duminică, 31 martie 2013

Ce produse am mai terminat (3)


Am strâns ceva de data trecută, nu-i așa? Mai jos aveți produsele pe care le-am terminat în luna martie. Am încercat să nu mai cumpăr nimic din categoria produselor din care am deja și sper să mă țin de acest lucru în continuare. Din păcate perioada aglomerată pentru mine nu a trecut încă, dar o să încerc să fiu mai prezentă. Anyway, hai să vedem ce am mai golit luna aceasta:



- șampon cu extract de in și lapte de migdale dulci LePetit Marseillais: cred că e al doilea sau al treilea flacon deja, acum am unul de la Cien în teste. Mi-a plăcut mult acest șampon, l-aș recumpăra. Este hidratant, curăță delicat, miroase foarte discret și frumos, nu mi-a provocat iritații sau alte cele. Se consumă în schimb extrem de repede și nu îmi dă un volum chiar atât de pe placul meu. 

- deodorant cu rodie de la Crystal Essence: mai precis, flaconul acela opac cu pompiță roșie. O să vă povestesc mai încolo despre el, să îi fac un review complet, dar așa, ca un mic preview, nu mi-a plăcut. I-am dezlipit eticheta pentru a reutiliza flaconul, mi se pare practic.

- cremă cu SPF 30 Moisture Boost de la Paula's Choice: am stors luna aceasta ultimele picături din ea. I-am făcut review aici.

- micelara Sensibio/Créaline de la Bioderma: chiar în primele zile din martie am terminat această sticlă imensă de 500 de ml. Nu-i bai, că am deschis-o imediat pe cealaltă de la "rezervele strategice". Micelara mea preferată, o ador!

- gelul de curățare Eucerin: am terminat chiar săptămâna aceasta acest flacon. Mi-a plăcut enorm, am început deja unul nou, din ultima comandă iherb, luat în avans, să fiu pregătită. O să îi fac un review mai încolo, dar cred că v-ați dat deja seama că îmi place mult. Plus, a fost extrem de spornic acest prim flacon consumat, l-am început în decembrie și l-am terminat, cum spuneam, în această ultimă săptămână din martie. 


- balsam de păr Satin Relax de la Gliss: l-am luat că nu îl găsisem pe preferatul meu de la ei, acela în ambalaj alb. Mi-a plăcut extrem de mult, și-a făcut treaba excelent. Acum am trecut din nou la cel alb, dar pentru că nu l-am mai găsit pe acesta. Wierd, right?

- deodorant solid Fa Nutriskin Invisible Control: îl aveam de ceva vreme, a fost urâtă de tot vremea în ianuarie și februarie și am renunțat temporar la sprayuri, așa că l-am folosit pe aceasta. Chiar o să îi dedic un review la un moment dat.

- cremă de mâini cu arnică de la Yves Rocher: una dintre cremele mele de mâini preferate, nu mai știu a câta consumată e. Am povestit aici, printre altele, cât îmi place. 

- rimel WonderLash de la Oriflame: l-am menționat la preferatele lunii trecute, mi-a plăcut mult, dar luna aceasta am renunțat la el, căci nu folosesc mai mult de 3 luni și un picuț rimelurile. Raport calitate-preț excelent.

- demachiant bifazic cu albăstrele de la Yves Rocher: un alt produs căruia îi sunt fidelă de mult timp, un alt flacon terminat. I-am scos și acestuia eticheta pentru că îl refolosesc în călătorii. Am scris aici despre demachiantele bifazice încercate până acum.

- parfum FM - Federico Mahora - 125, seamănă cu Nina de la Nina Ricci. Mi-a plăcut enorm, l-aș recumpăra când aș avea ocazia. Recomand acest produs, dar să știți că e bine să le încercați înainte, unele parfumuri de la ei rezistă mult, altele mai deloc. Acesta e foarte intens și e o copie aproape perfect fidelă.

- creion de sprâncene Pierre Ricaud. L-am folosit până pe la jumătatea lunii martie, îl am din februarie anul trecut. Mi-a plăcut enorm, deja am început altul la fel. Uitați cât de conștiincios l-am folosit până la "ultima suflare". 

- unt de corp cu aromă de praline de ciocolată de la Sephora. L-am folosit intens de când l-am luat, mi-a plăcut, dar nu atât cât să îl recumpăr. Îi rezerv un review mai încolo. 


Cam acestea sunt produsele terminate recent. Începe să îmi placă tot mai mult să țin această rubrică, în ciuda faptului că uneori nu am timp deloc. Dar încerc să mă țin de ea, tocmai pentru că mă motivează să consum ce am și să fiu mai responsabilă pe ce dau banii. 

Ce produs/e din cele de mai sus ați avut sau vreți să încercați și la care vreți un review prima și prima oară?


Vă las acum, sper să scriu mai des, am atâtea să vă spun despre produsele consumate și nu numai, dar recunosc că am fost cam absentă pe blog în ultima lună din două motive: proiecte (greoaie și lungi de tot unele) pentru master și anumite stări delicate, gânduri și zile în care am preferat să fiu mai medidativă... Sper să vă pot împărtăși unele dintre ele curând, doar să-mi dau și eu seama ce e cu mine. 

Sper să aveți sărbatori pascale frumoase dacă celebrați astăzi acest lucru și mai ales să aveți zile însorite și liniștite!

Vă pup,
Milena

10 comentarii:

Très Chic spunea...

si eu mai am un pic si termin untul de corp de la sephora si sunt tare suparata pentru ca nu mai fac varianta creme brulee, care miroase delicios. l-as fi recumparat cu siguranta.

Milena spunea...

@Très Chic: imi pare rau ca nu l-ai gasit, o sa ma uit si pe aici prin Sephora dupa el daca e, poate, poate :) eu mai am unul cu ananas acum la rand :D te pup!

bambina spunea...

Si eu am terminat o punguta de produse si urmeaza sa fac un video cu "empties" in cateva saptamani :) Mi se pare foarte util sa tinem evidenta produselor pe care le terminam :)

Milena spunea...

@bambina: si mie mi se pare extrem de util, mai ales ca asa parca ai motive sa "umpli" golurile ramase ;) te pup!

Anonim spunea...

M-ai facut curioasa de creionul pentru sprancene. Cand voi mai ajunge in Franta o sa il incerc si eu.

Milena spunea...

@darlyst: sper sa iti placa daca il incerci. te pup! :)

Unknown spunea...

Crema de mâini de la Yves Rocher o am și eu la momentul actual. E bunicică.

Milena spunea...

@Larisa Duță: da, e chiar super faina. mi-a placut enorm si as recumpara-o. :)

Oana* spunea...

Cred ca sunt singura persoana care nu a incercat lotiunea micelara de la Bioderma. :DCand era hotarata sa o iau,am fost in cautarea si captura ei pe la doua farmacii care imi erau in drum si...NU am gasit-o.Apoi am uitat de ea..iar cand mi-am amintit nu am mai avut chef sa ma uit dupa ea.:)) Pana la urma pun eu mana pe ea,e printre putinele produse despre care nu am citit/auzit comentarii negative.

Milena spunea...

@Oana*: nu e niciodata timpul pierdut totusi :D eu ti-o recomand din nou, sigur iti va placea. si e chiar un produs util si fain, fara iritanti si eficient. pupici!

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...