miercuri, 13 februarie 2013

Tag: Liebster award


Hey! Astăzi am zis să îmi fac puțin timp pentru a onora un tag-premiu, primit de la Denisa, căreia îi mulțumesc că s-a gândit la mine. 



Regulile acestui tag sunt următoarele:

1. Numește și mulțumește persoanei/blogului care ți-a acordat premiul. Checked!

2. Scrie 11 lucruri despre tine.
- am 22 de ani, dar mă simt și mai tânără de atât :D
- sunt studentă în anul I de Master Communication la Universitatea Rennes 2, Franța
- sunt oarecum dezamăgită până în acest punct de acest master, iar la ora actuală caut variante pentru a-mi continua studiile în altă parte, căci sistemul francez permite să faci primul an de master undeva, iar al doilea să îl faci la o altă universitate/instituție
- sunt în zodia Leu, cu ascendent în Săgetător și mi se pare că majoritatea trăsăturilor acestor zodii mă definesc, dar nu înseamnă că privesc în mod absolutist zodiacul, este interpretabil. 
- iubesc vara și nu-mi place deloc, deloc iarna și frigul, zăpada o tolerez doar de Crăciun sau la munte. 
- sunt o persoană sociabilă, abordez ușor oamenii, dar nu îmi place să fiu înconjurată de prea multă lume, asta e ceva mai nou oarecum pentru mine. Prefer să am câteva persoane de încredere în viața mea, pe care să mă pot baza și să întrețin relațiile de prietenie cu ele, decât să am 100 de "prieteni", dar care nu au timp sau chef de mine.
- îmi place mult să înot, mă relaxează foarte mult. Nu îmi place însă să sar în apă sau să îmi intre apă în urechi sau ochi :)))
- sunt interesată de tot ce ține de vitamine, alimentație, viață sănătoasă în general. Încerc să mă documentez cât pot, experimentez ușor, ușor, dar nu sunt extremistă în nicio parte.
- ador bucătăria românească și pe cea italiană, acum mă inițiez în cea franțuzească. Mă refer la arome și combinații, la bagajul cultural al mâncării.
- îmi doresc foarte mult să am o familie a mea, părinții mei au divorțat când aveam 11 ani, iar eu tânjesc după armonie și îmi doresc foarte mult copii mai încolo - mă documentez de pe acum despre câte pot în privința asta.
- locuiesc de aproape jumătate de an în vestul Franței, regiunea Bretaniei, mai precis Rennes și simt că încep să mă adaptez tot mai mult aici. Dorul de România în sine e mult estompat, rămâne puternic cel de familie și oamenii dragi de acolo.

3. Răspunde la întrebările adresate de cea care te-a nominalizat.

1. Care este cel mai nebunesc lucru pe care l-ai făcut?
Hm, unele lucruri nu ar trebui spuse, dar așa, evaziv, am avut o perioadă nebună cât am locuit la Londra, pe la 17 ani. Evenimentele nebunești includ prima beție și o plimbare, eufemistic vorbind, cu un tip complet străin, întâlnit pe stradă. Nu au fost simultane, altfel mă duceam cu el acasă :)))

2. Ce loc ți-ai dori să vizitezi?
Vai, lista e foarte lungă. Brazilia e marele vis, dar vreau să merg și în State și în Argentina și în Spania. Și în multe alte locuri.

3. Unde ți-ai dori să trăiești?
Mi-am dorit să trăiesc în afara României, într-o țară mai civilizată și mai liniștită din punct de vedere social și politic. Franța e o bună opțiune pentru mine acum, așa că deocamdată trăiesc exact acolo unde îmi doresc.

4. Care este lucrul pe care tu îl consideri irealizabil pentru tine?
Sunt foarte ambițioasă, chiar dacă mai am și eu momentele mele de rătăcire. Cam tot ce mi-am propus până acum am reușit, cred că aș putea renunța și la carne dacă mi-aș propune, dar ăsta ar fi un lucru greu, sunt foarte carnivoră - știu că nu e cel mai sănătos, dar pentru mine e varianta pe care o aleg. Dacă e totuși să zic ceva irealizabil, aș zice că no way in hell nu mi-aș mai pune iritanți pe față. Am zis!

5. Alege 3 cuvinte care te descriu.
Puternică, ambițioasă, încăpățânată, sentimentală. Mai pe scurt, complicată. :)))

6. Plajă vs munte? Argumentează. 
Plajă all the way, clar. Iubesc marea, căldura, vara. Îmi dă un sentiment de libertate și de bucurie nespus să fiu la mare, pe plajă. 

