marți, 12 februarie 2013

O sesiune de cumpărături scurtă, scurtă


Vă spuneam ieri că o să vă arăt astăzi ce mi-am luat în weekend. Nu e deloc mare lucru, în ultima vreme am un buget mai restrâns, dar oricum nu îmi lipsește nimic așa că mi-am autoimpus să folosesc din ce am și apoi să cumpăr chestii. 

Produsele de mai jos nu erau necesare, poate doar serul Pantene, dar erau toate foarte accesibile și nu m-am putut abține. So, iată-le:


- un mix de uleiuri cu extra vitamina E de la Jason Natural - 118 ml, 6,05 $ (aproximativ 20 de lei). Acesta a fost în ultima comandă a mamei de pe iherb - da, am corupt-o și îi place! - și l-am luat pentru a-l mai adăuga în mixurile pe care le fac pentru corp sau păr. L-am folosit deja puțin în weekend pe corp și este foarte hrănitor, se absoarbe puțin mai greu decât alte uleiuri încercate, necesitând puțin mai mult masaj. Dar îmi place mult, miroase fabulos a migdale, nu mă mai satur să îl miros. Conține ulei de floarea soarelui, de șofran, de orez, de migdale dulci, de sâmburi de caise, de avocado și de germeni de grâu, plus vitamina E din belșug, cum vă spuneam. O să revin cu păreri, dar prima impresie este foarte bună.


- ser leave-in Nature Fusion Moisture Balance Pantene - 150 ml, 2 euro, respectiv 9 lei. Chiar aveam nevoie de un produs leave-in pentru păr, nu am găsit produsul meu favorit de la Gliss, așa că l-am luat acasă pe aceasta. L-am folosit deja o dată și părerea mea e bună so far. E lejer, dar domolește frumos vârfurile, nu încarcă deloc părul și miroase foarte plăcut, floral discret. Îl mai testez până să mă pronunț definitiv.



- două oje de la Kiko - prima e un lac incolor cu sclipici auriu des, fin și minunat, am luat-o în idee de a îl aplica peste oje mai închise. O să fac eu combinații să vă arăt. A fost doar un euro, la reduceri. A doua e prima mea ojă crackle, mi s-a părut frumoasă nuanța și am zis să încerc și eu manichiura asta. Tot la reduceri -1,5 euro.


- balsamuri de buze H&M - 1 euro ambele, reduse de la 4. Le-am luat cât așteptam la casă - mi-am luat o rochițică tare faină de la ei - și am zis că dacă nu îmi plac pentru buze le pot folosi pentru cuticule. Dar îmi plac! Cel puțin cel roz, pe care l-am încercat, hidratează buzele și le dă și un luciu, pe buze apare ca un gloss incolor. Miroase delicios a zmeură cel roz, iar celălalt are o aromă  delicată de vanilie. Ambalajele nu sunt chiar igienice, dar deocamdată nu am băgat degetul în recipient, mai încolo dacă e le devansez la hidratarea cuticulelor. 


Cam astea sunt micile prostioare care m-au înveselit recent din aria cosmeticelor. V-am spus eu că am fost cuminte :).

Ce vă tentează din cele de sus și ce v-ați mai cumpărat recent de v-a înveselit ziua?

Pupici,
Milena

10 comentarii:

cris spunea...

Pai pe mine ma tenteaza serul Pantene :D Oare in Romania se gaseste?
Foarte frumoase si ojele Kiko :)

Milena spunea...

@cris: sincer, nu stiu ce sa iti spun - e posibil sa se gaseasca, dar nu pot spune cu certitudine. multumesc, te pup!

Beauty and others spunea...

Ce frumoase sunt ojele :X

Milena spunea...

@Beauty and others: multumesc, da, abia astept sa le folosesc!:)

Anonim spunea...

Sa le folosesti cu drag! Sunt tare dragute balsamurile de la H&M. La noi nu aduce si produse cosmetice:(
Interesanta oja galbena de la Kiko, sunt curioasa de cum se vede pe unghii.

Mihaela Pojogu spunea...

Frumoase ojele, cea galbena e deosebita. Eu imi astept cateva rochite de pe Dorothy P. :)

Milena spunea...

@darlyst: multumesc mult! la H&M mai aveau si alte produse cosmetice, dar nu am avut timp sa ma uit prea atent, eram la casa, dar next time sigur ma uit. o sa fac un NOTD curand cu oja galbena, sper sa iasa frumos! pup :)

Milena spunea...

@miha.ela: multumesc, da, cea galbena m-a atras si pe mine cel mai mult. sper sa iti vina cat mai repede rochitelele si sa le porti cu placere! :*

Ioana spunea...

Ce faine îs balsamurile de buze! Cred că le-aș fi luam și eu, doar pentru ambalaj! I'm such a kid... Să te bucuri de ele! Ah, trebuie să caut și eu ceva balsam de păr, iar astea leave-in sunt cele mai ușor de folosit. Să văd spre ce mă orientez. Te pup!

Milena spunea...

@Ioana: da, si eu le-am luat pentru ca erau ambalate asa frumos...am zis ca n-am cum sa o dau in bara la 1 euro :D multumesc mult si sper sa gasesti un produs pentru par care sa te multumeasca. pup back :*

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...