miercuri, 1 august 2012

Preferatele lunii iulie


Știu că mereu mă minunez că trece timpul foarte repede, dar acum chiar sunt total dată peste cap de acest fapt. După licență am îmbinat lenevitul cu plimbările și cu unele treburi administrative de rezolvat. Faptul că deja suntem în luna august e frumos și totuși trist, că trece prea repede. În curând mă voi muta în Franța și mi-e cam groază de bagaje, că nu m-am apucat propriu-zis, doar am tot pus deoparte lucruri pe care le iau și am strania senzația că nu voi reuși să iau tot ce mi-am propus, dar nu contează, sunt optimistă. 

Luna august e specială pentru mine, e ziua mea și e și ziua logodnicului meu, iar anul acesta e și mai specială pentru că, după cum citeați mai sus, ne mutăm împreună în Franța. Am ceva emoții, știu că orice început e dificil, dar m-am mutat până acum de 8 ori (o dată inclusiv în afara țării, în Londra) așa că măcar știu cât de cât ce înseamnă procesul acesta. 

Aseară m-am întors de la mare, am petrecut câteva zile de răsfăț la piscină și pe plajă și a fost superb. Nu m-am bronzat aproape deloc, eu stau foarte puțin spre deloc la plajă, mă prinde mai mult în apă cred și oricum mereu aplic și reaplic SPF 50. Am și o piele deschisă și sensibilă, mă înroșesc repede dacă folosesc sub SPF 30, așa că nu îmi place să risc. Mai jos vă prezint favoritele lunii iulie și totodată o parte din ce mi-am luat la mine în vacanță (li se adaugă gel de duș, șampon etc.). So, iată ce avem:

Pentru ten:



- gel de curățare solubil în apă de la Boots No.7 - îl ador! Din păcate e pe terminate și nu am găsit-o din nou în Sensiblu. Urmează review în curând.
- demachiant bifazic pentru ochi cu albăstrele de la Yves Rocher - foarte foarte bun, puteți citi aici părerea mea pe larg despre el. 
- dischete demachiante îmbibate cu soluție demachiantă de la Jason Natural - luate de pe iherb.com, o să revin cu review zilele acestea. 
- cremă pentru protecție solară cu SPF 45 de la Paula's Choice - preferata mea de muuult timp, tocmai mi-am mai luat una ca să nu rămân fără în Franța (deja e în noul ambalaj, cel portocaliu care e superb). Găsiți review aici.
- cremă cu AHA 10% de la Paula's Choice - o folosesc doar de două ori pe săptămână de aproape 2 luni, mi-am format o părere așa că voi face un review curând cu primele impresii. 
- cremă hidratantă Skin Hydrator din gama Resist tot de la Paula's Choice - foarte bună. Puteți citi părerea mea pe larg despre ea aici.


Pentru corp și păr:  



- loțiune de protecție solară SPF 50 Nivea Baby - foarte eficientă, o recomand cu drag, e și accesibilă ca preț. 
- mască tratament pentru regenerarea părului de la Aslavital - prima oară am auzit de ea la Georgiana. Am folosit-o ca balsam de păr și cel puțin în vacanță a fost a life-saver! Am încercat să menajez părul vara asta, am sărit peste o tură de vopsire pentru că oricum se decolorează mult. 
- spray leave-in pentru păr Oil Nutritive Wonder Serum de la Gliss - sunt la al treilea flacon, este extrem de eficient și de bine formulat, are chiar șapte uleiuri vegetale în compoziție, e ușor, nu încarcă sau îmbâcsește părul și e accesibil. L-am pulverizat înainte de a merge la plajă sau de a face baie în mare sau piscină și a funcționat la fel de bine. Ultra-recomandat!
- gel cu aloe de la Oriflame - conține 80% aloe, l-am folosit pe decolteu, mâini și picioare. Calmează, hidratează, se absoarbe rapid și e spornic. 
- cremă de corp cu fructe de la Cattier - folosită mai ales după plajă, miroase discret, chiar hidratează. Am primit-o în Cutia Verde de luna trecută

Cam acestea sunt produsele folosite intens luna trecută. Voi ce ați folosit din cele de mai sus sau ce v-ar tenta?

PS: Nu uitați de primul meu giveaway, încă vă mai puteți înscrie până pe 3 august! Succes și pupici!

11 comentarii:

Iulia B. spunea...

Sprayul de la Gliss se regaseste si in casa mea, dar l-am folosit de max 3 ori. Ia sa il pun la treaba :)).

adiana spunea...

Suna bine spray-ul Gliss. un review ai in plan la el?

Dorina spunea...

So many goodies!<3

Georgiana spunea...

Bine ai revenit, draga mea! Acum tu m-ai facut curioasa cu spray-ul Gliss :)
Sper sa ne vedem curand! Pupici

bydee-make-up spunea...

O gramada de bunatati ;))
Sa le folosesti cu placere in continuare.:)

Milena spunea...

@Iulia B.: s-ar putea sa fii surprinsa. eu sunt incantata la maxim de el:D.

Milena spunea...

@DarLyst: am sters din greseala comentariul tau, dar il reiau aici: "Dischetele demachiante as vrea sa le incerc si eu, sunt foarte curioasa cum sunt. Stiu si eu cum este cu mutatul, obositor, multa bataie de cap, dar pana la urma o sa fie bine."
Zilele acestea revin cu review la dischete. Multumesc pentru incurajare:D

Milena spunea...

@Adiana: acum am:)

Milena spunea...

@Dorina: multumesc:)

Milena spunea...

@Georgiana: it's good to be back. si eu abia astept sa ne vedem. pupici>:D<

Milena spunea...

@bydee-make-up: multumesc:)

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...