, lăsat câteva ore înainte de spălare și pentru zone mai uscate precum coatele, genunchii și călcâiele. Și-a făcut treaba, dar nu l-aș recumpăra. So many choices out there, right?

- cremă de mâini cu mango și jojoba de la Oriflame. Mi-a placut! Aș recumpăra-o.

- mască Skin Recovery de la Paula's Choice. Am folosit-o drept cremă hidratantă, mi-a plăcut și o voi recumpăra la un moment dat. Singurul minus e că ustură groaznic dacă îți intră în ochi. Mai multe aici

- pudră So Matte Miss Sporty - probabil a patra pudră de acest fel terminată. Mi-a plăcut, dar m-am cam plictisit de ea. E totuși o opțiune bună, prețul e foarte accesibil - parcă până în 13 lei - și își face treaba. 

- pudră fix&matte de la Essence. Am înțeles că i s-a schimbat ambalajul. Foarte bună, e pe lista de recumpărat neapărat. Îmi place mult că nu are culoare, deci nu riscă să schimbe culoarea machiajului la final și, în plus, chiar matifiază excelent. Preferata mea so far, chiar dacă nu e compactă. 

- luciu de buze nuanța Garnet de la Beautycycle, Amway. Un produs foarte fain, a expirat din păcate.  Miros frumos, culoare intensă, luciu minunat, preț rezonabil. Nu era deloc lipicios și hidrata ușor buzele.

Ce plăcut e să termini produse până la ultima picătură, așa mă apucă entuziasmul să cumpăr altele, pe voi nu? Și, deci, ce ați mai terminat în ultima vreme?

Să aveți o săptămână minunată,
Milena

6 comentarii:

Alice wonders spunea...

Vai, tanjesti tu dupa caldurile din tara... dar eu chiar in acest moment lesin de cald, ma doare o ureche de la aer conditionat, e minunat! Extremele nu sunt bune niciodata. Ai terminat ceva produse, cred ca ar fi cazul sa fac si eu o postare de acest fel in perioada urmatoare. Te pup, iti trimit niste soare!

Milena spunea...

@Alice wonders: da, cam tanjesc. dar o sa am si parte de ele, asa ca nu ma grabesc nicaieri. astept postarea ta :) multumesc pentru soare, sper sa se incalzeasca aici si sa fie mai racoare acolo. pupici back

Georgiana spunea...

Eu mai mult la capitolul demachiante am avut spor la consumat, in rest asa greu termin produsele :)
Nici nu-mi inchipui cum e sa suferi de frig in iulie, aici e asa cald ca parca n-am mai trait atatia ani/atatea veri si cu greu fac fata.
Te imbratisez, draga mea! Pup

Milena spunea...

@Georgiana: stiu, tu consumi tare greu produsele, cum reusesti oare? :) te pup, draga mea!

Unknown spunea...

Pudra de la Miss Sporty are acoperiere mare?

Milena spunea...

Diana Dyana: nu are o acoperire foarte mare, mai degraba medie spre mica daca esti exigenta sau simti ca ai nevoie de mai multa acoperire. te pup!

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...