luni, 11 martie 2013

My latest beauty items


Hey, fetelor! Weekendul a trecut atât de repede, nu-mi vine să cred că începe o nouă săptămână. Eu am încercat în ultima vreme să fiu tot mai potolită, dar tot mi-am mai luat câte ceva. Ba chiar aștept o comandă mică Yves Rocher dată joi, cred că apare mâine în cutia poștală. 

În afară de ce vedeți mai jos nu mi-am mai luat decât un gel de duș super delicios, pe care am uitat să îl includ în poză. Sunt neașteptat de cuminte, ziceți și voi dacă nu-i așa. 

Trusa de manichiură Karin Herzog am luat-o pentru că m-am îndrăgostit de ea când am văzut-o la mama, ba chiar de Crăciun mi-a dat mie tratamentul de cuticule care vine cu ea. Acum, că mi-am luat și eu trusa, i l-am dat pe cel din ea mamei, să avem fiecare setul complet. Borsetuța transparentă e foarte practică, am mai pus în ea și base&top coat-ul de unghii și un ulei de cuticule minunat de la Oriflame, dar v-o arăt așa cum am luat-o. Conține deci în borsetuță o trusă de unghii adorabilă, o pilă tip buffer pentru unghii și un tratamentul pentru îndepărtarea cuticulelor, despre care vă voi vorbi curând, că deja îl folosesc de o vreme. Trusa de unghii conține o mini-pilă de sticlă de care sunt total încântată deja, 4 bețigașe pentru cuticule, o unghieră și o forfecuță (în poză apare forfecuța mea preferată, pe care am pus-o în locul celei care era inițial în trusă, pe care am mutat-o acum în trusa iubitului meu :D). Ador trusa, mi se pare mega practică și ușor de luat peste tot, e rezistentă și de calitate. Și da, e roz. Nu sunt obsedată de roz, but still, it's a nice colour. Pila buffer am folosit-o și îmi place, am mai avut chestii asemănătoare și le foloseam cam o dată la 2-3 săptămâni. Aceasta e mică și cute, o pot lua cu mine în vacanțe dacă vreau. Prețul setului a fost de 10 euro, fiind luată de fapt de mama (e disponibilă la 10 euro doar dacă ești înscris în nu știu ce club de cărți de la France Loisirs, dar cum mama deja era, nu m-am mai înscris și eu).



Cea de-a doua achiziție și ultima de fapt, este un produs despre care am auzit atâtea lucruri bune că nu am mai rezistat. Într-o seară am intrat pe asos.fr și am comandat-o. Transportul a fost gratuit, am primit-o în poștă în 7-8 zile cred, dar nu m-a deranjat, mai ales că eram plecată de acasă. Când am venit și am găsit-o, am folosit-o imediat și de atunci nu am mai dat deloc atenție vechii mele perii. I'm hooked, ce să mai. Înțeleg toată tevatura pozitivă acum. E ușor de folosit, nu mă mai trag de păr în ultimul hal - mai ales când e ud, descurcă extreeeem de ușor părul și nu știu dacă îi dă luciul acela pe care ei pretind că i l-ar da, că folosesc și seruri etc., dar părul arată altfel, se așează altfel. Și nu îmi mai cad atâtea fire, probabil pentru că periatul e mai ușor. Pentru mine, care acum am părul tot mai lung și vreau să "mi-l tot cresc", e indispensabilă deja. Îmi place și că are o culoare super vibrantă, iar opțiunile sunt variate la acest capitol. Am dat pe ea 13 euro și nu regret niciun cent, o consider o super investiție la cât am folosit-o deja într-o săptămână de când o am. 


Cam acestea sunt cele mai recente achiziții care mi-au adus zâmbetul pe buze și sincer, sunt mândră că nu regret că le-am cumpărat, chiar mă străduiesc să cumpăr lucruri pe care să le folosesc efectiv și care să îmi placă mai ales.

Voi ce v-ați mai luat frumos în ultima vreme? Vă place Tangle Teezer sau măcar vă tentează?

Vă pup și vă doresc o săptămână excelentă,
Milena

22 comentarii:

cris spunea...

