vineri, 9 noiembrie 2012

Review colectiv - prima comandă Iherb


În ultimele zile am folosit intens produsele luate în cea mai recentă comandă iherb - a doua la număr până acum. Am tot spus că voi face însă review tuturor produselor din prima comandă înainte de a trece la păreri despre cele mai recente produse încercate și chiar dacă am reușit să scriu despre unele produse, am zis să fac un review colectiv pentru toate produsele din prima comandă. Astfel:


- ciocolată neagră cu zmeură Chocolove - 1,23 $. Un produs fain, mi-a plăcut, gustul e foarte bun. Cantitatea e totuși foarte mică și e păcat că se termină așa de repede. Eu, ca o devoratoare de ciocolată, am terminat-o din câteva înghițituri. Vă recomand să o încercați, e delicioasă, dar eu nu voi recumpăra produsul pentru că sunt atât de multe feluri de ciocolată pe lume care așteaptă să fie încercate, încât trebuie să iau în serios aceste așteptări, nu? :)

- demachiant de la Jason Natural - 6,08 $. Cum vă spuneam și aici, nu l-aș recumpăra, a fost o dezamăgire.
- șampon cu jojoba de la Dessert Essence - 5,38 $. Este blând, prea blând pentru mine, dar puteți să îl încercați, căci suntem diferiți și poate vă va plăcea. Review complet aici.
- baton cu unt de cacao Cococare, 1, 41 $. Foarte fain, încă mai am din el. Este spornic, hidratant, practic, cantitate de produs din belșug pentru prețul plătit, îl folosesc pe coate și călcâie cu succes. L-aș recumpăra cu siguranță. Ah, și miroase fabulos!

- ulei de avocado de la Life Flo Health - 14, 40 $. L-am cumpărat pentru că am citit că îi place Georgianei și bine am făcut. L-am folosit intens și s-a terminat recent abia, deci mi-a ajuns 6 luni și ceva. L-am aplicat în special pe părul umezit, înainte de a mă spăla efectiv pe păr. Oferă părului o strălucire absolut extraordinară! L-am folosit și pe corp de câteva ori după epilat și mi-a plăcut. Singurul reproș ar fi că nu miroase la fel ca un alt ulei de avocado pe care l-am avut înaintea lui, nu mai știu firma sincer, dar era un miros crud, fresh și foarte plăcut. Anyway, cu siguranță îl voi recumpăra la un moment dat și vi-l recomand!

- lip tint Dessert Essence - 4, 03 $. Experiență foarte neplăcută. Produs nerecomandat.
- complex de multivitamine și multiminerale Alive de la Nature's Way - 9, 44 $. Produs foarte bun, chiar am simțit diferența cât l-am folosit. Nu am luat decât două pe zi până le-am terminat. Recomand produsul, dar deocamdată nu îl voi recumpăra pentru că am în wishlist alte tipuri de suplimente.
- supliment Ultra Cordyceps de la Doctor's Best - freebie (puteți alege la fiecare comandă din secțiunea Freebies un produs gratuit). Am citit multe lucruri bune despre planta chinezească numită Cordyceps - ajută la energizarea organismului, susținere în perioade de stres etc. Eram în perioada când lucram la licență și de aceea l-am ales. Din păcate, deși erau doar 10 capsule, nu le-am putut lua pentru că miros absolut respingător - ouăle clocite miros chiar atragător prin comparație - și pur și simplu nu am putut trece peste asta de mai mult de 3 ori. So au rămas pe biroul meu până înainte de a pleca în Franța în august, când le-am aruncat. Not recommended.

- set pensule pentru ochi EcoTools - 7, 22 $. Setul este foarte cochet, are 5 pensule micuțe și cute, perii sunt foarte foarte fini. Pensulele vin într-un etui practic, din cânepă și bumbac - are și oglindă. E perfect pentru călătorii. L-am folosit din păcate foarte rar, pentru că nu mă machiez atât de des la ochi într-un fel elaborat. Dar dacă sunteți genul de persoană care se machiază la ochi mai complex în general, le recomand

Mi-am mai luat separat de ce e în poză alte două produse care îmi plac mult - uleiul de jojoba Dessert Essence și setul de pensule Core Collection de la Real Techniques, ambele prin intermediul Georgianei, când a mai dat ea comenzi. Dintre acestea, aș recumpăra doar uleiul de jojoba. Setul de pensule mi-a plăcut și îmi place, dar nu știu dacă l-aș recumpăra la cât de des folosesc eu efectiv pensulele. Cu toate acestea, este un produs pe care îl recomand și le consider o bună investiție, așa că nu regret deloc achiziția lor. 


