sâmbătă, 6 aprilie 2013

Preferatele lunii martie


Am cam întârziat cu această postare, dar better late than never, nu? Luna martie a fost o lună capricioasă, din multe puncte de vedere, dar nu vreau să mă mai gândesc la asta. Iată produsele mele preferate în prima lună de primăvară:



- ulei Jason Natural - vi-l arătam aici când l-am luat. l-am folosit pentru păr frecvent și mi-a plăcut muuuult de tot. O să îi fac un review mai încolo, că acuși îl termin.

- cremă Skin Balancing SPF 15 de la Paula's Choice: i-am făcut un review aici. E pe terminate, dar mi-a fost extrem de dragă luna trecută, o lună mai mult ploioasă și noroasă, când SPF 15 a fost suficient. Mai ales că rutina mea s-a schimbat la începutul lunii martie, de când am decis să nu mai folosesc deloc exfolianți chimici o perioadă mai lungă. 

- cremă de corp Les Plaisirs Nature cu aromă de cocos de la Yves Rocher: luată în ultima comandă dată la ei, am îndrăgit-o de la prima aplicare. Îi voi face un review curând, dar cred că se observă cât de mult îmi place, după cât din sticlă am consumat deja. 

- corector Studio Artist de la Oriflame: îl am de anul trecut, e pe terminate și el, dar l-am folosit frecvent în ultima vreme și îmi place mult de tot. Presimt că îl voi termina luna aceasta, mai am foarte puțin. Îi voi face un review, sper să îmi iasă pozele bine să vă arăt mai clar de ce îmi place. 

- cremă Moisture-Infusing Hydralight de la Paula's Choice: intrată în rutina mea la începutul lui martie, folosită zilnic în fiecare seară de atunci. Acesta este al doilea flacon (primul l-am terminat anul trecut), e o cremă foarte bună, am mai vorbit despre ea după ce încercasem mostre, dar pentru că e printre produsele mele preferate de la Paula's Choice îi voi dedica sigur un review mai detaliat, e minunată!

- rimel Illicit Lash de la Paula's Choice: primit cadou de la cineva foarte drag mai demult, îl aveam pregătit în cutiuța de rezervă; început fix de 1 martie. Îmi place foarte mult, și, deși preferată în martie și cu siguranță până la sfârșitul perioadei de utilizare, nu e totuși rimelul meu preferat dintotdeauna. Dar vă spun mai multe când îl voi analiza în detaliu. 

- peria Tangle Teezer: vă spuneam aici că m-a cucerit de la prima utilizare. Fiind prima lună de utilizare, părerea bună s-a definitivat și e clară de tot. Am inclus-o la preferate luna aceasta și sigur va rămâne printre preferatele dintotdeauna, dar merita menționată măcar de câteva ori. Așa că pregătiți-vă să o mai vedeți pe aici. 

Cam atât pentru martie, ce repede a trecut, nu? Voi ce ați folosit cel mai des în ultima perioadă?


Vă pup, 
Milena

10 comentarii:

Deea spunea...

Imi plac preferatele tale! Eu nu-mi gasesc tangle teezer-ul:(. Nu stiu ce am facut cu el, l-am pus undeva dar nu mai stiu unde si mooor de nervi:((!Sper sa-l gasesc ca nu pot trai fara el. Te pup!

Milena spunea...

@Deea: multumesc, ma bucur ca iti plac! sper sa iti gasesti cat mai repede peria, stiu cat e de faina, so you need it. pupici

Silvia Herself spunea...

sunt curioasa de uleiul acela cum il folosesti pentru par

bambina spunea...

Si eu vreau sa imi cumpar un tangle teezer, desi acum m-am tuns si nu as mai avea asa mare nevoie. :)

Federova spunea...

Si mie imi plac preferatele tale, mica exceptie Tangle T. :P
pup!

Milena spunea...

@Federova: multumesc mult, ma bucur ca iti plac :D eu de Tangle Teezer ma bucur ca imi place, altfel regretam banii dati, dar asa in niciun caz. pupici

Unknown spunea...

Și eu aș încerca peria, dar numai dacă ar fi la o super-ofertă. Așa, mi se pare prea scumpă....

Milena spunea...

@Larisa Duță: stiu, si mie mi se parea scumpa. am decis sa o cumpar totusi si chiar ma bucur, mi se pare ca isi merita banii. te pup!

Oana* spunea...

Lotiunea mi-a placut si mie mult.Astept sa-i faci un review corectorului,inca sunt cautarea unuia bun.Cine stie,poate o fi acesta "alesul".:))

O saptamana linistita!

Milena spunea...

@Oana*: corectorul e pe terminate, o sa ii fac un review curand, deja am o parere clara despre el. multumesc, o saptamana frumoasa si tie :*

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...