vineri, 4 mai 2012

Preferatele lunii aprilie


A trecut deja luna aprilie și se apropie cu pași mult prea repezi sesiunea și perioada examenului și a prezentării lucrării de licență, motivele principale pentru care am fost cam absentă. O să mă străduiesc să scriu mai des, dar nu promit nimic, am atât de multe proiecte plus licența încât abia mai am timp de altceva. Anyway, am vrut totuși să prezint ce am folosit cel mai des și mai cu drag luna care a trecut.

So, iată-le:



- pentru că deja parcă e vara și sincer mă sufocă deja aerul din București: crema cu SPF 30 de la Nivea Baby, pe care am mai avut-o și anul trecut - o am mereu în geantă și îmi place mult, chiar dacă lasă o peliculă lipicioasă, dar pielea mea sensibilă și albă albă are nevoie de protecție mare. O să revin cu un review.
- gel de duș cu trandafiri de la Autrepart: e fabulos! miroase incredibil de bine, a dulceață aromată de trandafiri, nu are acea tentă grețoasă pe care am întâlnit-o la multe produse cu trandafiri, e spornic, textura de gel nu usucă deloc pielea și face o spumă foarte groasă, ca o spumă de ras, nu ca un spumant obișnuit. Eu îl am din Franța, dar am văzut că se găsește în plafarurile de pe lângă Centrofarm.
- deodorant spray Bourjois: mi s-a terminat Mon Savon Au Lait , așa că am apelat la unul din cele două deodorante preferate de la noi (Bourjois Mineral și Nivea Double Effect). Nu are alcool și nici clorhidrat de aluminiu, e foarte fresh, nu lasă urme și nici nu e prea parfumat.
- demachiant pentru ochi de la Yves Rocher: a fost cadou la o revistă luna trecută și pot spune că îmi place mult. Inițial mi s-a părut deranjant mirosul - de ceai concentrat de mușețel, dar it turns out că mi-a trecut. Demachiază eficient ochii și ador că nu lasă pelicule uleioase. 
- loțiune micelară de la Yves Rocher: e răcoritoare, mă demachiez rapid și nu încarcă tenul.
- spumă de curățare Boots Expert: preferată de luni bune, acest ultim flacon cred că se va termina până în iunie, so voi căuta o alternativă.
- apă termală Saint Gervais Mont Blanc: o țin pe birou, mă mai răcoresc cu ea prin oraș sau când lucrez la licență. Seara pulverizez înainte de demachiere pentru a nu freca pielea prea tare.
- apă de parfum Comme une Evidence de la Yves Rocher: e o aromă potrivită perioadei și am purtat-o aproape zilnic.
- balsam de buze Yves Rocher cu ulei de migdale: e nemaipomenit de bun - îl folosesc seara când îmi aduc aminte. Mi se pare foarte bun tocmai că nu trebuie aplicat și reaplicat foarte des.
- balsam de buze ChapStick cu SPF 30: îl port când ies din casă și în afara gustului puțin grețos uneori, îmi place, nu lasă acea dungă albă care se formează între buze (cred că știți la ce mă refer)
- cremă de mâini Yves Rocher: aproape pe terminate, folosită zilnic.
- rimel Power Curl Oriflame: foarte foarte bun, nu încarcă și alungește excelent. O să îl recumpăr clar.
- corector Studio Artist Oriflame: e super, nu se adună în ridurile fine și oferă luminozitate - mai ales la oboseala acumulată. Atenție, dacă aveți cearcăne serioase nu știu cât vă va ajuta, eu nu am aproape deloc cearcăne. Deși la cât e de accesibil, merită încercat.
- creion de sprâncene Pierre Ricaud: moale, pigmentat și ușor de folosit, l-am aplicat zilnic. Cred că o să ajungă cât o scobitoare:)).

Acestora li se adaugă produsele Paula' Choice pe care le folosesc zilnic:



- exfoliantul chimic lichid cu 2% BHAcrema hidratantă Hydralight Moisture-Infusing, serul cu antioxidanți pentru ten mixt și crema pentru protecție solară cu SPF 45 - am terminat flaconul de luna trecută (m-a ținut 8 luni) și am început ultimul flacon care cred că mă va ține până în toamnă (vara aplic mai des, și pe decolteu etc.). Estimez că serul și crema hidratantă se vor termina în curând și trebuie să mă gândesc serios ce să cumpăr.

Cam atât pe luna aprilie. Voi ce ați folosit zilnic luna trecută?

6 comentarii:

bydee-make-up spunea...

O gramada de bunatati :D

Milena spunea...

@ bydee-make-up: multumesc, cam ai dreptate, eu acuma abia mi-am dat seama cate sunt :D.

sihera spunea...

mi-am cumparat si eu apa micelara de la YR insa nu stiu dc mi se pare ca nu curata destul de bine..imi place mai mult bioderma si vichy.m-ai facut curioasa cu rimmelul eu am diorshow iconic si cam incarca.tu ce fond de ten preferat ai??te pup si te astept si pe blogul meu daca ai placerea
siherabeauty.blogspot.com

Milena spunea...

@sihera: mie mi se pare buna lotiunea micelara de la YR, dar preferata mea ramane Bioderma Sensibio. In orice caz, eu oricum imi clatesc fata dupa lotiunea micelara folosind spuma de curatare Boots. consider insa ca totusi curata bine. am incercat si eu diorshow si mi-a placut, dar nu as da niciodata atatia bani pe un produs pe care il schimb la trei luni, nu-mi permit:D. nu am un fond de ten preferat, sunt inca in cautari. imi place acesta ultimul de la Giordani, dar sa stii ca nu are o acoperire mare. pup back

Unknown spunea...

wow...ce de paula's choice <3

Am si eu BHA pt ten gras si crema cu protectie solara-de care nu sunt complet multumita, imi trebuie ceva mai hidratant.

Milena spunea...

@Alexandru Rotaru: mie imi plac mult produsele Paula's Choice, cred ca e evident deja, dupa cum ai observat si tu. Eu recent am inceput sa folosesc mai rar BHA 2% lichid pentru ca de la o vreme mi se ususca putin cam tare fata si o echilibrez prin faptul ca folosesc exfoliantul doar la 2-3 zile. Crema cu SPF 45 e preferata mea de aproape un an. Am incercat recent si varianta spray cu SPF 30, dar nu am obtinut reactii pozitive, lucru de care am fost dezamagita. Daca vrei ceva mai hidratant, poate ar trebui sa folosesti o crema dedicata acestui aspect inainta de crema cu SPF. :D

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...