Dacă fac un bilanț, din 11 produse, mi-au plăcut 7, iar de recumpărat, cred că aș recumpăra doar 3 - uleiul de avocado, batonul de cacao și uleiul de jojoba. Asta ca să fiu sinceră cu mine. Per total, bilanțul nu e chiar pozitiv până acum, dar cu a doua comanda cred că va deveni, întrucât sunt încântată aproape în totalitate de produsele luate ultima dată. Și oricum, abia aștept să mai bifez câteva produse din wishlistul imens de pe iherb. 

Voi ce ați recumpăra fără nicio strângere de inimă de pe iherb?

8 comentarii:

silvia spunea...

super review-ul tau, scurt si la obiect! Am pus si eu pe lista ulei de avocado de la Life Flo Health . Pensulele Eco Tools le am, sunt okish, dar le prefer detasat pe cele de la Real Techniques, luate tot de pe iherb.

Monica - Pisica albastra spunea...

Eu fara ezitare as comanda din nou:
-Melatonina aceasta:
http://www.iherb.com/Natural-Factors-Stress-Relax-Melatonin-3-mg-90-Chewable-Tablets/2632
-L-Carnitina:
http://www.iherb.com/MRM-Acetyl-L-Carnitine-500-mg-60-Veggie-Caps/41351
-Setul aceasta de pensule Eco Tools (folosesc cel putin 2 din pensule zilnic):
http://www.iherb.com/Eco-Tools-Bamboo-5-Piece-Brush-Set/25453

Milena spunea...

@silvia: multumesc, ma bucur ca ti-a placut. o sa incerc sa fiu cat mai la obiect de acum, e mai bine pentru toata lumea :). sa ne spui ce parere o sa iti faca uleiul acela de avocado. si eu prefer pensulele Real Techniques, dar problema mea e ca pe ambele tipuri le folosesc foarte rar, nu am o rutina de machiaj elaborat. pup!

Milena spunea...

@Monica: e interesant produsul cu melatonina, doar ca mi-e sa nu ma moleseasca prea tare, ca eu nu am probleme cu somnul de exemplu. pot dormi si in cap, si in picioare cred. pe tren, avion, masina, dorm oriunde si chiar ma odihnesc adica, dorm profund. l-carnitina mi-a atras atentia o voi studia. am admirat pensulele ecotools pe blogul tau, sunt faine, insa eu deocamdata nu simt nevoia de alte pensule. daca va fi cazul, sigur le voi incerca. thanks a lot for sharing! pup!

Monica - Pisica albastra spunea...

Milena, daca nu ai probleme cu somnul, nu lua melatonina! Ma ameteste pe mine, iar eu de cand ma stiu dorm iepureste si ma trezesc si daca pica un ac. Daca nu ai nevoie, nu lua! In cazul meu era necesar, ca sunt o fire anxioasa si daca sunt stresata sau am emotii, am si insomnii. La fel si cu pensulele: daca nu ai nevoie, nu le lua! :)) Stiu ca blogurile ne fac sa ne dorim sa incercam tot mai multe chestii, deci un mesaj care instiga la cumpatare din an in paste nu strica :P Promit sa n-o mai fac prea curand! :)))

Milena spunea...

@Monica: draga mea, stai linistita, nu obisnuiesc sa sar instant sa cumpar produse de genul suplimente fara un mic research inainte. cred ca am devenit un consumator avizat nu doar de cosmetice, dar de cam orice produs in general. in orice caz, eu te rog sa continui sa imi spui din experienta ta de produse care ti-au placut sau nu, pentru ca invatam unele de la altele. pupici si stai linistita :))

Dana spunea...

Am trecut pe wishlist suplimentele Alive! :) Au un pret f bun pe iherb. Aici le-am vazut cu peste 60ron/cutie si am impresia ca-s doar 30cps, nu 90 precum in cutia achizitionata de tine...
Asadar, nu ti-au creat niciun disconfort cat timp le-ai luat,nu?

Mi-ar placea sa testez cateva pensule EcoTools, dar nu acest set pentru ochi, caci nici eu nu obisnuiesc sa ma machiez intr-un mod elaborat, cele pentru ten insa mi-au atras atentia. :) Pe ebay le gasesti la preturi f bune si chiar si cu free shipping.;)

Milena spunea...

@Dana: nu mi-au creat niciun disconfort cat le-am luat, ba chiar m-am simtit foarte bine, mai energica. Eu le-am vazut la 50-60 de lei cutia de 30 de tablete in Romania, deci...
nici eu nu ma machiez prea elaborat, dar sunt cute pensulicile. o sa ma gandesc si la ebay daca o sa vreau sa le iau pe cele pt. ten. multumesc! pup

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...