luni, 2 iunie 2014

Digital Divas 2014


Bună, dragile mele!Timpul trece tot mai repede, iar eu sunt prinsă și în pregătirile pentru nuntă, dar tot trebuia să vă aduc aminte de evenimentul care va avea loc mâine la palatul Ghika din București - Conferința Digital Divas 2014.

Aflată la a 3-a ediție, conferința își propune să reunească specialiști din industrie și femei pasionate de comunicarea online. Pentru mine este prima ediție la care particip, iar așteptările mele sunt mari, recunosc. Anul trecut nu am reușit să ajung, din păcate, mai ales că am fost și nominalizată la categoria Best newcomer beauty blog, fapt care m-a bucurat foarte mult.

Cele două sesiuni de conferințe ale evenimentului își propun să aducă în prim plan modalitățile de creștere a vizibilității în online, dezvoltarea unui conținut relevant pentru cititori și a interacțiunii eficiente cu aceștia.

Eu abia aștept conferința de mâine, mai ales că voi participa în calitate de blogger oficial și sunt tare curioasă care vor fi câștigătoarele din a doua parte a zilei, când va avea loc Gala Digital Divas Awards.

Mai multe detalii despre eveniment puteți afla accesând pagina www.digitaldivas.ro sau urmărind contul lor de Twitter și pagina de Facebook.

Vă las acum, abia aștept să ne vedem mâine! 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...