duminică, 30 decembrie 2012

Produsele preferate din 2012


Anul acesta am descoperit câteva produse cosmetice extraordinare cărora sigur le voi rămâne fidelă în anii ce urmează. Zilele acestea m-au inspirat tare mult postările cu produsele preferate din 2012 ale câtorva dintre blogerițele mele preferate, așa că vă prezint mai jos produsele mele preferate din 2012, cu mențiunea că mai sunt și altele extraordinare care mi-au plăcut, dar am încercat să aleg câte unul pentru fiecare categorie. 

Demachiant pentru ten:


Gel de curățare
Gentle Hydrating Cleanser - Eucerin


Toner
Skin Balancing - Paula's Choice


Exfoliant pentru ten și corp



Cremă cu SPF pentru ten
Moisture Boost Daily Restoring Complex SPF 30 - Paula's Choice



Cremă hidratantă pentru ten
Hydralight Moisture-Infusing Lotion - Paula's Choice



Fond de ten
Age Defying - Oriflame


 Balsam de buze
Balsamul cu ananas și cocos cu SPF 15 de la Kiss My Face


Gloss
Color Sensational nuanța Stellar Berry - Maybelline NY


Cremă cu SPF pentru corp
 

Balsam de păr
Total Repair - Gliss


Tratament leave-in pentru păr
Oil Nutritive Wonder Serum Spray - Gliss


Mască de păr


La categoria bun la toate am două produse preferate:
Ulei de jojoba - Dessert Essence și crema/masca/life-saving moisturizer Skin Recovery Mask - Paula's Choice




















Oja preferată - cea de la Pro Nails - nu neapărat pentru culoare, deși e una clasică și superbă, dar textura și rezistența sunt fabuloase - o puteți vedea mai bine aici.

Dacă sunt categorii care nu apar, înseamnă că ori am uitat ceva, ori nu am găsit nici anul acesta produsele perfecte pentru categoria respectivă. 
Anyway, cam acestea sunt produsele care m-au surprins și încântat cel mai mult în 2012. Cu siguranță le voi recumpăra de câte ori e nevoie. Am încercat să le selectez pe acelea folosite prima dată anul acesta, căci am multe alte preferate descoperite mai demult. Așa că acestea sunt majoritatea produselor preferate descoperite în 2012. Pentru 2013 am câteva dorințe în materie de beauty și nu numai, dar vă spun mai multe mâine, că tot e sfârșitul anului. 

Care sunt preferatele voastre din 2012 și ce vă doriți cel mai mult de la 2013?

pupici,
Milena

12 comentarii:

Julie spunea...

Deci...trebuie sa-ncerc si eu masca Skin recovery si Moisture Boost SPF 30 (doar daca nu are oxibenzona, uf, trebuie sa ma uit :D) si Hydralight la vara si exfoliantul cu 10%AHA si...si...mai vedem. :)) Oja e superba iar uleiul de jojoba ma salveaza acum pe mine. :) Pup :*

Georgiana spunea...

Avem cateva preferate comune :D De toner-ul Skin Balancing m-am indragostit si eu pe final de 2012 si cred ca e singurul pe care il voi mai cumpara pe viitor.
De la 2013 imi doresc, material, sa continui cu Paula's Choice si sa descopar si alte produse faine, sa gasesc fondul de ten ideal si poate cateva oje noi :)
Te pup si, daca nu apuc sa-ti mai scriu maine, iti doresc un 2013 minunat, cu multe reusite pe toate planurile! :)

bydee-make-up spunea...

Cate bunatati. :)
M-ati facut curioasa cu Gliss-urile trebuie sa le incerc si eu si...produsele PC trebuie neaparat sa ajunga la mine. :)
Pupici.

Deea spunea...

Ojele Pro Nails cu MINUNATE!! Am si eu 4 si nu se compara cu niciun alt brand. Love,love,love!! O sa-mi mai iau cateva sigur:D. Te pup!

coco spunea...

uleiul de cocos este si preferatul meu :)

Milena spunea...

@Sihaya: iti doresc sa incerci in anul care vine toate produsele pe care ti le doresti, mai ales de la PC! din cate stiu, crema cu SPF 30 Moisture Boost are filtre chimice, nu am vazut exact oxybenzone, dar are avobenzone de exemplu. Mie mi s-a parut extraordinara. Ii pregatesc eu un review totusi. Da, oja e super faina, trebuie sa imi iau si altele de la brandul asta. pupici!

Milena spunea...

@Georgiana: hehe, cine se aseamana se aduna, nu? si eu ador tonerul SB, e minunat si sigur il recumpar. Pentru 2013 vreau sa descopar samponul ideal si sa mai lucrez la exfolianti, ca nu ma pot decide care e cel ideal pentru mine :D.
Multumesc mult pentru urari, draga mea! Iti doresc si eu toate cele bune, numai de bine sa auzim, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi si sa te bucuri de toate cosmeticele la care visezi! hug :*

Milena spunea...

@bydee-make-up:multumesc mult! da, neaparat sa incerci Gliss, sper sa iti placa. iar de PC chiar cred ca n-ai cum sa nu le adori! pupici si un an nou minunat!

Milena spunea...

@Deea: da, chiar sunt! eu o am doar pe cea din poza, dar m-a dat pe spate. Nu degeaba e in lista, nu? Tu de unde le-ai luat, ca eu am primit-o cadou pe aceasta?pup back si numai bine!

Milena spunea...

@coco: da, chiar a fost o revelatie si pentru mine. L-am terminat chiar acum cateva zile, a fost super spornic. O sa cumpar cu prima ocazie de pe iherb. te pup si un an nou fain!

Unknown spunea...

Pentru mine;
1. 2% BHA gel PC
2. 8% AHA gel PC
3. Spray cu SPF 30 de la PC
4. Serumul cu retinol PC
5. Matrixyl 3000 - complexul de peptide, nu e produs ci ingredient
6. Tetrahexyldecyl ascorbate - forma solubila in ulei a vit C, cu efecte impresionante, nu necesita pH acid - ingredient
7. Extractul de rodie - ingredient - il pun pe piele nediluat

Cam atât ;) an nou minunat si vesel!!!!!

Milena spunea...

@Sanziene si Matraguna: multumesc mult pentru mesaj! in anul care vine trebuie neaparat sa invat multe de la tine, cu ingredientele acestea minunate de care imi spui. un an nou minunat si tie!

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...