joi, 28 februarie 2013

Preferatele lunii februarie


Bună, fetelor! Așa cum anticipasem, februarie a trecut extrem de repede. Se apropie luna martie și mai ales primăvara, iar acest lucru binedispune pe oricine cred. Zilele acestea încerc să profit de vacanță pentru a lucra la proiectele pentru master, dar și pentru a mă relaxa și a mă odihni. Luna februarie a fost o lună plină, dar din punct de vedere al cosmeticelor am încercat puține produse noi. Tenul meu a luat-o iarăși razna pentru că am făcut prostia de a încerca din nou BHA. Aveam în casă o mostră din 1% BHA gel și am zis să o încerc pentru a vedea dacă pot reveni la acest produs. Ei bine, m-am lecuit pentru moment. Tenul mi s-a iritat puternic, mi-au apărut coșuri și da, nu mai înțeleg nimic. Dar nu contează asta, deja încep să îmi revin. 

Vă las cu produsele care mi-au fost cele mai dragi în luna care se încheie:



- uleiul de jojoba de la Dessert Essence. V-am povestit de el aici, m-a salvat luna aceasta pentru că a redus din descuamările tenului și mai ales m-a calmat când nimic nu mai funcționa. Love it!
- balsamul de buze Madre Bees, varianta bleu-Unflavoured. L-am aruncat în coș la ultima comandă iherb și de când l-am desfăcut l-am folosit exclusiv, ador mirosul, gustul, faptul că hidratează foarte bine buzele fără a lăsa peliculă unsuroasă din aceea aiurea. Cel mai mult cred că m-a surprins că nu trebuie aplicat des, chiar oferă hidratare de durată. În plus, are doar ingrediente safe și costă sub un dolar. Cu siguranță că la următoarea comandă iherb îmi fac plinul din aceste balsamuri. 
ser leave-in Nature Fusion de la Pantene. Îmi place foarte mult, e ușor de aplicat, are o textură lejeră, ca de loțiune. Miroase foarte frumos, netezește părul, nu îl încarcă. Îl aplic pe părul bine zvântat, dar merge aplicat foarte bine și pe părul uscat pentru extra potolire. Se consumă cam repede, dar îl și folosesc des. 

- fondul de ten Almay Nearly Naked Makeup SPF 15 a fost probabil supriza lunii. În combinație cu pensula buffing din setul Core Collection de la Real Techniques arată extrem de bine pe ten. L-am luat mai demult, la recomandarea Georgianei, dar nu l-am folosit foarte mult. Luna aceasta mi s-a terminat fondul de ten Age-Defying de la Oriflame și am rămas doar cu acesta. Am zis să îi mai dau o șansă și să îl aplic cu pensula - eu de obicei aplic fondul de ten cu degetele - și m-a încântat rezultatul. Cel mai fain e că deși nuanța nu e chiar perfectă pentru mine, aplicat cu pensula problema aceasta dispare. 
- pudra Essence fix&matte - o am de mult, o folosesc aproape zilnic. Îmi place la nebunie, chiar matifiază și ador faptul că nu e colorată, fixează machiajul foarte bine. Am înțeles că va fi scoasă de pe piață și îmi pare tare rău că nu o voi mai găsi.
- glossul Intense Kisses de la MUA, în nuanța Sealed with a kiss a fost extrem de purtat. Îmi place că e foarte cremos, dens, miroase senzațional a miere, nu se strânge aiurea sau ceva. Deși nu e foarte rezistent, culoarea se estompează frumos de pe buze, rămânând uniform pătate. 
- rimelul Wonder Lash de la Oriflame mi-a devenit mai drag luna aceasta pentru că s-a uscat puțin și a devenit foarte fain pe genele mele. Totuși, se împlinesc 3 luni de când l-am desfăcut și e timpul să îl arunc. L-aș recumpăra.
- concealer Studio de la Oriflame - mai am puțin din el, din păcate, dar își face treaba. Îmi place să îl folosesc mai ales la ochi, iluminează frumos zona.


Cam atât pentru februarie. Să vină primăvara!!!

Voi ce ați folosit cel mai mult în februarie și ce vă tentează din produsele de mai sus?

Vă pup,
Milena

23 comentarii:

Beauty and others spunea...

pudra Essence imi place si mie <3

Monique spunea...

Pudra de la essence nu o scot de tot, i-au midificat doar formula si cred ca si gramajul un pic, dar e pe piata in continuara :)

Georgiana spunea...

De buffing brush sunt si eu extrem de multumita, in rest am descoperit un sampon de pe iHerb care imi prieste (am testat pt 2 spalari de la Jully) si l-am comandat deja, sper sa ajunga curand :)
Despre pudra Essence am citit numai de bine si as fi vrut si eu una, pacat ca o scot din oferta.

Pupici si zile frumoase si insorite! :)

cris spunea...

Din toate produsele prezentate de tine eu am doar pudra de la Essence si imi place mult.

