luni, 3 decembrie 2012

Ce produse am mai terminat (1)


Hey! Această postare s-ar fi putut numi și "ce produse am mai terminat, dar am uitat să le fac poze", iar asta pentru că am mai terminat produse în ultima vreme, dar le-am tot aruncat fără să le fac poze.

Anyway, mie îmi plac postările de acest fel și am zis să încep și eu să vă arăt ce produse am mai terminat. Ce este în poză este ce am terminat în luna noiembrie. Mi-am propus oricum să nu mai cumpăr decât ce produse am nevoie și mai ales, pe cât posibil când se termină unul de acel fel, ca să nu mai fac adevărate stocuri din cam orice produs cosmetic posibil. Deocamdată stau cel mai bine (sau prost) la stocul de rimeluri, pentru că am nu mai puțin de 7! sigilate. Măcar am terminat unul luna trecută...

Iată ce produse am terminat eu în noiembrie:


- gel de curățare Sensibio DS+ de la Bioderma: primit cadou de la Georgiana de ziua mea, l-am folosit din ziua în care am ajuns în Franța, de pe 17 august mai exact. Mi-a plăcut foarte mult! Îi voi face un review complet cât de curând, că părerea mea e foarte clară despre el - inclusiv neajunsurile. 
- șampon Reflets Naturels de la Yves Rocher pentru păr blond: un șampon foarte fain, curăță părul bine, dar e blând totodată. Mi-a plăcut mai ales efectul lui de hidratare a părului. La strălucire nu știu ce să spun, depinde și de alți factori, nu doar de șampon. Nu mi-a provocat mătreață, dar la volum și reducerea îngrășării părului nu excelează, căci tot la 2 zile m-am spălat. Cel mai frumos lucru la acest șampon este totuși mirosul - miroase absolut fabulos a tei și efectiv te îmbată această aromă la duș. A costat cam 2 euro la reducere și l-aș recumpăra fie și numai pentru miros.
- balsam Total Repair de la Gliss: cel din imagine este al doilea flacon consecutiv consumat. Mi-a plăcut enorm și clar îl voi recumpăra! Balsamurile Gliss oricum mi se par toate din cele mai bune încercate (am mai avut variantele roșie pentru păr vopsit, crem Shea Cashmere pentru păr uscat parcă și varianta roz). Review detaliat soon, că merită din plin!
- rimel Lash Plumping de la Yves Rocher: primit mai demult cadou la o comandă. Un negru intens, volum super fain, alungire medie, se aplică ușor, se îndepărtează ușor, nu se fărâmițează. E un rimel chiar de vis pentru calități, dar costă mai mult de 10 euro cred și nu aș da acești bani pe el când sunt alte rimeluri care fac același lucru pentru mai puțin. Vestea bună e că mai am unul nou, sigilat, care așteaptă să îl folosesc în lunile ce vin.
- gel-cremă de duș cu ananas și cocos de la DOP: mi-a plăcut foarte mult! Curăță delicat și are un miros de m-am abținut cu greu să nu îl beau, vă zic. Mă deranjează puțin sistemul de deschidere al ambalajului, că îți cam rupi unghiile în el. Nu l-am mai găsit în supermarketuri, cred că o fi fost ediție limitată...Oricum l-aș recumpăra cu drag, e foarte fain.
- ultimul produs din dreapta este flaconul gol de la un demachiant bifazic de la Yves Rocher: știți deja că îmi place acest demachiant. Flaconul îl voi păstra că mi se pare util de pus șampon în el sau ce mai îmi vine la îndemână în călătorii. Mai nou cam strâng ambalajele care pot fi refolosite :D. Voi le păstrați?


În încheiere vreau să vă împărtășesc o veste care mi-a înseninat toată ziua (și chiar am avut câteva zile destul de grele lately) - am câștigat sunscreenul la giveawayul Epuricăi!!!! Vreau să îi mulțumesc din nou atât Ioanei, cât și Andreei pentru această surpriză de Moș Nicolae. Am mai câștigat până acum doar o dată la un giveaway (o ojă OPI era), dar acum sunt ultramega happy că e vorba de un produs pe care mi l-am putut alege de la Paula's Choice, gamă pe care știți că o ador!!! 

Vă pup,
Milena

18 comentarii:

Georgiana spunea...

Felicitaaaari! Ce veste faina, chiar de luni :)

Foarte curioasa m-ai facut legat de samponul YR, la capitolul ingrediente cum se prezinta?