7. În ce a constat primul tău dialog ca blogăriță cu o altă persoană? 
Hm, nu înțeleg exact întrebarea...Adică pe blog, bănuiesc, nu? Păi i-am mulțumit Simonei, ea a fost prima care a lăsat un comentariu pe blogul meu.

8. Ce ți-ai dori pe viitor să îți aducă blogul tău?
Mai mult din ce mi-a adus deja: șansa de a cunoaște persoane frumoase la interior și exterior, de a împărtăși pasiunea mea pentru cosmetice, de a fi un loc de relaxare pentru mine. Nu am scris nicio postare la cerere, nicio postare plătită și așa îmi doresc să rămână situația. Singurul lucru material din blog e un parfumel Oriflame, Lovely Garden, de fapt 2, primite după ce m-am înscris într-un concurs de al lor cu un articol. Unul l-am oferit unei cititoare, celălalt îl folosesc și acum cu drag. Știu ce nu îmi doresc mai bine totuși - să devină o corvoadă să scriu, să mă simt obligată să postez, să scriu lucruri în care nu cred, să fiu înnebunită de statistici și alte cele. Nu scriu pentru multă lume, nu citesc multă lume. Scriu din plăcere și cu drag, sincer.

9. Ce ți-a fost cel mai greu să faci când ai intrat în blogosferă?
Nu cred că e ceva ce mi-a fost greu să fac. Poate să cresc ca număr de vizualizări etc., dar nu mi-am făcut oricum un scop din asta, am încercat doar să aflu mai multe despre ce înseamnă un blog și atât. 

10. Ai putea renunța la blog? Dacă da, pentru ce sau cine?
De putut, dacă vreau, pot imediat. Nu aș renunța la blog pentru nimeni, aș face-o doar dacă aș simți că nu îmi mai face plăcere să scriu.

11. Judecând după blogul meu, ce poti spune despre mine?
Păi, Denisa, cred că ești o fată care, evident, iubește cosmeticele, care este într-un moment important în viața ei - te pregătești de Bac și admiteri, cred că începi să îți descoperi identitatea. Mult succes la examene!


4. Formulează un nou set de 11 întrebări pentru cei pe care îi nominalizezi. Iată întrebările mele:
1. De ce ai ales să îți faci un blog?
2. Ce s-a schimbat în viața ta de când ai blogul?
3. Știi/îți place să gătești și dacă da ce anume, iar dacă nu, de ce nu?
4. Care este ultima carte citită?
5. Care este produsul cosmetic la care nu ai putea renunța?
6. Ce ai face cu un milion de euro?
7. Care sunt principalele tale slăbiciuni?
8. Care este persoana în care ai cea mai mare încredere și de ce?
9. Care este gestul cel mai romantic pe care l-ai făcut?
10. Care este melodia ta preferată?
11. Care este cea mai amuzantă situație în care te-ai aflat?

5. Nominalizează 9 bloguri cu mai puțin de 200 de followeri și premiază-le. Din păcate, nu am reușit să găsesc alte persoane decât cele nominalizate deja de Denisa, cu excepțiile de mai jos, pe care deja le-am anunțat pe blogurile lor, așa că asta rezolvă și ultimul punct.
http://sanzienesimatraguna.blogspot.fr/
http://bluekittyblog.blogspot.fr/

6. Vizitează blogurile care au fost premiate împreună cu al vostru. Checked!

7. Informează blogurile nominalizate. Checked! Sper să aibă timp să răspundă.

Cam asta ar fi pentru astăzi, sper că nu v-am plictisit. Prea tare. Inițial, când am primit acest premiu nu eram sigură că voi scrie, pe de o parte mi se pare puțin pueril, dar pe de altă parte, mă amuză să citesc mai încolo ce am scris acum. Plus, e așa o nostalgie - parcă scriu într-un oracol de clasa a 5a :)))

Anyway, dacă este vreuna dintre întrebările de mai sus care v-a atras atenția sau poate mai multe, mi-ar plăcea să citesc răspunsurile voastre la una sau câte vreți în comentarii. 

Vă pup,
Milena

4 comentarii:

Larisa spunea...

Sa stii ca si la mine Brazilia este prima pe "lista de vazut" :)!

Milena spunea...

@Larisa: super, sa imi arati poze cand ajungi, sigur vor fi minunate, te pricepi! cat despre mine, sper sa ajung cu bine acolo cand va fi momentul. te pup!

bambina spunea...

Ma regasesc in cam toate cele 11 lucruri pe care le-ai spus despre tine! Ce ciudat! :D

Milena spunea...

@bambina: poate e un semn ca ar trebui sa ne cunoastem! te pup

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...