miercuri, 20 februarie 2013

Ce cremă de mâini prefer zilele acestea


Hey! Mi-era dor să scriu pe blog, dar nu am reușit deloc să găsesc timpul necesar în ultimele zile. Am avut trei zile pline de cursuri și proiecte, iar acum urmează tot o perioadă aglomerată, dar nu mă plâng, mai ales că iau o pauză de la cursuri. Am intrat în vacanță până pe 4 martie (yeeeey) și mă relaxează mult gândul, chiar dacă am de lucrat pentru master. Mai mult decât vacanța mă bucură enorm că ultimele zile au fost calde și însorite, copacii înfloresc pe zi ce trece tot mai mult și mai mulți, așa mi-a venit cheful și de mers mai mult pe jos și asta nu a făcut decât să îmi aducă și mai multă voie bună. 

Să trec totuși la subiect - crema de mâini cu jojoba și mango de la Oriflame. O am mai de mult, dar de ceva vreme o iau cu mine în geantă pentru a o folosi la nevoie sau preventiv. În orice caz, eu folosesc crema de mâini constant. Am una pe birou, una în geantă, una lângă detergentul de vase...Ați prins ideea :D. Iar această cremă e preferata mea la momentul actual.


Are un miros extrem de frumos, deloc puternic sau persistent, iar asta e bine din punctul meu de vedere. Textura este una lejeră, se absoarbe extrem de ușor - aspect foarte important pentru mine la o cremă de mâini. Oferă o hidratare imediată, care totuși se păstrează o bună perioadă de timp. Chiar nu simt nevoia să o reaplic încontinuu. De fapt, probabil că o folosesc de maxim 2 ori într-o zi. Nu e nevoie de o cantitate mare și nu lasă acea peliculă dubioasă dacă te speli pe mâini prea repede după aplicare - știți voi la ce mă refer cred. Ingredientele le puteți vedea aici (sub produs, dați click pe ingrediente - evident :D )



Are 75 de ml, iar eu am dat pe ea în jur de 7-8 lei, la reducere, prețul întreg fiind de 12. Văd că și acum e disponibilă la 8 lei. Puteți să o cumpărați printr-un reprezentant sau de la un magazin unde găsiți produsele Oriflame. Eu o recomand cu drag, e ieftină și foarte eficientă. Nu e nimic care să nu îmi placă. Sigur aș recumpăra-o cu prima ocazie.


Voi ați încercat-o, v-a plăcut? Ce alte creme de mâini îmi recomandați?

Pupici și multă voie bună tuturor, 
Milena

20 comentarii:

Andra Nikoz spunea...

Are un ambalaj foarte atragator! As incerca-o si eu :).

Anonim spunea...

Eu o am pe cea cu menta si zmeura, tot din aceasta gama. Ador mirosul ei, insa nu mi se pare foarte hidratanta!

Te astept la giveaway pe blog!

Milena spunea...

@Andra Nikoz: da, ai dreptate, e vesel ambalajul :D sper sa iti placa daca o incerci :)

Milena spunea...

@Portraitinblack: eu pe aceea cu menta si zmeura nu am incercat-o din cauza ca menta e iritanta. m-am gandit ca nu ma va ajuta prea mult. pe aceasta in schimb ma bucur ca am luat-o. te pup si multumesc de invitatie!

Stefania spunea...

Eu le folosesc pe cele de la Yves Rocher sau cea cu shea de la Occitane care este exclenta pentru mainiel uscate ca ale mele.

Milena spunea...

@Stefania: da, cea de la Yves Rocher imi place si mie mult, mai am putin dintr-una, incerc sa "storc" tot din tub :))) de la l'Occitane am avut una cu flori de cires, mi-a placut mult, dar mi se par cam scumpute pentru bugetul meu actual, dar daca e buna e tot ce conteaza. te pup

Unknown spunea...

Eu ti-as recomanda crema de maini de la Ivatherm,este destul de buna iar pretul este unul acceptabil:)

Mihaela Pojogu spunea...

suna foarte bine :)

Alina spunea...

am ochit-o si eu, dar momentan am rezerve importante, deci trebuie sa spun pas.

Coconut spunea...

N-am incercat-o, dar imi place ambalajul.
Acum am una de la Cosmetic Plant (daca nu ma insel cea cu catina, e in sertarul de la birou si eu sunt acasa, deci nu pot verifica), e super buna, o recomand. Acasa mai am putin din una cu unt de cacao de la TBS, miroase foarte frumos, hidrateaza bine, dar mi se pare putin cam scumpa pt. o crema de maini, la fel ca si occitane de altfel (am una mini cu unt de shea, dintr-un set primit de Craciun).
As vrea s-o incerc si pe cea de la neutrogena, am citit numai de bine despre ea.

Milena spunea...

@Yarinayarina Yarina: multumesc de recomandare, poate o voi incerca cand mai vin prin tara, ca aici nu se gaseste Yvatherm :D

Milena spunea...

@miha.ela: da, pai chiar imi place mult :)

Milena spunea...

@Alina: te cred, dar poate cand mai epuizezi din rezerve si o incerci, ne spui. sper sa iti placa :)

Milena spunea...

@Coconut: hehe, vad ca ambalajul are mare succes :). pe aceea de la cosmetic plant care are catina nu am incercat-o, dar sigur o voi lua cand vin in Ro. de la TBS nu am incercat creme de maini, ma mir, tot primesc oferte care mai de care mai tentante. dar cum ai spus, sunt cam scumpele. si eu as vrea sa o incerc pe cea de la neutrogena, e laudata peste tot. te pup si multumesc de recomandari. o zi faina! :)

Anonim spunea...

Te-ai gandit sa incerci si o crema bio? :) Am intrebat, nu am dat cu parul.

PS. nu se vede bine litera ă din titlu...

Milena spunea...

@jurnalbio: nu m-am gandit expres la acest lucru, nu consider ca un produs e neaparat bun sau eficient daca e bio sau nu. conteaza ingredientele si felul in care iti prieste produsul mai ales. as incerca o crema de maini bio bine formulata si cu un pret accesibil, acest tip de produs e unul pe care prefer sa nu dau multi bani cand sunt disponibile produse ok la pret. imi pare rau ca nu se vede la tine litera "ă" din titlu, mie imi apare si altora la fel din cate am intrebat. nu stiu ce pot sa fac in privinta asta. multumesc de vizita :)

Anonim spunea...

Multumesc pentru raspuns! Ajuta-ma te rog sa raspunzi la o singura intrebare despre cosmeticele bio aici --> http://questionpro.com/t/AEqbgZPIGC Multumesc!

Milena spunea...

@jurnalbio: cu placere! am raspuns si la intrebare. o zi frumoasa!

Unknown spunea...

Eu folosesc la momentul actual o cremă pentru hidratare intensă de la Yves Rocher și îmi place foarte mult. Curând îi voi realiza un review, așa că poate te vei uita și tu și îți va fi de folos.

De la Oriflame nu am folosit creme de mâini...

Milena spunea...

@Larisa Duță: si mie imi place crema de maini de la Yves Rocher, am mai mentionat-o si eu pe aici. te pup!

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...