duminică, 16 iunie 2013

A șasea comandă iherb


V-am arătat ieri ce produse mi-am luat penultima dată de pe iherb. Și dacă tot am zis că m-am abținut de la produse cosmetice cât am putut, în această ultimă comandă am recuperat din greu, zic eu. Fără alte blabla-uri, iată ce mi-am luat:


- spray de protecție solară SPF 30, Kiss My Face - 236 ml, 11, 49 $ (38 lei). Am luat acest spray pentru că eram prea curioasă în a-l încerca. La ceva timp după ce l-am comandat eu (30 aprilie), Adiana a scris acest articol în care analizează mai în profunzime protecția solară împotriva UVA oferită de acest produs. În orice caz, eu l-am folosit deja de multe ori și mi-am format cât de cât o părere, dar îl mai folosesc înainte să mă pronunț.

- spray de protecție solară SPF 30, Kinesys - 30 ml, 5,99 $ (20 lei). Un produs bine formulat, fără iritanți. Are o textură complet lichidă, siliconată și e incolor. L-am folosit cât am stat în țară și mi-a plăcut. Problema e că uneori a lăsat un aspect cam uleios pe ten, dar cred că e și din cauza căldurii din România. Aici îl pot folosi în condiții bune. Cred că va fi ideal la iarnă acest produs. Îmi place mult. 

- balsam de buze Madre Bees, cu unt de cacao - ales tot din secțiunea Freebies. Deja am o pasiune pentru aceste balsamuri, știu. Dar serios, chiar îmi plac și sunt și foarte eficiente!

- pensula shading, Real Techniques - 5,99 $ (20 lei). O pensulă utilă, practică. Îmi place că se spală și se usucă foarte ușor, e la fel de moale ca toate pensulele RT. O folosesc pentru aplicarea fardului pe toată pleoapa, în pliu etc. 

- pensula Expert pentru față, Real Techniques - 8,99 $ (30 lei). Îmi place mult de tot! Am folosit-o pentru aplicarea fondului de ten lichid și mi se pare că oferă o acoperire mai bună decât pensula buffing tot de la RT. Îmi mai place și faptul că e mai țeapănă, să zic așa și e nevoie de mai puțin produs. 

- pensula pentru fard de obraz, Real Techniques - 8,99 $ (30 lei). Am folosit-o pentru aplicarea pudrei presate și a celei pulbere și mi-a plăcut enorm. E cea mai pufoasă pensulă pe care o am, e un sentiment tare plăcut să o folosesc. Atât această pensulă, cât și cea Expert au capătul mânerului plat și pot sta perfect în picioare, un alt mare plus din punctul meu de vedere. 

Pensulele le-am luat cu 20% reducere din prețurile de mai sus, motiv pentru care am și dat comanda la o săptămână după cea anterioară. Sunt foarte mulțumită de pensulele RT, ușurează mult munca la aplicarea machiajului și sunt ușor de folosit chiar și de persoanele neîndemânatice într-ale machiajului ca mine. 


Voi ce produse dintre cele de mai sus ați folosit și la care ați vrea review mai întâi?


PS: Pentru cei care comandă prima oară, primiți o reducere de 10 $ dacă suma este de minim 40 $ și de 5 $ pentru orice sumă totală sub 40, folosind un cod de reducere. Al meu este YOV648. Nu uitați să vă încadrați în 1,8 kg. 

14 comentarii:

bambina spunea...

Si eu vreau pensula Expert de la RT :X
Sa le folosesti cu placere >:D<

Milena spunea...

@bambina: sper sa o cumperi curand si mai ales sa iti placa, e foarte faina. multumesc, te pup!

Unknown spunea...

Am o pensula pe drum si asa de bine ma simt....

It's Friday Somewhere spunea...

Sa le folosesti cu placer :*

Milena spunea...

@dragonfly dragonfly: stiu sentimentul :). de care e? sper sa ajunga cu bine cat mai repede si sa o folosesti cu placere :*

Milena spunea...

@It's Friday Somewhere: multumesc mult! te pup

Anonim spunea...

Sa te bucuri de toate produsele!
Pensula Expert imi place si mie mult de tot. Si tare imi doresc si pensula pentru aplicarea fardului de obraz.

Georgiana spunea...

Sa te bucuri de toate! :)
De pensule sunt si eu tare multumita, chiar azi am aplicat fondul de ten cu pensula Expert. Nici macar nu-mi amintesc cum ma machiam inainte sa am pensulele RT, dar cu siguranta le vad ca pe un mic progres si o aditie foarte buna la colectia mea.

Spray-ul Kinesys ma tenteaza mult de tot pentru la toamna-iarna :)
Te pup!

Milena spunea...

@darlyst: multumesc mult! sigur iti va placea si pensula pentru fardul de obraz, e foarte tare. pupici

Milena spunea...

@Georgiana: multumesc, draga mea! adevarul e ca sunt foarte faine si utile pensulele, eu le consider minunate mai ales datorita raportului calitate-pret. E drept ca nu am avut niciodata pensule foarte scumpe, dar zau de simt nevoia. sper sa iti placa sprayl kinesys, poate ti-l imprumut mai incolo sa il testezi. te pup si eu!

Mihaela Pojogu spunea...

Doar Kiss My Face o am si o folosesc de putin timp, mi-ar placea sa citesc experienta ta :)

Milena spunea...

@Mihaela Pojogu: ok, am notat, o sa scriu cat de curand despre produs. te pup!

Gya spunea...

pensulele sunt superbe

http://gya-make-up.blogspot.ro

Milena spunea...

@Gya: ma bucur ca iti plac :*

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...