duminică, 10 martie 2013

Review - Gel de curățare Sensibio DS+ de la Bioderma


De multă vreme tot spun că scriu de acest produs. Și cum în ultima vreme încerc să fiu tot mai organizată (din păcate pe blog nu prea îmi iese), încerc să recuperez profitând de această duminică liniștită pentru a vă povesti despre acest produs. L-am primit de la draga mea Georgiana de ziua mea anul trecut și l-am păstrat intact până am plecat în Franța. L-am folosit de pe 17 august anul trecut zilnic, dimineața și seara și mi-a ajuns până pe la sfârșitul lui noiembrie. E un produs foarte spornic, având în vedere că uneori l-am folosit inclusiv pe post de gel de duș sau gel pentru zona intimă.


În ce privește aplicarea, am procedat mereu astfel: umezeam fața, aplicam în palme foarte puțin gel, frecam palmele pentru a produce spumă și masam pe ten mai mult (seara) sau mai puțin (dimineața) timp, apoi clăteam. Produsul are o textură de gel, este transparent, fără miros și iritanți, face o spumă abundentă. Nu am simțit că îmi usucă tenul după aplicare


Curăță foarte bine un machiaj lejer (oricum folosesc bifazic și micelară pentru ochi, demachiant pentru restul), se clătește ușor. Per total, își face treaba excelent. Ambalajul tip tub este foarte practic și chiar am consumat tot din el așa. Nu l-am recumpărat pentru că am descoperit între timp gelul de la Eucerin, dar dacă se întâmplă ceva și acela îmi va deveni inaccesibil, acesta este prima mea opțiune. Este un gel de curățare fără iritanți, practic și eficient, foarte la îndemână căci se găsește în aproape orice farmacie. Aici l-am văzut la prețuri între 8-10 euro. Am înțeles că în România se poate găsi și în jur de 35 de lei, la Farmacia Tei în București. Singurul minus ar fi prețul - raportat de exemplu la Eucerin, căci mereu prefer un produs mai ieftin dacă am posibilitatea, dar totuși nu e un minus în sine pentru cât de spornic este.

Vă recomand cu drag acest produs. L-ați folosit până acum, ce părere v-a făcut? Ce alte produse de curățare vă mai plac?

Vă pup,
Milena

8 comentarii:

Incognito Fashion spunea...

Am avut si eu acest gel si mi-a placut mult ! Te pup

Milena spunea...

@Incognito Fashion: ma bucur ca ti-a placut, si mie mi se pare foarte fain. te pup si eu!

Coconut spunea...

Si eu tot Eucerin folosesc, dar e bine de stiut ca exista un backup disponibil in orice famacie.

Milena spunea...

@Coconut: da, chiar e o optiune foarte la indemana. te pup si sa ai o saptamana minunata!

Ioana spunea...

E fain ca e accesibil, insa Eucerin-ul e tare bun si ieftin. La majoritatea farmaciilor e mai scump de cat la Tei. E bine de stiut totusi ca face si asta treaba buna. Pup!

Milena spunea...

@Ioana: stiu, la majoritatea farmaciilor e mai scump, dar merita daca te grabesti si nu poti astepta dupa un colet de pe iherb. te pup si eu!

Unknown spunea...

urmeaza sa fac si eu un review pt el. :D mi-a placut mult, intentionez sa il cumpar din nou, din pacate eucerin mi-e peste mana.

Milena spunea...

@Alexandra Rotaru: si eu l-as cumpara daca nu as mai putea cumpara Eucerin. e drept ca e putin peste mana ca trebuie comandat, dar imi place mult. te pup!

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...