Am avut si eu o perioada in care am folosit bha si am inceput sa am cosuri, dar mi s-a parut ciudat sa fac de la el si chiar ma gandeam de la ce mi-au aparut pentru ca in rest foloseam produse safe :)

Acum folosesc aha si parca e mai bine :)

Dee spunea...

tot zic sa nu mai neglijez uleiul de jojoba si nu-mi iese... si nu, n-am sa mai cumpar inca un produs de par :))) nu ma tenteaza! (o sa repet asta pana uit la ce produs ma gandeam :))

Milena spunea...

@Beauty and others: da, e foarte faina :)

Milena spunea...

@Monique: e bine de stiut, multumesc pentru info. ma intreb totusi daca i-au schimbat mult formula, ca asa cum era nu avea niciun iritant :D te pup :)

Milena spunea...

@Georgiana: multumesc mult, draga mea! iti doresc si tie zile frumoase si insorite, ca doar vine primavara :) despre ce sampon e vorba, m-ati facut curioasa. daca reusesti sa gasesti pudra o sa iti placa sigur. te pup!

Milena spunea...

@cris: sincer nu prea inteleg de ce am inceput sa am probleme de la BHA, dar cert e ca aceasta este sursa. si mie imi merge AHA mult mai bine. deocamdata. sper sa dureze. te pup!

Milena spunea...

@anais: fii tare, nu cumpara produse de care nu ai nevoie :P iar uleiul de jojoba chiar e fain, incearca sa il tii la vedere, eu asa nu uit sa il folosesc. te pup!

bydee-make-up spunea...

Cate bunatati...:)
Si eu astept balsamul de pe iherb. Am auzit atatea lucruri bune despre el incat nu aveam cum sa nu il comand.
Pupici si sa le folosesti cu placere in continuare.

Milena spunea...

@bydee-make-up: multumesc! sper sa iti placa, eu il iubesc si abia astept sa incerc si alte variante. te pup :*

Monique spunea...

Daca o tot laudati atat, ma duc si eu si mi-o iau cand termin una din pudrele de pe masa :D Din cate am vazut doar produsul parea mai mic, atata tot.

Mihaela Pojogu spunea...

pudra si uleiul de jojoba ma tenteaza

Stefania spunea...

Si eu am pensula aceasta si imi place f mult pentru fondul de ten.Balsamul de buze l-am avut si eu dar le prefer pe cele cu arome.
Despre BHA nu mai spun nimic, abia mi-am revenit si eu.Am cumparat AHA de la Derma E(notat best le beautypedia) asa cum am mai spus intr-un post, eu sunt multumita dar acum am descoperit un ingredit spus iritant pe marele site al PauleiChoice(din care sincer nu prea mai cred nimic).

Milena spunea...

@miha.ela: sper sa iti placa daca ai ocazia sa le incerci :)

Milena spunea...

@Stefania: mie balsamul acesta mi se pare aromat si el, ma duce cu gandul la ceara de albine. abia astept sa incerc totusi si alte arome, mi le-as lua pe toate :D
AHA de la Derma E l-am analizat si eu si am vazut ca are un iritant puternic in concentratie mare. Cred ca ma voi indrepta spre 8%AHA de la PC, nu sunt inca sigura, depind de buget :)
despre siteul PC ai dreptate ca sunt unele informatii care se bat cap in cap, dar eu incerc sa analizez singura fiecare produs pe care il iau si na, asta e. chiar si asa, o consider in continuare o sursa valida de informatii. pentru mine cel putin. te pup!

Anonim spunea...

Trebuie sa imi iau si eu setul Core Collection de la Real Techniques. Pana acum am doar o singura pensula RT si imi place mult.
Sunt curioasa cum este serul de la Pantene.
Te pup!

Milena spunea...

@darlyst: da, sa ti-l iei, o sa iti placa! fie si doar pentru pensula buffing, tot merita. serul il mai testez, nu e my holy grail, dar isi face treaba so far. pup back :)

ABeautyTale spunea...

De cand tot zic ca-mi iau si eu uleiul de jojoba si mereu aman. Data viitoare cand fac comanda pe iherb, nu mai ratez!

Milena spunea...

@ABeautyTale: neaparat sa il iei, sper sa iti placa! te pup :)

Anonim spunea...

Imi cer scuze ca-ti las comentariul asta pe langa subiect, dar am citit pe un alt blog un comentariu de-al tau in care ziceai ca iti place parfumelul de la fm group cu nr 125, care miroase asemanantor cu Nina de la Nina Ricci. Mai ai aceeasi parere buna despre el? As vrea sa mi-l achizitionez si eu, si parca n-as vrea sa risc. Pupici

Milena spunea...

@Anonim: buna! da, parfumul inca imi place mult, mai am putin din el si mi-ar placea sa il recumpar. eu zic ca poti sa risti, sper sa iti placa. oricum pretul nu e foarte mare. pupici back!

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...