joi, 14 februarie 2013

Ce mi-am luat de la MUA cu 50% reducere


Hey! Aseară am avut parte de o surpriză foarte plăcută - am găsit - în sfârșit! - în cutia poștală, coletul cu cea de-a doua comandă MUA. Am avut mari emoții cu aceasta, credeam că nu voi mai primi produsele sau, chiar dacă le-aș fi primit, mă gândeam că nu voi regăsi în colet tot ce comandasem. Comanda primită ieri a fost plasată pe 22 ianuarie, exact în prima zi când a început oferta lor de 50% reducere la toate produsele (cu excepția acelei truse de cosmetice) și de transport gratuit inclus. Trec acum peste toate problemele (inițial mi-au luat banii din cont, dar comanda mea nu fusese finalizată, nu primisem mail și nici nu apărea în contul meu de pe site), mă bucur că s-a rezolvat (și mă mir că am avut răbdarea de a le trimite atât de calm mesaje de atâââââtea ori), consider că ar fi trebuit să gestioneze situația mult mai bine, să anticipeze nebunia comenzilor, dar asta e de acum. Cel mai important e că am primit toate produsele din comandă. 

Iată-le (prețurile menționate sunt cele pe care le-am plătit efectiv, aplicând reducerea):


- pudră pulbere Matte Perfect - 5,8 lei. Mi se pare enormă! Nu am desfăcut-o și deci nici testat-o încă, dar urmează.
- concealer Cover and Conceal Wand - 3,8 lei. L-am swatchuit puțin doar pe mână, mi se pare cam deschis, dar trebuie să văd exact pe ten cum arată. 
- primer de ochi - 6, 4 lei. Nu l-am testat încă, sper să funcționeze pentru pleoapele mele. Ce m-a amuzat/surprins este că ingredientele de pe ambalaj cu cele de pe tubul primerului sunt diferite. O să le scriu un mail să văd care e faza.
- un trio cu farduri de pleoape, nuanța Pink Sorbet - 6,4 lei. Îmi plac mult ultimele două nuanțe, prima este cam prea stridentă, dar rămâne de văzut. Sunt foarte pigmentate.
- mărgeluțe pentru unghii, Gemini - 5,1 lei. Mi-au plăcut mult primele, Leo, din prima comandă dată când a fost oferta de 35%, așa că mi le-am luat și pe acestea. Sunt foarte frumoase, abia aștept să le port.
- gloss Intense Kisses, nuanța Sealed with a Kiss - 5,1 lei. Îmi place mult, nuanța este superbă. O să v-o arăt într-un swatch cu prima ocazie.
- gel eyeliner, nuanța On the Move - 7, 65 lei. Nu l-am folosit încă, dar nuanța este tare frumoasă, un maro cu reflexii movulii parcă, îmi place. Sper să dobândesc și eu ceva dexteritate în aplicarea tușului.
- trusa The Artiste, 15,3 lei. Îmi place foarte mult, are 6 nuanțe minunate de farduri, 2 blushuri, 1 bronzer și 1 iluminator, mi-am dorit-o pentru a avea la îndemână multe produse într-unul singur. Nu mă dau în vânt după blush și bronzer, așa că nu va fi tragic dacă nu îmi plac, dar rămâne de văzut după ce le folosesc. Per total, e unul dintre produsele preferate din comandă.
- pensula de gene zic ei, E5 - 3, 85 lei. Mai am una identică de la ELF și vroiam ceva de rezervză. Am luat-o pentru sprâncene, după ce aplic creionul.
- pensula pentru sprâncene, E7 - 3, 85 lei. Aș vrea să o folosesc pentru fardul de sprâncene sau pentru eyeliner, să vedem. 
- pensula pentru pudră, F4 - 9,5 lei. Eram curioasă cum este. Mi se pare foarte fină din ce am putut observa so far, vă spun mai multe când o folosesc efectiv. 
- ojă, nuanța 24-Lilac - 2,55 lei. E o nuanța superbă, voi face un NOTD primăvăratic cu ea :) 



Cam aceasta este comanda mea - destul de măricică, dar sunt entuziasmată de toate produsele cumpărate, abia aștept să le folosesc ca lumea să văd ce pot. Deocamdată sunt în căutare preventivă de fond de ten :) , dar altfel nu am nevoie de mare lucru acum pentru machiaj. Nu am multe, dar îmi plac toate. 

