miercuri, 21 noiembrie 2012

A treia comandă iherb


Hey, fetelor! Astăzi am primit cel mai recent colet iherb - comandă cu nr. 3. Am fost foarte cumpătată și mi-am luat efectiv doar lucruri de care aveam nevoie. După cum veți vedea mai jos, am luat mai ales suplimente alimentare pentru că majoritatea celor pe care le-am mai avut luate din România s-au cam terminat. Iau de multă vreme suplimente alimentare și mă simt excelent. Vă recomand ca înainte de a lua orice produs tip supliment alimentar să vă informați din surse diverse și să cereți sfatul unei persoane avizate. Anyway, iată ce am comandat de data aceasta:




- ulei de primulă de la 21st Century, 60 de capsule, 4, 96$. Raport cantitate-preț foarte bun. Uleiul de primulă este bun pentru inimă, pentru starea generală de bine a organismului, pentru ten și unghii (mai ales în combinație cu zinc). O capsulă gelatinoasă are 500 mg de ulei de primulă. Voi lua una pe zi.

- acid folic de la Now Foods, 250 de tablete, 4, 15$. O tabletă conține 800 mcg acid folic - voi lua una pe zi. Bun pentru foarte multe lucruri: reduce riscul de boli de inimă, protejează împotriva intoxicațiilor alimentare, bun analgezic, ajută la menținerea unui aspect sănătos al pielii, previne anemia, luat împreună cu alte vitamine din complexul B poate încetini încărunțirea părului. În general, acidul folic ar trebui luat de orice femeie cu vârsta între 19-50 de ani și nu numai. De asemenea, unele studii au arătat că persoanele care au luat zilnic pe o perioadă îndelungată de timp acid folic au observat atenuarea semnificativă a semnelor de decolorare a pielii. Un aspect important în ce privește administrarea ar fi interacțiunea cu vitamina C - dacă luați mai mult de 1000 mg din ultima trebuie să măriți aportul de acid folic.

- vitamina D3 de la Now Foods, 90 de capsule, 3, 37$. Doza per capsulă este de 1000 IU. Voi lua tot una pe zi. Dintre cele mai cunoscute beneficii ale vitaminei D3: ajută la fixarea calciului și a fosforului - pentru oase și dinți sănătoși, întărește sistemul imunitar, ajută la menținerea unui nivel constant al serotoninei la nivel cerebral - adică al așa-zisului "hormon al fericirii", poate reduce substanțial riscul de cancer de sân, colon, prostată și ovarian, ajută la asimilarea vitaminei A. 

- balsam de păr cu rodie de la Madre Labs, 370 ml, 3$, redus de la 9,95$. Singurul produs efectiv cosmetic din comanda acesta. Mai am foarte puțin din balsamul Gliss și având în vedere că acesta era redus, am zis să îl încerc. Voi reveni cu păreri. Dacă nu mă va mulțumi voi reveni cu siguranță la cel de la Gliss, pe care îl ador. 

- gotu kola de la Now Foods, 100 de capsule, 5, 08$. Doza per capsulă este de 450 mg și voi lua tot una pe zi. Gotu kola este o plantă tropicală originară din India benefică pentru circulație - fortifică vasele sanguine, ajută  la îmbunătățirea memoriei și contra depresiei. De asemenea, susține starea de sănătate a țesutului conjunctiv și ajută la vindecarea rănilor și a leziunilor cutanate. Nu conține cofeină și nu ar trebui luată de persoanele care au tiroida hiperactivă. 

- pastă de dinți XyliWhite de la Now Foods, 28 de grame, 1,16$. Am vrut de mult să încerc această pastă de dinți și am ales versiunea trial. O să revin cu păreri. 

