sâmbătă, 9 februarie 2013

Review - Paula's Choice Skin Balancing Toner


Am început să folosesc acest produs din octombrie anul trecut. E primul toner de la Paula's Choice pe care l-am încercat și am decis să îl introduc în rutină pentru că îmi doream puțină hidratare extra dimineața și m-am gândit că ar fi ideal să o obțin dintr-un produs cu o textură lichidă, pentru a nu încărca tenul meu mixt. 

L-am folosit dimineața și seara de atâtea luni și mai am jumătate din produs, mi se pare foarte spornic. După curățare, tamponez tenul cu un servețel de hârtie și apoi aplic tonerul pe ten, cu ajutorul degetelor. Simt că așa nu pierd din produs, căci este lichid și nu aș vrea să irosesc ceva din el folosind o dischetă. 


Produsul este complet lichid, transparent, fără miros, ca o apă minunată. Imediat cum îl aplic pe ten simt că atenuează roșeața și îmi dă o senzație puternică de confort la nivelul pielii, simt că îi face bine tenului. Principalele efecte pe care le-am observat după utilizare pe lângă aceste lucruri sunt faptul că simt o hidratare ușoară, suficientă a tenului pentru dimineața, exfolianții chimici și produsele de protecție solară se aplică mult mai bine după ce s-a uscat tonerul - nu mă ustură tenul de la exfolianți și în general totul se întinde și aderă mai bine după toner. Despre micșorarea porilor nu știu ce să zic, nu cred că mă ajută aici, dar eu oricum am făcut pace cu dragii mei pori, sunt enormi și îi iubesc așa cum sunt. Probabil că și dacă m-ar ajuta nu mi-aș da seama prea mult pentru că eu mă holbez zilnic la ei. Un alt efect pozitiv este faptul că într-adevăr reduce zonele descuamate aproape complet, netezește tenul și nu mai are acel aspect neregulat, mai ales că am renunțat la BHA care mă ajuta mult aici, tonerul acesta se pare că întreține tenul fin și luminos


În orice caz, întreaga mea rutină este una plină de produse bine și excelent formulate, e posibil ca acesta să fie doar un element din întreg, e posibil să fie indispensabil. Dacă îl recomand - după experiența mea, da, cu siguranță. Dar, pe de altă parte, cred că e bine să experimentați. Eu am avut multe mostre din el și din tonerul Resist, care mi se părea cam greu pentru tenul meu și am ales Skin Balancing. Aș vrea să încerc tonerul Hydralight și Moisture Boost pentru comparație. Tot prin mostre la început, evident. 

Pe acesta îl voi folosi cu drag și cred că un flacon ajunge aproape un an, ceea ce e foarte bine pentru mine, care consum produsele foarte repede în general. L-aș recumpăra mai ales pentru că reduce din neregularitățile tenului și pentru mine acesta e cel mai mare avantaj. Produsul costă 20,90 euro și are 177 de ml. Îl puteți achiziționa prin parteneri PC pentru a beneficia de reduceri, eu am comandat mereu prin Deea și am fost foarte mulțumită. 

Per total, îmi place, mi-a făcut și îmi face bine în continuare. Îl voi reachiziționa la un moment dat. Numai să nu mă îndrăgostesc mai tare de vreun alt toner. Poate Hydralight :). Dacă vreți să îl încercați, puteți comanda un set de mostre din gama Skin Balancing - setul conține 2 mostre din acest toner și încă 9 din alte produse, pentru 3 euro (transport inclus) și îl primiți direct acasă. Pe site mai sunt disponibile și seturile Resist și Skin Recovery. 

Voi ați încercat acest produs? Folosiți toner în general? Eu cred că tonerul nu e nici indispensabil, dar nici suficient, însă cu siguranță aduce beneficii în plus pielii. Cu singura condiție - de a avea ingrediente chiar utile și benefice tenului.

Vă pup și weekend frumos în continuare,
Milena

4 comentarii:

Georgia spunea...

Cand am cumparat setul de mostre, vara trecuta, nu mi-a placut deloc acest toner, mai ales ca intr-o seara am scapat cam mult produs pe degete si mi-a inrosit pielea. Apoi, in toamna, am avut posibilitatea sa-l cumpar foarte ieftin si am zis sa-i mai acord o sansa. De atunci suntem foarte buni prieteni si imi place in mod deosebit seara, inainte de BHA :)
Te pup, weekend frumos!

Milena spunea...

@Georgia: da, si mie mi se pare mult mai fain sa aplic exfolianti peste. multumesc, draga mea, te pup si zile frumoase si tie :*

Adina spunea...

Tot incerc sa imi fac curaj pentru o comanda mai consistenta de la Paula's Choice, insa nu imi dau seama exact care sunt produsele potrivite pentru mine. Asa ca a fost super useful reviewul, mai ales ca eram in cautare de info despre produs.

Milena spunea...

@Adina: ma bucur ca te-a ajutat, sper ca produsele comandate sa iti placa si sa iti priasca. eu am acum o comanda pe drum cu tonerul Earth Sourced printre altele, abia astept sa vad cum e. te pup!

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...