luni, 11 februarie 2013

Ce produse am mai terminat (2)


Bună, fetelor! Iată că începe o nouă săptămână, parcă se apropie primăvara, nu? Mă rog, asta dacă mă iau după ziua de azi, că tot weekendul a fost foarte ploios, chiar dacă nu rece. Dar destul cu actualizările meteorologice, azi vreau să vă arăt ce produse am mai terminat în ultima vreme:

- șamponul pentru păr vopsit Gliss Color&Brillance - un produs bun, care mi-a plăcut și pe care l-am tot recumpărat de fiecare dată când o dădeam în bară cu un șampon. Are o textură foarte faină, cremoasă, mătăsoasă și totuși suficient de lichidă pentru a nu îngreuna procesul șamponării. Face spumă abundentă, curăță extrem de bine fără să facă părul ca sârma, nu mi-a provocat niciodată iritații de orice fel sau mătreață. Oferă un volum ușor. Nu m-a ajutat la părul meu gras, tot la 2 zile mă spăl pe păr, dar nu cred că există un produs să regleze la exterior ceva ce vine din interior. În orice caz, nu l-a făcut să se îngrașe mai repede, că am mai pățit-o cu alte produse. Mi se pare că păstrează cât de cât culoarea părului meu blond arămiu - dar nu vă așteptați la minuni aici. E oricum un șampon bun, îl voi recumpăra cu siguranță.


- loțiune de corp Very Emollient Original Unscented Alba Botanica - am fost încântată de acest produs. Hidratează foarte bine, este ca un balsam pentru piele, calmează zonele iritate în caz de epilare. M-a impresionat mai ales faptul că se absoarbe imediat în piele, având o textură ușoară, între cremă și loțiune. Pentru acest motiv o consider ideală a fi folosită dimineața. Mie îmi place să fac și un ușor masaj de obicei când aplic crema de corp, dar cu acest produs nu am avut ocazia, se absoarbe foarte repede. Asta nu schimbă nimic însă, produsul e minunat, nu are iritanți (nici parfum adăugat nu are, se simte o aromă slabă florală totuși, neutră), are în schimb ingrediente benefice și emoliente pentru piele. Îmi place și ambalajul, e foarte practică pompița. Sigur o voi recumpăra la un moment dat. Eu am avut varianta de 340 de grame care costă 7, 18 dolari - aproximativ 23 de lei. Mai este disponibilă și la 907 grame - 11, 55 dolari (37 de lei). O găsiți aici


- gelul de duș cu gutui și lapte vanilat Cottage - un produs delicios, m-am abținut de fiecare dată să nu îl mănânc. Este cremos, nu usucă pielea, miroase absolut uimitor a dulceață de gutui aromată, curăță delicat. Vreau să îl cumpăr din nou, dar nu l-am găsit încă prin magazine, uneori durează până îl găsesc din nou. A costat 2 euro și merită fiecare bănuț, love it!



- exfoliant lichid 2% BHA Paula's Choice - un produs la care am renunțat să îl mai aplic pe ten la sfârșitul anului trecut. L-am mai folosit pe picioare până l-am terminat, dar nu îl voi recumpăra. Deși la început mi-a priit, la un moment dat nu știu ce s-a întâmplat, dar efectiv a început să îmi usuce și să îmi irite tenul. Eu pun acest lucru pe seama faptului că am alergie la aspirină, dar nu e un motiv perfect adecvat, căci nu explică faptul că la început nu mi-a făcut rău. Nu îl voi recumpăra. Încă mă mai gândesc dacă voi recumpăra gelul cu 1% BHA de care v-am povestit aici. Deocamdată sunt extrem de mulțumită de exfolianții cu AHA, se pare că mie îmi priesc mai mult decât BHA. Nu uitați să încercați mostre înainte, pentru a fi sigure că merită investiția, căci prețul nu este deloc neglijabil.


- rimel Extreme Curl MUA - un produs pe care nu l-am terminat propriu-zis, dar pe care îl voi arunca fără regrete. L-am desfăcut acum o lună pentru a-l folosi, eram curioasă cum e. Am încercat să îl folosesc în fel și chip, am așteptat să se usuce poate s-ar vedea ceva pe gene. Dar nu, din păcate. Este aproape invizibil, aplicarea este dificilă, trebuie să aplici de vreo 10 ori cel puțin pentru a vedea ceva. Cel mai trist sau amuzant este că după ce te chinui să aplici nu observi volum sau alungire, de curbarea genelor nici nu poate fi vorba. Iar dacă ești chiar perseverent, ca mine, și reușești să aplici ceva acolo pe gene, în câteva ore se fărâmițează aiurea de tot, cu niciun rimel nu am pățit așa ceva. Prețul este de 2 lire - cam 10 lei, dar nu merită nici atât. L-am aruncat cu satisfacția că nu am dat prea mult pe el.


Cam acestea ar fi produsele pe care le-am terminat recent. Acum pot să arunc liniștită ambalajele. Mâine vă arăt micile achiziții din weekend - am fost cuminte, promit!

Voi ce ați terminat recent și nu ați recumpăra? Ce ați încercat dintre cele prezentate mai sus?

Vă pup și vă doresc o săptămână minunată,
Milena

6 comentarii:

Stefania spunea...

Nici eu nu mai cumpar BHA pentru ca mi-a lasat o iritatie destul de urata in zona T de care abia am reusit sa scap.Acum am AHA de la Derma E si deocamdata sunt multumita.Sa vedem in viitor.
gelurile Cottage si mie imi place dar mi se par cam scumpe.

Milena spunea...

@Stefania: da, si eu abia am reusit sa scap de iritatie. ma bucur sa aud o parere pozitiva despre AHA Derma E, l-as testa si eu. poate revii cu o parere, te rog, mai incolo.
da, sunt putin scumpute, dar merita :) te pup!

Georgiana spunea...

Eu as incerca samponul, desi tocmai am revenit la Bubchen si deocamdata parul meu e intr-o stare buna (foarte greu imi vine sa aplic regula cu "if it ain't broken, don't fix it", dar incerc).
Am terminat doar un demachiant bifazic YR, l-am pus intr-o cutiuta unde adun recipientele goale, deocamdata lucrez s-o mai umplu :D

Te pup, o saptamana usoara!

bydee-make-up spunea...

Nu am incercat nici un produs din cele epuizate de tine dar Gliss-ul il voi trece si pe lista mea.:)
Pupici

Milena spunea...

@Georgiana: eu zic sa ramai la Bubchen daca iti prieste, nu e cazul sa te dai peste cap iarasi dupa o perioada de aventuri cu sampoanele. eu chiar ma ghidez tot mai mult dupa acea regula amintita de tine, pentru ca e eficient si simplu. multumesc mult si iti doresc si tie o saptamana buna! pupici

Milena spunea...

@bydee-make-up: sper sa iti placa! si la multi ani blogului tau! te pup

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...