- complex de multivitamine și multiminerale pentru femei de la Rainbow Light, 150 de tablete, 24,07$, redus de la 30$. Practic acesta este principalul produs pentru care am dat această comandă. Am auzit numai lucruri bune despre aceste vitamine și au într-adevăr o compoziție foarte bună, complexă și adecvată pentru femei. Se ia una pe zi, lucru care mă încântă foarte mult. Îmi va ajunge acest flacon 5 luni, iar costul pe lună este 16-20 de lei, foarte rezonabil zic eu.

- supliment pentru confortul digestiv, 16 tablete, produs ales din secțiunea Freebies - primit gratuit. Și despre acestea am auzit păreri bune, le-am luat pentru a le avea în casă în situații de necesitate. 

- am mai primit un mini-marker (fac colecție dacă o să continuă se le mai pună în colete :)) și un pliculeț cu vitamina C 1000 mg efervescentă de la Now Foods, plus mai multe broșuri publicitare despre diverse game disponibile pe iherb. 

Cam acestea sunt produsele pe care le-am luat. Am beneficiat de transport gratuit întrucât valoarea comenzii a fost mai mare de 40$, iar coletul a ajuns fix in 10 zile (inclusiv nelucrătoare), ca și data trecută. Eu sunt încântată de produse și deja mă gândesc, evident, la următoarea comandă pe iherb :P. Dă dependență acest site, nu-i așa?

Voi ce suplimente alimentare luați/ați luat de care sunteți mulțumite?

PS: Pentru cei care comandă prima oară, primiți o reducere de 10 $ dacă suma este de minim 40 $ și de 5 $ pentru orice sumă totală sub 40, folosind un cod de reducere. Al meu este YOV648. Nu uitați să vă încadrați în 1,8 kg. 

Notă: informațiile pe care le-am scris despre vitaminele de mai sus și beneficiile lor sunt sintetizate și preluate din cartea Noua biblie a vitaminelor, scrisă de E. Mindell și H. Mundis, apărută la editura Life Style - București în 2011.

8 comentarii:

Delia spunea...

Multumesc frumos de informatii cu privire la suplimente. Sunt foarte folositoare.

Milena spunea...

@Delia: cu placere, ma bucur ca le-ai gasit utile. :)

Georgiana spunea...

Foarte interesante informatiile legate de suplimente!
Si eu am profitat de reducerea la gama Rainbow Light si am luat acelasi flacon gigant :D Trebuie sa ajunga zilele astea, abia astept.
Sunt curioasa cum ti se va parea balsamul de par, desi ma abtin cu greu de la a-l cumpara pe cel Gliss, tot din cauza ta :D

Pupici

Milena spunea...

@Georgiana: ma bucur ca ti-au placut! flaconul chiar e gigant, zici ca e un butoias :). si eu sunt curioasa de balsam - standardele sunt foarte ridicate dupa experienta cu balsamul acela in ambalaj alb de la Gliss - maine oricum il incerc. o sa ii fac review cum ma prind cum sta treaba cu el. ma bucur ca te corup si eu cu ceva, tu ma corupi nonstop!:P pupici back

Adiana spunea...

ia ca ma faci sa iau si eu balsamul alb de la Gliss :)) Prea il lauzi

Coconut spunea...

Chiar da dependenta iherb-ul asta :). Si eu mi-am comandat acidul folic, il iau impreuna cu vit. D3 si un complex de minerale de la Now. Sunt curioasa cum e balsamul, am observat ca au periodic oferte la Madre Labs.

Milena spunea...

@Adiana: sper sa iti placa :)) si daca nu, oricum e foarte accesibil, nu pierzi foarte multi bani. si daca efectiv nu iti place si pace, pastreaza-l si ti-l cumpar eu cand o sa vin in Romania. da, atat de mult imi place!:))

Milena spunea...

@Coconut: da, eu deja am inceput sa fac calculele pentru urmatoarea comanda :)). balsamul miroase placut, nu foarte puternic - adica nu gretos - ca nu imi plac astea si pare a avea o textura groasa. o sa il incerc si revin cu pareri :)

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...