luni, 29 aprilie 2013

Ce mi-am mai cumpărat în aprilie


O zi de luni pe care am resimțit-o mai degrabă ca pe una de weekend, chiar dacă s-a terminat vacanța și de astăzi am început sesiunea. Primul examen deja s-a dus, dar nu am nicidecum senzația că sunt în sesiune. Am găsit în cutia poștală unul din coletele pe care le așteptam, de la Pierre Ricaud. Celălalt colet care trebuie să ajungă săptămâna asta e de la iherb, yeeey. Restul produselor de mai jos sunt luate tot în aprilie, le-am reunit în această postare.

- demachiant bifazic marca proprie by U (se găsește în lanțul franțuzesc de supermarketuri și hypermarketuri Super U și Hyper U) l-am luat pentru că ingredientele erau prietenoase și prețul accesibil - 2 euro, 150 ml. Bonus - e mov. I'm a sucker when it comes to purple!
- de la Paula's Choice, crema hidratantă Resist Skin Hydrator și o mostră din noul ser Resist, cu o textură mai lejeră se pare. Abia aștept să îl încerc! Despre cremă am scris aici.
- gel de duș Retropical de la Yves Rocher, micul suvenir util de altfel (singurul gel de duș pe care îl mai aveam în baie era pe terminate) adus de iubitul meu dintr-o mică delegație la Paris de luna aceasta. Miroase foarte fain, îmi place.


- de la Pierre Ricaud am comandat două demachiante și un creion de sprâncene, produsele mele preferate de la ei. Mă gândeam să includ unul din demachiante într-un giveaway că tot vin în mai în țară, mă mai gândesc :) Vă las cu mai multe poze cu geanta de cosmetice primită cadou. Am încercat să o arăt toată, nu-i frumoasă? Am avut și transport gratuit, un deal bun zic eu.






Culoarea e și mai faină în realitate, dar cu lumina nu mă înțeleg când vine vorba de poze.

Cam atât, vă pup și vă doresc o săptămână faină de tot, mai ales că vin zile libere de sărbători. Aici e doar miercuri și pe 8 și 9 liber, dar nu-i bai, că oricum de joi intru în vacanțăăăă. Oh, ce fain va fi!

2 comentarii:

Mihaela Pojogu spunea...

E frumoasa geanta, sa folosesti cu placere produsele.
xo
http://aboutwomenandnotonly.blogspot.com/

Milena spunea...

@Mihaela Pojogu: multumesc, te pup!

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...