Imi place Tangle Teezer si imi place si trusa ta :)

Milena spunea...

@cris: multumesc mult, te pup! :)

It's Friday Somewhere spunea...

Iubesc peria Tangle Teezer,nu stiu ce m-as face fara ea!

Larisa spunea...

Mi-ai adus aminte ca trebuie sa-mi inoiesc si eu trusa de unghii, cred ca o sa-mi iau si eu una asemenatoare cat de curand.
Peria este interesanta, dar acum am parul scurt. Daca stiam de ea inainte....
Sa le folosesti cu placere in continuare! Te pup!

Incognito Fashion spunea...

Oh de mult timp vreau sa incerc si eu Tangle Teezer :D Te pup

Anonim spunea...

Sa te bucuri de ele! Si eu am Tangle Teezer-ul tot portocaliu asa tangerine. :)

Georgiana spunea...

Yeeey, ai luat tangle teezer! :D Si eu o indragesc nespus si nu mai caut scuze sa nu-mi periez parul acum ca o am. Sa te bucuri de noutati! Te imbratisez

Alina spunea...

ma gandeam si eu la un moment dat un TT, dar inca mai cuget :).

Milena spunea...

@It's Friday Somewhere: da, stiu cum, acum m-am alaturat si eu clubului celor care iubesc aceasta perie. te pup!

Milena spunea...

@Larisa: multumesc mult! sper sa gasesti o trusa draguta si sa o folosesti cu placere! de perie e bine sa stii oricum, poate iti lasi parul lung, cine stie? :) te pup si o zi frumoasa

Milena spunea...

@Incognito Fashion: sa o incerci neaparat, cred ca iti va placea! te pup si eu :)

Milena spunea...

@Georgiana: multumesc, draga mea! si eu fac la fel acum, imi perii parul cu mult mai multa placere. te pup si te imbratisez si eu! :*

Milena spunea...

@Alina: asa m-am tot gandit si eu, am zis sa cercetez inainte, sa vad ce si cum. insa acum sincer, ma bucur ca am luat-o. sper sa iti placa daca te decizi sa o cumperi :D

Ria spunea...

ce ti-ai luat de la YR? si btw, ti-a ajuns comanda?

Milena spunea...

@Ria: va arat cand o primesc ce mi-am luat. trebuia sa vina azi, dar am verificat in contul de client si e inca in prelucrare, nici macar n-au trimis coletul inca. am senzatia ca nu era vreun produs pe stoc, cine stie. sau poate o fi vremea, ca e cod portocaliu de zapada in nordul Frantei. te pup!

Monique spunea...

Am si eu TT, e cam inutila acum de cand am parul scurt :))
Dar mi-a placut, pt parul mediu e ideala!

Milena spunea...

@Monique: da, banuiesc ca pentru parul scurt nu mai e indispensabila, dar eu, care am parul tot mai lung nu mai pot sta fara eu. te pup!

Milena spunea...

@darlyst: multumesc mult! eu ador portocaliul, desi in ultima vreme am migrat putin spre mov, ador culorile din gama oranj, aramiu, portocaliu tipator pana la maro chiar. te pup!

Ioana spunea...

In sfarsit ai si tu Tangle Teezer :)) Sa-ti faca zilele mai frumoase :P Trusa aia de manichiura e adorabila...So cute and small.

Milena spunea...

@Ioana: da, am intrat si eu in randul lumii :D chiar imi place peria asta tot mai mult, ba chiar i-am starnit curiozitatea si iubitului meu. trusa chiar e adorabila, arata mai bine decat in poze, sa stii. te pup!

Unknown spunea...

Mi-ar plăcea să încerc peria, însă numai dacă mi-ar fi oferită, pentru că nu aș da atât de mulți bani pe ea..

Milena spunea...

@Larisa Duță: da, asa imi spuneam si eu, dar sa stii ca nu regret deloc ca am dat aceasta suma pe peria, chiar merita banii la cat de mult am folosit-o deja si o voi mai folosi in continuare. te pup, sper sa o primesti de undeva si sa iti placa!

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...