marți, 30 aprilie 2013

Preferatele lunii aprilie


Hey! Luna aceasta a trecut chiar repede, dar a fost plină, plină, plină. Mai am un examen joi, dar oricum mă simt relaxată, chiar nu am resimțit stresul în sesiunea asta ca în altele. Anyway, știu că în România urmează muuulte zile libere, aici e liber doar mâine săptămâna aceasta, dar nu contează, eu de joi sunt oricum  în vacanță. Mâine nici metroul, nici autobuzele nu circulă, o să fie chiar liniște totală în oraș. Obiceiul aici e ca de 1 mai să se ofere buchețele de lăcrămioare, important e să te deplasezi să le cumperi. Dacă nu e închis peste toooot. 

Revenind, luna aceasta nu am încercat multe produse noi, am zis totuși să fac o selecție de câteva produse folosite și îndrăgite în aprilie, așa că iată-le:


- crema hidratantă Hydralight Moisture-Infusing Lotion de la Paula's Choice e preferata absolută în privința îngrijirii tenului. E pur și simplu faină, mai miroase și extrem de plăcut și proaspăt a castraveteeee. 
- deodorant Mon Savon au Lait - v-am vorbit aici despre prima experiență cu el. Varianta actuală e cu aromă de flori de cireș, miroase foarte delicat și mai ales, e eficient.
- ulei de corp Derm'Essence de la Dr. Pierre Ricaud - l-am folosit muuult luna aceasta, probabil că în mai îl termin. E bine formulat, e hidratant, dar cel mai mult îmi place că se absoarbe foarte repede și nu rămâi la infinit cu pielea uleioasă.
- apă de parfum Precious Moments Red Dream de la Oriflame - l-am folosit exclusiv în aprilie și am primit multe complimente. O colegă mi-a zis că miroase ca un parfum de la Victoria's Secret pe care l-a avut. Eu nu știu cu ce seamănă, dar miroase foooarte fain. A fost ediție limitată, dar l-aș recumpăra dacă îl mai prind prin vreo broșură. 


Cam acestea sunt produsele cele mai des folosite luna aceasta. Nu am mai inclus produsele pe care vi le arăt mereu, nu vreau să vă plictisesc.

Voi ce ați folosit cel mai des în aprilie? 

Să aveți o mini-vacanță frumoasă, vă pup!

13 comentarii:

Très Chic spunea...

sunt bune produsele Dr. Pierre Ricaud ? stiu ca in RO nu erau, am cautat eu o data...

Milena spunea...

@Trés Chic: sunt unele faine - uleiul acesta, creion de sprancene, demachiantul caruia i-am facut review pe blog, un gel exfoliant de corp, luciul de buze. au cadouri faine de obicei la comenzi... in rest, nu as recomanda chestii de ten, de exemplu, pentru mine sunt prea scumpe si au si iritanti, sunt ambalate la borcan... nu, in Romania nu sunt se pare. te pup!

Anonim spunea...

Am pus pe lista de dorinte deodorantul Mon Savon au Lait. M-ai facut curioasa. Te pup!

Milena spunea...

@darlyst: chiar sper sa iti placa, oricum nu e o investitie, nu ai de pierdut nimic daca il incerci. eu mi-as lua si un roll-on totusi, ca daca plec undeva mi-e aiurea cu ditamai sprayul :)) te pup, o seara faina!

Anonim spunea...

Ai dreptate, daca au si roll on parca e si mai bine.

Georgiana spunea...

Crema Hydralight e cea pe care planuiesc s-o cumpar si eu pe viitor, am mai citit ca ti-a placut si in alte postari si abia astept s-o incerc :)
Bafta multa la examenul de maine si apoi vacanta frumoasa! :)
Te imbratisez

Milena spunea...

@Georgiana: multumesc mult, draga mea, sa fie! sper sa iti placa Hydralight la fel de mult cum mi-a placut si mie! te imbratisez cu dor, pupici!

coco spunea...

cel mai des ? untul de corp...fara ellll...ma tine pieles dupa dus !

Milena spunea...

@coco: foarte bine ca te tii de aplicarea lui, o sa se vada efectele pozitive. te pup!

Oana* spunea...

Milena,te-am nominalizat la un TAG ,aici : http://printre-oje-si-sclipici.blogspot.com.es/2013/05/o-leapsa-maialtfel.html

Te astept pe blog,daca iti face placere.
Te pup.

Milena spunea...

@Oana*: multumesc mult, te vizitez chiar acum. o sa incerc sa onorez tagul, nu promit nimic, mai am inca unul in asteptare, dar iti multumesc inca o data ca te-ai gandit la mine. te pup!

anca a spunea...

Salut! Am testat destul de multe produse de la PC, unele nu au miros, altele au, insa foarte usor sau putin ( gen: RESIST Anti-Aging Clear Skin Hydrator sau serumul Balacing). Insa pana acum nu am mai gasit un miros mai greu de suportat si neplacut ca cel al cremei:HydraLight Moisture-Infusing Lotion. Miroasa ca la WC. Mi se pare mie ca miroasa urat? Sau cele doua mostre deschise de mine sunt stricate?
Te intreb pe tine in primul rand pentru ca stiu ca e una din produsele tale preferate.
iti multumesc, Anca A

Milena spunea...

@anca a: da, stiu la ce te referi. unele produse au un miros de la unul sau mai multe din ingredientele continute, chiar daca nu au parfum adaugat. crema Resist Skin Hydrator miroase a ceva de plante, parca a tinctura sau alifie de exemplu.
referitor insa la Hydralight Moisture-Infusing Lotion, eu am avut si mostre si produsul fullsize de doua ori si am mai folosit si din flaconul mamei cand o avea si niciodata nu a avut un miros deranjant, ba mi se pare in continuare cel mai frumos mirositor produs PC. mie imi aduce a castravete, a ceai verde, a prospetime. si da, e unul dintre produsele mele preferate.
poate a fost vreo problema cu mostra, sper sa dai de una ok data viitoare. te pup si cu mare drag!

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...