Pupici, o saptamana frumoasa in continuare!

Milena spunea...

@Georgiana: multumeeesc! :* da, chiar de luni, sper sa imi mearga bine toata luna :). din pacate am aruncat deja ambalajul :))) dar aflu eu cumva ingredientele daca vrei neaparat. pupici back si o saptamana frumoasa si tie, sweety!

Dorina spunea...

Felicitari pentru castigarea giveaway-ului!
Cred ca o sa fac si eu o postare cu empties cat de crand :)

Milena spunea...

@Dorina: multumesc mult! abia astept sa citesc si postarea ta! :*

Coconut spunea...

Felicitari, asta da veste faina de inceput de saptamana!
Si eu stau prost la rimeluri, am 3 sigilate si 2 incepute, dar sunt pe terminate, cu asta ma consolez :). Rimelul acela de la YR l-am avut si eu si chiar e fain, dar nici eu nu as plati pe el cat pt. 2 colossaluri :)
Astept review la cleanser, as vrea sa-l iau cadou unei prietene, oscilez intre acesta si Eucerin (as lua Eucerin-ul, dar mi-e teama ca nu ajunge coletul la timp pt. Craciun).
M-ati innebunit cu balsamul ala, si tu si Georgiana, sper sa nu-mi sara in ochi vreo oferta prin supermarket, caci am 2 balsamuri incepute.

bydee-make-up spunea...

Felicitari! :)
Ce bine suna alaturarea cocosului si a ananasului intr-un gel de dus...miammm...mi-ai facut pofta. ;))
Pupici

Deea spunea...

Felicitari!! Sa-l folosesti cu placere!!:-*

Milena spunea...

@Coconut: multumesc mult! si eu am avut un colossal la viata mea, dar mi se parea foarte greu de demachiat - poate ca nici nu foloseam bifazic pe atunci. oricum, o sa revin cat de curand cu review la cleanser. te innebunim cu motiv cu acel balsam, sa stii! pupici :*

Milena spunea...

@bydee-make-up: multumesc! da, e chiar super tentanta combinatia :D. pupici!

Milena spunea...

@Deea: multumesc! pupici :)

coco spunea...

bravos ! si eu mi-am propus sa nu mai cumpar decat ce am strict nevoie...da' pot ???

Milena spunea...

@coco: eh, oameni suntem si mai gresim, dar eu chiar vreau sa ma tin de chestia asta. o sa povestesc si pe blog cum incerc sa ma tin de aceasta promisiune :)

Diana spunea...

M-ai facut tare curioasa in privinta balsamului Gliss. :) Daca l-ai recumparat, inseamna ca ti-a placut foarte mult. :P

Am folosit si eu un sampon YR - cel pentru volum. Spre surprinderea mea, chiar dadea volum parului. :)

Ma tenteaza si acel gel de curatare Bioderma. :P
Imi place mult apa micelara Sensibio pe care ti-o recomand... Presimt ca si acest gel imi va placea.:)

PS: Revin cu un reply la ultimul mail sooon. :P

Pupici,
O sapt. usoara in continuare!

Milena spunea...

@Diana: da, chiar mi-a placut tare mult. acum am inceput un alt balsam de pe iherb si nu prea imi place. I want my Gliss back :D. gelul Bioderma e fain, dar daca te incumeti sa iei de pe iherb, iti recomand gelul Eucerin, e super misto :X. si eu folosesc micelara Sensibio - mi-am luat doua sticle imense la 500 ml in octombrie, deci 1 kil sa-mi ajunga :P. pupici si tie si o saptamana faina! saptamana mea numai usoara nu e, abia astept sa se termine :D

coco spunea...

gelul acela cu ananas cred ca este minunat !

Milena spunea...

@coco: da, chiar est tare fain, sper sa il mai gasesc prin magazine sa il recumpar :D. te pup!

Sadie spunea...

Zilele astea ma uitam cum "oboseste" Colossal-ul pe care l-am folosit in ultimele luni si mi-am amintit ca am acelasi rimel roz YR care asteapta cam demult sa fie folosit, dar nu stiam la ce sa ma astept. Well, din descrierea ta, ar trebui sa ne intelegem bine! :D

Milena spunea...

@Sadie: eu zic ca o sa iti placa. eu abia astept sa termin ce am acum, sa vad ce mai aleg din rezerva de rimeluri. e singurul domeniu unde strang vreo 3-4 constant, dar folosesc doar unul o data, cate 3 luni. sper sa va intelegeti! sa ne spui :D

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...