duminică, 16 septembrie 2012

Prima comandă la Yves Rocher Franța


Da, da, aveam deja cosmeticele necesare - dar nu și suficiente (ne sunt vreodată suficiente?) - cu excepția demachiantului bifazic așa că am folosit acest pretext pentru a da o comandă la Yves Rocher de aici. Am comandat ce vedeți mai jos, iar cadourile primite sunt și mai jos. Transportul a fost gratuit, pentru că a fost prima comandă. Oricum, în general transportul e gratuit dacă depășești o anumită valoare, în funcție de promoția din perioada respectivă. 

So, iată ce mi-am luat:


- o cutie cu niște jeleuri cu vitamina C din cireșe Acerola - sincer, am luat acest produs din curiozitate și mi s-a părut ok să mai iau din când în când ceva dulce, care e măcar un pic benefic, mai ales că de mâine încep oficial masterul și chiar am emoții. Cutia are 109 grame și a costat 5, 25 euro.
- două demachiante bifazice pentru ochi - produse preferate de ceva vreme, le-ați mai văzut pe aici. Primul flacon deja l-am desfăcut. A costat fiecare 3, 95 euro.
- o cremă de mâini hidratantă - again, am mai cumpărat acest produs și cred că își face treaba foarte bine, plus că se absoarbe extrem de repede, ceea ce e un maaare plus - 1,85 euro.
- balsamurile de buze - ok, aici poate am luat-o puțin razna, dar chiar mai aveam foarte puțin din vechiul balsam de buze - tot de la YR și mi le-am luat pe toate. Acum am și în baie și în geantă și în trusa de cosmetice. Chiar îmi plac balsamurile lor de buze, hidratează super - nu am probleme majore cu buzele - și nu au gustul acela enervant pe care îl au unele balsamuri. A costat fiecare 1, 25 euro.
- mi-am mai luat și un șampon pentru părul blond/cu reflexii blonde, dar am uitat să îl includ în poză. Nu l-am încercat încă, dar are un miros atât de frumos - a flori de tei, deși cică ar conține mușețel. A fost 3 euro. O să revin cu păreri.


Ce am primit cadou:



                                      




- cele trei mostre de mai sus - mi le-am ales eu (două mostre de parfum - FlowerParty și So Elixir Purple și o mostră de fond de ten)
- o cană din acelea termoizolante pentru ceai/cafea/etc.
- o caserolă cu două compartimente suprapuse - e foarte practică
- o agendă micuță într-un etui mov, cu pix verde și un mic calculator de buzunar solar (e chiar amuzant, trebuie neapărat să îl ții în lumină să meargă)

Coletul de la Yves Rocher a fost livrat a doua zi după expediere și l-am găsit direct în cutia poștală (cutiile poștale sunt destul de mari aici, chiar și la bloc) - mi s-a părut extrem de haios și de drăguț să îl găsesc acolo, nu mai trebuie să trec pe la poștă.  

Cam acestea sunt produsele comandate și primite. Deocamdată stau cuminte - de fapt, mai am de luat doar o loțiune micelară de la Bioderma că nu mai am de ceva timp. 

v-am pupat!

15 comentarii:

Blue Lady spunea...

sunt foarte curioasa ce miros are so elixir purple..am o obsesie pentru so elixir simplu

Dara DarLyst http://darlyst.wordpress.com/ spunea...

Eu nu am incercat niciodata nimic de la Yves Rocher. As fi vrut bifazicul cu albastrele, dar am uitat de el.
Acum nu iti mai cumperi Sensibio iti iei Crealine:)

Georgiana spunea...

Cana si caserola le-am primit si eu la o comanda mai veche, sunt utile dar nu foarte reusite. Sa ne spui cum sunt balsamurile de buze si jeleurile :)
Te pup!

Milena spunea...

@Ramo: nu l-am incercat inca. Mama are So Elixir fullsize, imi place si nu prea, mi se pare cam tare pentru gusturile mele. cred ca varianta mov e o variatiune, deci s-ar putea sa iti placa.

Milena spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Milena spunea...

@DarLyst: demachiantul bifazic chiar ti-l recomand, e foarte eficient. Da, intr-adevar Sensibio e Crealine. mi se pare ca suna a ceva pentru bebelusi. :))

Milena spunea...

@Georgiana: da, sunt utile amandoua. caserola chiar pare rezistenta si mai reusita oricum decat cana, parerea mea. eh, nu ma astept la minuni - nu par extrem de calitative. va tin la curent! pupici>:D<

Alina Canura - Anghel spunea...

Balsamul cu migdale mi s-a parut cel mai bun balsam de buze ever! Acum il am pe cel cu struguri si e bun, dar nu exceleaza ... Si iar au inceput sa mi se usuce buzele rau, ca doar vine frigul ...

Milena spunea...

@Alina Anghel: si mie imi place mult ala cu migdale! e pe primul loc, apoi urmeaza cel cu shea si apoi cel de struguri.aici nu se raceste foarte tare, mai mult ploua. azi au fost 23 de grade si soare muuult.

Larisa spunea...

Am comandat si eu anul trecut de la ei mai multe chestii. Tot asa am primit si niste cadouri foarte simpatice si utile. Acum am descoperit ca am un magazin fix langa mine, asa ca imi cumpar direct de acolo. Oricum au produse foarte faine! Ai un blog tare fain, o sa te urmaresc ;)! Mai ma inspir si eu la treburi cosmetice de la tine :)!

Milena spunea...

@Larisa: si pe mine ma tenteaza mult cadourile lor. chiar zilele astea ma gandeam sa mai comand ceva ca ofera o gentuta faina pentru farduri etc. multumesc , te astept pe aici cu drag, sper sa gasesti lucruri utile!

Anca C. spunea...

Acum vreau si eu sa incerc balsam de buze cu migdale...cautam de mult unul bun...
http://www.asparklyhanger.blogspot.ro/

Sadie spunea...

Am si eu crema de maini de la o revista, dar imi place, e chiar hidratanta si intra repede in piele.

Milena spunea...

@Sadie: da, e foarte faina, mie cel mai mult imi place faptul ca se absoarbe super repede si pot tasta in voie fara grija de a umple tastatura de chestii cremoase:D:P

Sadie spunea...

Ah, eu am un talent... cand ma ung mai bine si cu mai multa crema de zic ca nu mai scap de ea de pe maini, atunci vine un sef in birou cu care trebuie sa dau mana! :))

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...