sâmbătă, 1 decembrie 2012

Favoritele lunii noiembrie


Mi se pare doar mie sau timpul trece muuuult prea repede? Or I am just having fun as they say? Anyway, luna care tocmai s-a încheiat nu a reprezentat schimbări prea mari la capitolul îngrijire ten - am mai experimentat câteva produse, dar despre asta mai încolo. Plănuiesc oricum o comandă de produse Paula's Choice până la sfârșitul anului - care e foarte aproape raportat la trecerea acesta accelerată a timpului, așa că probabil voi avea noutăți luna viitoare. Am încercat câteva produse noi pentru corp de care sunt plăcut surprinsă însă. 

Iată ce am folosit cel mai des în noiembrie:




- ulei de cocos Mayam: folosit săptămânal pe post de mască de păr. Super spornic și eficient. 
- șampon cu in și migdale dulci Le Petit Marseillais: o altă pagină din seria "în căutarea șamponului perfect". Curăță bine, nu mi-a provocat mătreață, e hidratant, dar tot mi se îngrașă părul la 2 zile. Cred că l-aș recumpăra că face părul tare moale și fain.
- balsamul Gliss: al doilea flacon consecutiv terminat până la ultima picătură. Review sau mai bine zis odă curând. Acum o să încep balsamul de la Madre Labs din ultima comandă iherb. 
-gel de duș Cottage cu gutui și lapte vanilat: o nebunie de gel de duș! Love it!!!! Am mai avut unul prin septembrie de la ei cu smochine și era super fain, acum l-am luat pe acesta care nu usucă deloc pielea, e cremos și mai ales miroase fix a dulceață/prăjitură cu gutui. Review complet soon, că merită.
- lapte de corp de folosit sub duș, de la Nivea: mama mi-a oferit acest produs că era o noutate și s-a gândit că aș vrea să îl încerc. Practic, este un lapte de corp care se aplică după ce v-ați spălat și clătit de gel de duș și apoi se clătește la rândul său. La o analiză scurtă a ingredientelor, nu m-am încumetat să îl folosesc decât de la coapse în jos, mai ales pe picioare (oricum pe spate nu folosesc niciodată cremă de corp, sub duș sau nu, formulată super sau nu, că nu simt nevoia efectiv, iar pe decolteu și gât folosesc produsele pentru ten). Îmi place însă mai mult decât credeam și pentru picioare este suuuper fain și practic. Îi fac review cât de curând.
- toner Skin Balancing de la Paula's Choice: îl folosesc din octombrie și îmi place foarte mult. Reduce roșeața foarte bine. Revin cu păreri mai clare. 
- serum cu antioxidanți Skin Balancing PC: îl ador de multă vreme. Și cred că relația de iubire va dura. 
- cremă Moisture Boost SPF 30 PC: o folosesc tot din octombrie și îmi place la nebunie! Nu m-am decis încă dacă o recumpăr sau încerc crema Resist cu SPF 30. Decizii, decizii...
- fond de ten Age-Defying Giordani Gold Oriflame: un fond de ten folosit zilnic! cremos, se întinde super, acoperirea nu e deloc mare, dar uniformizează fain și luminează frumos tenul.
- pudră pulbere Essence: incoloră, se aplică ușor, matifiază super bine (face echipă perfectă cu fdt de mai sus, care trebuie neapărat fixat cu o pudră pe un ten mixt ca al meu) și mai ales se consumă extrem de greu.
- ulei pentru cuticule Seacret Spa: l-am găsit recent printre lucruri. L-am primit mai demult de la mama iubitului meu, dar nu prea l-am folosit. E foarte bun, formulat super bine chiar - plin de uleiuri vegetale faine și își face treaba cu brio.   


Cam acestea sunt produsele preferate din luna care tocmai s-a încheiat. Nu-mi vine să cred că e posibil să fac următoarea postare de acest gen anul viitor...


Voi ce ați folosit din cele de mai sus și care e produsul preferat din noiembrie?

7 comentarii:

Georgiana spunea...

Dintre favoritele tale, am incercat doar uleiul de cocos si serul Skin Balancing, le iubesc pe amandoua :D De cand s-a racit afara aplic masti de par saptamanal si se vede.

M-ai ispitit asa rau cu balsamul Gliss (incat am ametit si am luat altul care seamana) si, acum, cu gelul de dus Cottage :D Le trec direct pe wishlist.

Pupici, weekend frumos!

Milena spunea...

@Georgiana: si eu am chiar acum ulei de cocos in par :). as vrea sa ma tund, dar nu ma indur sa dau 30 de euro pe tuns :(. o sa ma tund cand vin in tara la anu' :)). gelul de dus Cottage da dependenta, te-am avertizat :*. pupici si weekend fain si tie!

Sadie spunea...

Am si eu ulei de cocos (luat de pe iherb, dar dezodorizat din neatentia mea si din pacate), il folosesc cam rar (cred ca si la 2, 3 luni), dar ieri noapte chiar am dormit cu el in par si, dupa ce l-am uscat, si chiar si acum mi se pare asa de moale si fin, si hidratat, in conditii de claie aspra si creata, da? :)

Milena spunea...

@Sadie: inseamna ca uleiul asta chiar e miraculos. parul meu moale si subtire capata forta si stralucire, iar al tau e fin. de ce sa mai cumparam masti de par cand avem ulei de cocos zic. te pup!

Sadie spunea...

Pai la mine are efect daca il las perioade mai lungi, de obicei il las fie o noapte, fie cateva ore bune. Din pacate fac chestia asta cam rar, acum cred ca am facut la distanta de 2 luni de la ultima...

Milena spunea...

@Sadie: eu il las mereu ore bune, de la 3 in sus. nu l-am lasat niciodata noaptea, nu suport ideea de a dormi cu el asa, cred ca fac dezastru prin pat, desi nu ma misc foarte mult in somn. si eu aplicam rar, dar m-am tot motivat sa le aplic des si acum e ca un obicei: in zilele cand ajung devreme de la master si nu mai plec altundeva, ma schimb si imi pun masca in cap, pe la miezul noptii o clatesc si gata. te pup!

Sadie spunea...

Ori il aplic eu cu zgarcenie, ori parul meu e atat de insetat ca il absoarbe foarte bine. Eu pun un prosop pe perna si nici macar nu vad urme pe el. Plus ca daca imi dau bluza jos, nu am observat sa se murdareasca de ulei sau ceva. De-aia zic, fie aplic prea putin ca n-are ce sa pateze, fie parul il absoarbe pe tot.
Eu lucrez dimineata, de la 8, asa ca ma spal mereu seara pe cap, imi place sa-mi las parul sa se zvinte natural si apoi sa il coafez cu peria, asa ca de cele mai multe ori il spal cum ajung acasa, ca sa am timp de toate celelalte operatiuni. Sa aplic ulei ziua nu mai apuc, doar in weekend-uri, dar de obicei sunt cam aglomerate.

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...