joi, 14 martie 2013

Prima comandă Yves Rocher pe 2013


Hey! Sper că sunteți bine și că aveți o săptămână frumoasă. La mine perioada aceasta e cam stresantă, mă străduiesc să mă liniștesc. Am de luat unele decizii pentru anul viitor și tind să iau prea multe în calcul, de aceea mă simt uneori copleșită, cum a fost ieri de exemplu. Astăzi însă am o zi mai lejeră în care m-am ocupat puțin de curățenie, am făcut un mic desert pentru cină și după ce voi termina de scris aceste rânduri mă apuc să mai citesc pentru a aprofunda subiectul unui proiect de care abia aștept să scap. 

Am avut dis-de-dimineață un rendez-vous și când am venit acasă am găsit coletul Yves Rocher în poștă și m-am bucurat ca un copil mic, of course. A ajuns cam târziu acest colet, dar nu mai contează acum. Comanda am dat-o pe 8 martie, ca urmare a faptului că m-am lăsat ispitită de oferta din acea zi - transport gratuit pentru orice comandă de minim 10 euro (de obicei e transport gratuit peste 25 de euro, iar sub această sumă taxa de transport e de 4 euro), un rimel sau un gloss, la alegere, plus un cadou, tot la alegere, dintre cele 10 disponibile momentan în oferta curentă. Comanda a fost trimisă pe 12 către mine, bănuiesc că nu era ceva pe stoc, iar astăzi a ajuns. Livrarea e în general în 48 de ore în cutia poștală.

Iată ce bunătăți mi-am luat:


- cremă de corp cu cocos din gama Les Plaisirs Nature, 400 ml, 5,5 euro. Nu am mai avut acest produs, dar știu că mama a avut varianta cu ovăz și că am încercat-o și mi-a plăcut. Are câțiva iritanți spre sfârșit, dar per total formularea mi se pare super bună. Mirosul e minunat!!!! O să revin cu păreri despre acest produs.
- balsam de buze cu cocos, 1,3 euro. Da, e tot cu cocos, iarăși m-a apucat nebunia :D. Am avut de la ei balsamuri cu vanilie, migdale, shea, struguri și mi-au plăcut toate, am zis să încerc și varianta aceasta.
- demachiant expres bifazic pentru ochi, 3,75 euro. Folosesc de mult acest produs, găsiți aici părerea mea despre el.

Mai jos sunt cadourile pe care le-am primit la comandă:



- rimelul Sexy Pulp, pe negru. Am citit păreri foarte bune despre el, mi-au mai plăcut toate rimelurile încercate până acum de la Yves Rocher, așa că am ales rimelul în defavoarea glossului.
- parfumul So Elixir, varianta de 30 m, apă de toaletă. Nu am mai avut acest parfum, dar îmi place. Mi se pare mai potrivit sezonului rece, dar oricum e în continuare rece afară, așa că sigur îl voi purta cu plăcere. Îmi place mult și sticluța, e adorabilă și mată spre partea din jos, arată așa delicat parcă.  
- am mai primit și trei mostre alese de mine - un BB cream (are alcool, zic pas), un fond de ten și o mostră din parfumul Flowerparty by Night, sunt curioasă cum e. 

Cam acestea sunt produsele. Eu sunt foarte mulțumită de comandă, pentru 10 euro am primit produse de 48 de euro la prețul lor întreg, chiar și reduse la jumătate (cum e uneori pe site) tot vine 24 de euro, deci mă declar încântată de această comandă.

Voi ce ați mai încercat de la ei recent și la care produs vreți un review prima și prima dată?

Vă pup și vă doresc zile frumoase,
Milena

26 comentarii:

It's Friday Somewhere spunea...

Ce bine arata crema de corp!

Milena spunea...

@It's Friday Somewhere: multumesc, pacat ca prin ecran nu se poate simti si cat de fain miroase :D te pup!

Larisa spunea...

Am avut si eu o crema de corp din gama asta. Mi-a placut.
Balsamul de buze imi place la nebunie, il cumpar frecvent.
Ia sa intru si eu la ei pe site, sa ma uit, poate imi mai iau una alta.

Milena spunea...

@Larisa: sa te abonezi si la newsletter daca nu esti deja, primesti mereu oferte faine pe mail. vezi ca acum e un chequier cu oferte pe site. te pup!

bydee-make-up spunea...