Ce vă tentează de mai sus? La ce ați vrea să vedeți un review/swatch mai întâi și-ntâi? 

Vă pup și... la mulți ani de Ziua Îndrăgostiților!
Milena

19 comentarii:

It's Friday Somewhere spunea...

Sa le folosesti cu placere!

Milena spunea...

@It's Friday Somewhere: multumesc mult! :)

Georgiana spunea...

Sa te bucuri de ele, ai facut alegeri foarte faine! :)
Sunt curioasa foc in privinta pudrei, a corectorului si primer-ului! Desigur, abia astept si notd cu margelutele, plus impresii despre trusa de farduri.

Sper ca ai sarbatorit frumos Valentine's Day! Pupici

bydee-make-up spunea...

Sa le folosesti cu placere!
Multe bunatati ai tu acolo! ;))
Pupici

Julie spunea...

Sa le folosesti cu placere, foarte frumoase alegerile tale si chiar sunt curioasa cum e pudra. Nu ma prea tenteaza MUA in general, dar arata asa frumos trio-ul ala si paleta. Pup :*

Milena spunea...

@Georgiana: multumesc, sper sa fie asa, deocamdata chiar sunt incantata de ele :) si sunt curioasa de pudra sincer, cea pulbere de la Essence mai are un pic, pacat ca se scoate :(. sper sa am timp weekendul acesta de un NOTD cu margelute, sunt atat de frumoase!
am sarbatorit si nu prea Valentine's Day, am avut treaba si azi am si mai multa, dar am apucat sa vedem un film foarte fain si sa mancam tarta si sa bem vin :) deci practic, o seara obisnuita :))) sper sa recuperam weekendul acesta. sper ca tu ai avut parte de o zi minunata si iti doresc un weekend relaxant! pupici back

Milena spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Milena spunea...

@bydee-make-up: multumesc, chiar ca bunatati, sa vezi ce happy eram cand a venit coletul :))) pupici :)

Milena spunea...

@Sihaya: multumesc mult, ma bucur ca iti plac alegerile mele :D trio-ul e dragut foc, dar paleta e si mai si, o ador! pup back :*

Anonim spunea...

Ti-ai luat ceva :) sa te bucuri de ele si bine ca au ajuns pana la urma.
Sunt curioasa cum este primerul si oja.
Apropo de ingrediente, eu am patit asa la un produs comandat de pe un site: pe produs scria ceva si pe site altceva.

Milena spunea...

@darlyst: da, cam mi-am luat :) multumesc mult, sunt chiar happy ca au ajuns safe and sound. o sa incep sa testez primerul. despre oja nu iti pot spune inca nimic, dar saptamana asta am avut una rosie de la ei pe unghii, luata in comanda trecuta si a rezistat mai mult decat o alta oja a mea ever, sunt chiar uimita! pensula e cam aiurea, cam subtire pentru gusturile mele, dar cu putina rabdare te descurci.
cu ingredientele e ciudata faza, sa vad ce imi raspund astia :P pupici :*

Ioana spunea...

Ți-ai luat ceva, nu glumă! :)) Sunt curioasă de mărgeluțele pentru unghii și de concealer (fiecare cu ce-l doare). Așa că aștept un NOTD și un review :p Enjoy them all! Te pup!

Milena spunea...

@Ioana: multumesc mult! chiar zilele astea planuiesc un NOTD cu margelutele :) si de concealer o sa ma ocup :P pup back :*

dalyda spunea...

Sa le folosesti cu drag!

Milena spunea...

@dalyda: multumesc! :*

Anonim spunea...

care este site-ul de unde ti-ai comandat produsele?:)

Milena spunea...

@Christinne: hey, mi-am luat produsele de pe http://www.muastore.co.uk/. te pup!

Incognito Fashion spunea...

Sunt super produsele MUA ! Sa le stapanesti sanatoasa ! te pup

Milena spunea...

@Incognito Fashion: multumesc mult! si mie imi plac mult majoritatea celor achizitionate. pup back :)

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...