marți, 5 februarie 2013

Gliss Oil Nutritive Wonder-Serum-Spray


Bună, fetelor! Ultimele zile au fost frumoase și relaxante, am avut un weekend al clătitelor - sâmbătă a fost iubitul meu cel care le-a făcut, iar duminică m-am încumetat și eu. Primele mele clătite, incredibil! Nu e vorba că sunt neîndemânatică, nu am dat greș până acum cu aproape nimic din ce am gătit, dar el se pricepe pur și simplu mai bine la asta și gata. A fost fain, ne-am distrat și e posibil să fi pus și câteva grame în plus. Nu e grav, de acum încep proiectele la master, așa că recuperez eu.

Acum am în păr o mască din ulei de măsline și ulei de jojoba pe care o mai țin până mă spăl pe păr și am zis să vă povestesc despre unul dintre produsele mele preferate pentru păr, ca să rămân în context. Fără alte blabla-uri, iată-l:



Cum îl folosesc: după ce mă spăl pe păr, îl las într-un prosop măcar jumătate de oră până se absoarbe cât mai mult apa din el, apoi aplic 3-4 pufuri din acest produs și mă usuc cu foehnul sau îl las să se usuce natural.

Are o textură foarte ușoară, aproape lichidă. De altfel, mi se pare că denumirea produsului e foarte potrivită - e chiar ceva între ser și spray. Îmi place mult și aplicarea prin pulverizare, e practică și rapidă. Mirosul este frumos, destul de specific produselor Gliss, mie îmi place, dar oricum nu rămâne mult în păr. Produsul este foarte spornic, îl folosesc de aproape fiecare dată după ce mă spăl pe păr și având în vedere că mă spăl la fiecare două zile, îmi ajunge unul cam 6 luni. 


Majoritatea ingredientelor pe care le conține sunt foarte bune și chiar are printre primele ingrediente cele 7 uleiuri vegetale cu care se laudă pe ambalaj. Eu am identificat următoarele: ulei de argan, de macadamia, de măsline, de migdale dulci, de sâmburi de caise și de susan. Mai este unul pe care nu am reușit să îl deslușesc - sclerocarya birrea seed oil - poate știți voi și mă ajutați :).

Nu îmbâcsește părul, nu îl încarcă, îl lasă hidratat, mătăsos, strălucitor și moale. Ador mai ales felul în care se simte după, parcă are ținută, iar părul meu fără acest produs e mega lipsit de formă, am firul foarte subțire și așa pare mai viguros parcă. L-am folosit cu drag și astă vară la mare și a fost foarte bun, mi-a protejat părul de apa mării, de apa din piscină și de soare, chiar nu l-am mai simțit uscat și deteriorat când m-am întors din vacanță.

Acesta este al treilea spray la care sunt și sigur îl voi recumpăra când am ocazia. Din păcate, am senzația că nu se găsește în Franța, dar o să îl mai iau din România când mai vin. Pe acesta mi l-a adus fratele meu prin septembrie și acum dă semne de retragere. Per total, îl ador, e unul dintre preferatele mele ever din tot ce am încercat pentru păr. Prețul e în jur de 20 de lei cred, depinde de unde îl luați, evident. 

Voi l-ați încercat, vă tentează? Ce îmi recomandați din alte produse încercate de voi?

Vă pup!
Milena

10 comentarii:

Georgiana spunea...

Prima fraza mi-a amintit de omletele facute de al meu iubit, absolut senzationale! :) Imi ies si mie bune, dar nu se compara cu ale lui.

Cat despre spray, il am si eu, la recomandarea ta l-am cumparat. Imi place si chiar ar trebui sa-l aplic mai des, dar alternez uleiurile pe care le am si lui ii vine randul mai rar.

Te pup!

Milena spunea...

@Georgiana: he he, s-ar parea ca avem iubiti talentati :) n-am mai scris in postare, dar de fapt el e specialistul micului dejun in casa, ochiuri cu tot felul de chestii de care nu iti zic ca nu te atrag :P

ma bucur ca iti place produsul si mai ales ca ti-a placut la recomandarea mea, yeeey... eu tre sa iau ceva sa il inlocuiesc, ca nu mai am mult.
pup back, draga mea!

Mihaela Pojogu spunea...

Da, imi place, il am si am mai zis :) il folosesc si pe parul uscat iar asta-i ceva mai nou :)

Milena spunea...

@miha.ela: ma bucur ca iti place si tie! si eu l-am mai aplicat pe parul uscat, mai ales cand eram la mare. te pup!

Denisa spunea...

ai un premiu liebster la mine pe blog
te rog vino sa il revendici
http://zileleaugust.blogspot.ro/2013/02/liebster-award.html

Milena spunea...

@Denisa S: multumesc pentru premiu, voi incerca sa il onorez, dar este ataat de mult de scris si am mai avut un tag asemanator. Voi incerca oricum, dar nu promit cand :)

Larisa spunea...

E bine ca ai un iubit care se pricepe la gatit!!!
Noi n-am sarbatorit weekendul clatitelor saptamana trecuta, dar il recuperam weekendul acesta cu niste prieteni. Imi plac clatitele, dar mi-e cam lene sa stau dupa fiecare in parte cand le coc :)))
Cat despre uleiul de par, cred ca l-am avut si eu candva, cand aveam parul mai lung. De obicei eu nu prea folosesc prea multe produse de par, pentru ca il am foarte moale. Daca as gasi unul care sa-l aspreasca putin ar fi idel :)).

Milena spunea...

@Larisa: da, sunt o norocoasa :) distractie placute weekendul acesta! adevarul e ca dupa aceasta prima tura de clatite facute cap-coada doar de mine, cred ca o sa il las in continuare pe el sa le faca, e mult mai rabdator :D.
wow, ceva care sa aspreasca parul? poate fixativ (dar oricum e aiurea de aplicat prea des, doar cand e nevoie la vreo ocazie speciala), altceva habar n-am :)))

coco spunea...

l-am incercat si eu , dar prefer uleiul de monoi de pe Elemental , este fara alte adaosuri si miroase demential , si din produsele mai scumpe , nr 10 il detine uleiul Nuxe !

Milena spunea...

@coco: nu am incercat uleiul de monoi, dar am auzit numai de bine. il trec pe wishlist, multumesc! uleiul de la Nuxe nu l-am incercat, cred ca mai incolo, cand cresc si finantele. te pup :)

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...