Super afacere! :)
Sa le folosesti cu placere.Pupici

Milena spunea...

@bydee-make-up: multumesc mult, chiar ca a fost o super afacere :D pupici back

Cherry Queen spunea...

si eu am postat astazi tot un haul YR.. :D
si eu am cumparat balsamul de buze cu nuca de cocos.. :D
sa le folosesti pe toate cu placere
pupici!

Andreea♥ spunea...

Sa le folosesti cu placere!
Am si eu balsamul de buze, nu ma inteleg cu el, nu prea imi hidrateaza buzele.
Pupici

Milena spunea...

@Cherry Queen: multumesc mult, ce coincidenta :) te pup si eu!

Milena spunea...

@Andreea: multumesc mult! nu l-am testat inca, sper sa fie ok...te pup si eu :)

Incognito Fashion spunea...

Imi place si mie parfumul asta ! Te pup

Milena spunea...

@Incognito Fashion: ma bucur, eu sunt curioasa cum e si cel Purple. te pup si eu!

coco spunea...

seamana tare comenzile noastre :)

Milena spunea...

@coco: sa folosesti cu drag produsele tale! :)

Dee spunea...

ce cadouri faine! e minunata crema aia, am avut si eu un mini de 50 ml si l-am "baut" :))) crema pe care mi-a placut cel mai mult s-o folosesc. Nu stiu dc tot ezit sa iau full size. cred ca ma sperie gramajul... de-aia nici n-am inceput nectarul de dus de 400 ml si cred ca o sa-l dau cadou :))) si demachiantul tocmai ce mi se termina, mi-a placut f mult

Unknown spunea...

Eu sunt clientă fidelă Yves Rocher, fiindcă le ador produsele. Sunt curioasă de ce conține balsamul de buze și ce părere ți-a lăsat. Să le folosești cu drag !

Milena spunea...

@anais: si mie imi place mult deja crema aceasta. e foarte lejera si chiar hidrateaza, love it! eu zic ca merita luata full-size. vai, de ce sa te sperie gramajul? gandeste-te ca ai mai mult sa te simti bine :D si mie imi place demachiantul mult. te pup!

Milena spunea...

@Larisa Duță: balsamul de buze nu l-am incercat inca, o sa revin cu pareri mai incolo. ce contine nu stiu exact, vad ca ingredientele nu sunt trecute pe el, ciudat. multumesc mult, te pup!

Ioana spunea...

Sa te bucuri de toate! Mi-ai facut pofta de dat comenzi :)) Ah, nu te mai stresa. Respira si take your time. Te pup!

Milena spunea...

@Ioana: multumesc mult! incerc sa nu ma stresez, chiar incerc, dar zilele astea chiar mi-e mai greu parca. nu stiu ce e cu mine. te pup si eu!

Maria spunea...

am dat ieri o comanda..imi poate spune cineva ce cadou e la newsletter in perioada aceasta?

Milena spunea...

@Maria: din pacate nu te pot ajuta, nu mai sunt abonata la newsletterul YR Romania, eu locuiesc in Franta si m-am abonat aici. dar e foarte simplu sa te abonezi tu singura, doar cu o adresa de email valabila. te pup!

Innocent Demon spunea...

Ai incercat samponul pentru reflexii aurii de la ei ? Arata absolut genial pe parul blond , ma tot intreaba lumea daca m-am vopsit :))

Milena spunea...

@Inocentaaa: da, l-am incercat. nu mi s-a parut ca imi dadea niste reflexii atat de puternice, eu oricum sunt vopsita, dar mi-a placut ca era delicat si ca mirosea superb a tei. te pup!

Mihaela Kristal spunea...

Si eu sunt curioasa de acest flanker flowerparty, in Romania nu l-am vazut, poate faci un review la el. Voi comanda si eu de la ei, de fapt, voi cumpara din magazin, ofertele de pe net nu sunt chiar atat de speciale si consistente incat sa merite asteptarea. Cel putin in Romania. Sau ce am primit eu in newsletter pana acum.

Milena spunea...

@Mihaela Kristal: da, o sa mentionez cand apuc ce impresie mi-a facut. desi, sa nu uitam, cu parfumurile e foarte subiectiva toata treaba. mie mi-au placut si unele oferte din Romania, depinde acum si ce ai nevoie sau vrei. te pup!

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...